I. Nyári játék
|
|
Smaragd | Dátum: Kedd, 2013-09-10, 23:13 | Üzenet # 21 |
Őtábornoksága
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 2557
Kitüntetések: 6
Hírnév: 1
Állapot: Offline
| Ma megkaptam a harmadik történetet, amint átnéztem megy is fel, de az sajnos nem ma lesz. Remélem, hogy holnap lesz rá időm, mert ma bármennyire is szerettem volna nem jött össze a dolog
„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.” Ciryl Vernon Conolly
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Csütörtök, 2013-09-12, 22:49 | Üzenet # 22 |
Őtábornoksága
| Felkerült a várva várt harmadik történet is. (Azt hiszem, hogy megérte rá várni, de nem akarok senkit sem befolyásolni! :D) Olvasgassátok és véleményezzétek a történeteket. Vasárnap jön az újabb szavazás, ahol is a történetek mérkőznek egymással az Olvasók kedvence címért. A leleplezés pedig a következő héten lesz.
„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.” Ciryl Vernon Conolly
|
|
| |
Erika | Dátum: Szombat, 2013-09-21, 16:51 | Üzenet # 23 |
Közlegény
Csoport: Barátok
Üzenetek: 114
Kitüntetések: 5
Hírnév: 0
| Nem tudom, ki hogy van vele, de én élveztem a játékot. Köszönöm Smaragd a szervezést a csekély érdeklődés ellenére!
A könyvek olyanok, mint a tükör: mindenki azt látja bennük, amit a lelkében hordoz. >Carlos Ruiz Zafón
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Szombat, 2013-09-21, 20:31 | Üzenet # 24 |
Őtábornoksága
| Köszönöm. A vicc az, hogy még én is élveztem, annak ellenére hogy nem volt sok érdeklődő Bizton állíthatom, hogy megint tanultam új dolgokat, és nem ment el a kedvem az egésztől, sőt, felköthetitek a gatyátokat, mert tervezek egy karácsonyi játékot.
|
|
| |
Erika | Dátum: Szombat, 2013-09-21, 20:34 | Üzenet # 25 |
Közlegény
Csoport: Barátok
Üzenetek: 114
Kitüntetések: 5
Hírnév: 0
| Bugyi felkötve! Én várom!
A könyvek olyanok, mint a tükör: mindenki azt látja bennük, amit a lelkében hordoz. >Carlos Ruiz Zafón
|
|
| |