Könyvet keresek
|
|
Smaragd | Dátum: Kedd, 2015-01-06, 17:41 | Üzenet # 21 |
Őtábornoksága
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 2557
Kitüntetések: 6
Hírnév: 1
Állapot: Offline
| Csak ismerek egy pár helyet
„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.” Ciryl Vernon Conolly
|
|
| |
evelyn | Dátum: Kedd, 2015-01-06, 21:22 | Üzenet # 22 |
Vezér-ezredes
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 218
Kitüntetések: 7
| Ezt jó tudni Ha lesz még olyan könyv amit nem tudok megszerezni akkor jelzem,ha addig nem kerül fel a Candlekeep-re Sajnos a gugli nem mindig a barátom
“Gyógyító erő a szeretet. Ki teste, ki lelke egészségét köszönheti e csodának, ki teljes emberségét.” (Tatiosz)
|
|
| |
evelyn | Dátum: Szerda, 2015-01-07, 17:23 | Üzenet # 23 |
Vezér-ezredes
| Szia Drágám!
Máris lenne könyv kívánságom Tudnál szerezni Leslie L Lawrence és Lőrincz L László könyveket? Ami én sikeresen letöltöttem azok a következők: Leslie L Lawrence: Sindzse szeme prc. Holdanyó fényes arca prc. Huan-Ti Átka epub. A karvaly árnyékában ebup. Lőrincz L László: A kicsik prc. Démonok és varázslók Tibetben prc.
Ezeken kívül nem találtam mást,illetve amit le tudtam volna szedni azok mind pdf-es könyvek és az ebook-on a pdf apró betűs,nem lehet élvezni az olvasást.Anyumnak is lesz ebookja, miatta keresem megszállottan ezeket a könyveket,mert imádja a Lawrence könyveket
Hm ha gondolok ezeket át tudom neked küldeni,hogy fel lehessen tenni candlekeepre Hátha van még más is akit érdekelne
“Gyógyító erő a szeretet. Ki teste, ki lelke egészségét köszönheti e csodának, ki teljes emberségét.” (Tatiosz)
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Szerda, 2015-01-07, 17:39 | Üzenet # 24 |
Őtábornoksága
| 1992-2006 között megvan az összes könyve pdf-ben és többi is talán elérhető. Milyen formátum lenne a jó? A mobi okés? Persze, ami megvan elküldheted, legalább azokkal nem kell majd foglalkoznom
„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.” Ciryl Vernon Conolly
|
|
| |
evelyn | Dátum: Szerda, 2015-01-07, 18:26 | Üzenet # 25 |
Vezér-ezredes
| Én úgy látom,hogy a pdf az egyetlen ami apró betűs.A prc,mobi,rtf,még a txt-t is olvasható méretben hozza A halál zsoldjában tökéletes volt,rtf-ben és candelkeepről leszedtem a farkasokkal táncolót ami mobi és az is tökéletes.Nem tudom miért a pdf az egyetlen amit aprócska betűkkel hoz.Szóval azt mondanám,hogy a pdf-en kívül bármilyen jó lesz
Máris átküldöm ezeket a könyveket
Elküldtem Örülök,hogy én is tudtam segíteni
Gondoltam itt jelzem,hogy a tűz serlegét nem lehet letölteni,most próbáltam,de azt írja a server nem található.A többit rendben le tudtam tölteni
Az üzenetet módosította: evelyn - Szerda, 2015-01-07, 18:43 |
|
| |
Smaragd | Dátum: Szerda, 2015-01-07, 18:50 | Üzenet # 26 |
Őtábornoksága
| Köszi. A linket javítottam, most már jó
|
|
| |
evelyn | Dátum: Szerda, 2015-01-07, 19:06 | Üzenet # 27 |
Vezér-ezredes
| Köszönöm
|
|
| |
Erika | Dátum: Vasárnap, 2016-07-10, 19:00 | Üzenet # 28 |
Közlegény
Csoport: Barátok
Üzenetek: 114
Kitüntetések: 5
Hírnév: 0
| Nem tudom, jó helyre rakom-e, de itt egy oldal, ahol rengeteg könyv van mobi és azw3 formátumban. Itten pedig a lista hozzá. Jó böngészést. (nem saját, a facen osztotta meg valaki)
A könyvek olyanok, mint a tükör: mindenki azt látja bennük, amit a lelkében hordoz. >Carlos Ruiz Zafón
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Hétfő, 2016-07-11, 12:00 | Üzenet # 29 |
Őtábornoksága
| Köszi a linket, kár, hogy a legtöbb könyv azw3 kiterjesztésű, azt valahogy nem komálom. Szép gyűjtemény, egy-kettő még nekem sincs meg
|
|
| |
Erika | Dátum: Hétfő, 2016-07-11, 16:00 | Üzenet # 30 |
Közlegény
Csoport: Barátok
Üzenetek: 114
Kitüntetések: 5
Hírnév: 0
| Nincs mit, nekem a kinderemhez pont jó.
A könyvek olyanok, mint a tükör: mindenki azt látja bennük, amit a lelkében hordoz. >Carlos Ruiz Zafón
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Hétfő, 2016-07-11, 20:29 | Üzenet # 31 |
Őtábornoksága
| Én telefonon olvasok. Terveztem külön olvasót venni, de rájöttem, hogy nem kell, mert úgy sem használnám. Arra meg csak, hogy porosodjon felesleges. De adtál egy jó ötletet, elvégre fent van a telómon a hivatalos Kindle progi, annak meg tudnia kell kezelni az azw3-at is
|
|
| |