Karácsony a Roxfortban
|
|
Smaragd | Dátum: Hétfő, 2013-11-04, 18:54 | Üzenet # 21 |
Őtábornoksága
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 2557
Kitüntetések: 6
Hírnév: 1
Állapot: Offline
| Ügyes vagy, én még el sem kezdtem
„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.” Ciryl Vernon Conolly
|
|
| |
evelyn | Dátum: Hétfő, 2013-11-04, 19:09 | Üzenet # 22 |
Vezér-ezredes
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 218
Kitüntetések: 7
| Köszike Már teljesítettem a négy oldalt,de át kell írnom a közepét,mert alkottam egy csodás drámát a szép karácsony helyett
“Gyógyító erő a szeretet. Ki teste, ki lelke egészségét köszönheti e csodának, ki teljes emberségét.” (Tatiosz)
|
|
| |
evelyn | Dátum: Szerda, 2013-11-06, 11:58 | Üzenet # 23 |
Vezér-ezredes
| Sziasztok lányok! Hogy álltok a karácsonyi törikkel Nekem van egy majdnem kész totál drámám,némi karácsonyi beütéssel,szóval úgy gondoltam,hogy kéne egy nem túl drámai töri.Szóval kezdtem egy újat Az már jobban tetszik,de még csak az első oldalnál járok és most el vagyok akadva egy picit,de majd estig csak jön az ihlet
“Gyógyító erő a szeretet. Ki teste, ki lelke egészségét köszönheti e csodának, ki teljes emberségét.” (Tatiosz)
|
|
| |
Erika | Dátum: Szerda, 2013-11-06, 20:14 | Üzenet # 24 |
Közlegény
Csoport: Barátok
Üzenetek: 114
Kitüntetések: 5
Hírnév: 0
| Ev, de meg táltosodtál! Ügyes vagy!
A könyvek olyanok, mint a tükör: mindenki azt látja bennük, amit a lelkében hordoz. >Carlos Ruiz Zafón
|
|
| |
Amy | Dátum: Szerda, 2013-11-06, 20:31 | Üzenet # 25 |
Közlegény
Csoport: Barátok
Üzenetek: 39
Kitüntetések: 1
| Nekem Még semmi nincs leírva igazából :P Fejben meg van csak be kell pötyögni majd a hétvégén sort kerítek rá Ev! Nagyon ügyi vagy! Gratula
-
|
|
| |
evelyn | Dátum: Szerda, 2013-11-06, 21:30 | Üzenet # 26 |
Vezér-ezredes
| Köszi lányok Igen megtáltosodtam, nagyjából három féle verzió van a fejemben. Ugyan az az alapsztori,de mind a három más és más.Kiválasztottam azt ami a legjobban tetszett és azt kezdtem újra leírni. Aztán az is lehet,hogy ha lesz rá időm akkor másik kevésbé depis sztorit is megírom egy kis átalakítással De előbb ezt szeretném befejezni
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Hétfő, 2013-11-11, 22:25 | Üzenet # 27 |
Őtábornoksága
| Ügyesek vagytok, én annyira el vagyok havazva, hogy léteznem is fárasztó már hetek óta. Pont ma gondoltam rá, hogy vicces, hogy én szervezem a játékot, de időm sincs írná rá
„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.” Ciryl Vernon Conolly
|
|
| |
evelyn | Dátum: Kedd, 2013-11-12, 22:48 | Üzenet # 28 |
Vezér-ezredes
| Én szorítok,hogy legyen időd írni rá Még van egy teljes hónap a határidőig
|
|
| |
Anna | Dátum: Péntek, 2013-11-15, 17:23 | Üzenet # 29 |
Csoport: Töröltek
| Sziasztok! Én is szeretnék jelentkezni a játékra, ha még lehet. És Samaragd, köszi, hogy küldtél egy tájékoztatót emailben. Hajjajj!!! Izgulok, ez lesz az első kihívásom.... :shy:
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Péntek, 2013-11-15, 23:38 | Üzenet # 30 |
Őtábornoksága
| Szia, üdv Örülünk neki, hogy te is velünk játszol.
|
|
| |
Anna | Dátum: Szombat, 2013-11-16, 20:42 | Üzenet # 31 |
Csoport: Töröltek
| :) Köszi! Remélem akkor is örülsz majd, ha megírtam a történetet, és elolvastad. :)
|
|
| |
Nimphadora | Dátum: Szombat, 2013-11-23, 23:23 | Üzenet # 32 |
Közlegény
Csoport: Inaktív felhasználók
Üzenetek: 2
Kitüntetések: 1
| Kééééééééééééééééész vagyok Jaj de jó így éjszakás hét után hulla fáradtan, de viszonylag elégedetten a művemtől. ( Nekem legalábbis tetszik :P )
˝A jó író abbahagyja, ahol mások folytatnák, és folytatja, ahol mások abbahagynák.˝ /Forbáth Imre/
|
|
| |