Smaragdvilág
Szombat, 2024-04-27, 12:16
Belépési neved: Mugli | Csoport "Muglik" | RSS
Főoldal | Fórum | Profilom | Kilépés


[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » Fictár » Harry Potter » James Potter sorozat
James Potter sorozat
SmaragdDátum: Hétfő, 2014-08-25, 15:33 | Üzenet # 1
Őtábornoksága
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 2557
Kitüntetések: 6
Hírnév: 1
Állapot: Offline
James Potter élete nem fenékig tejfel. Harry Potter elsőszülött fiaként az egész varázsvilág izgatottan figyeli a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolába való beiratkozását. Az iskolába érkezvén James különös dolgokra lesz figyelmes; az udvaron ismeretlen férfi jár, a folyosókon egy új, titokzatos kísértet bukkan fel éjszakáról éjszakára, a Roxfortba amerikai delegáció érkezik a nemzetközi együttműködést javítandó, ráadásul a mardekárosok is különös, új politikába kezdtek. Jamesnek nem elég, hogy ki kell lépnie az apja legendás árnyékából, de új barátaival, Zane-nel és Ralphfal egy félelmetes terv, az úgy nevezett “Merlin összeesküvés” nyomaira bukkannak, melyet ha sikerül megvalósítani, sötétségbe boríthatja az egész varázsvilágot, és háborút szíthat a muglik és varázslók között. A három fiú Ted Lupinnal és annak barátaival az oldalán felkerekedik hát, hogy megállítsák a gonosz erőket, mielőtt még nem késő.


G. Normann Lippert
 
SmaragdDátum: Hétfő, 2014-08-25, 16:08 | Üzenet # 2
Őtábornoksága
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 2557
Kitüntetések: 6
Hírnév: 1
Állapot: Offline
James Potter második évére készül a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképz? Szakiskolában, ám a várva várt visszatérésre sötét árnyak vetülnek. James egyre másra furcsa lényeket lát, melyek mintha őt követnék. A Roxfortban is megváltoztak a dolgok, Merlin került az igazgatói székbe, de James és barátai gyanítani kezdik, hogy talán mégsem volt olyan jó választás őt felkérni a posztra. Eközben egy régi rivalizálás is feléled az iskola falai között, hiszen Albus Potter és Scorpius Malfoy is elsőévesek lesznek, és viszonyuk nem nevezhető túl rózsásnak. Azt beszélik eljött a világok között élő, végtelen hatalommal rendelkező szörnyeteg, a Kapuőr, és uralma alá akarja hajtani a Földet, rádásul Voldemort vérvonala is ébredezni kezd, és arra készül, hogy kimutassa a foga fehérjét.
 
SmaragdDátum: Hétfő, 2014-08-25, 16:12 | Üzenet # 3
Őtábornoksága
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 2557
Kitüntetések: 6
Hírnév: 1
Állapot: Offline
Harmadik évére készül James Potter a Roxfortban - ám az sosem kezd?dik el. James apját, Harry Pottert Amerikába szólítja a munkája, s mivel az egyre-másra eltűnő mugli politikusok miatt ismét forrósodni kezd a helyzet, a családja is vele tart. Az Alma Aleron iskolában ismét összeáll az eredeti trió, James, Ralph és Zane, ám James hiába számít nyugis évre, úgy tűnik, a sors másként akarja. A varázsvilágot egyszerre fenyegeti egy titokzatos terrorszervezet, mely az egykori Haladó elem eszméit hirdeti, és egy ismeretlen, hatalmas erő, aki szépséges nő formájában járja a világot, és káoszt hagy maga után. Jamesnek el kell döntenie, kiben bízhat, és kiben nem, mielőtt valami visszafordíthatatlan történik, ráadásul meg kell birkóznia egy sötét jóslattal is, mely semmi jóval nem kecsegtet a világ sorsát illetően.
Lényeges fordulóponthoz érkezett George Norman Lippert világhírű sorozatának története. Ebben az epizódban világok dőlnek össze, kultúrák ütköznek, és sorsok változnak meg mindörökre.
 
Fórum » Fictár » Harry Potter » James Potter sorozat
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:
Új válasz
Név:
Üzenet:
Biztonsági kód:


Smaragd © 2012 - 2024