Smaragdvilág
Szerda, 2024-05-01, 08:16
Belépési neved: Mugli | Csoport "Muglik" | RSS
Főoldal | Fórum | Profilom | Kilépés


[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
A fórum moderátora: mzperx, evelyn  
Fórum » Játékok » Dobj egy képet! » Vallomás (Írj történetet a képhez.)
Vallomás
SmaragdDátum: Péntek, 2014-07-11, 15:32 | Üzenet # 1
Őtábornoksága
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 2557
Kitüntetések: 6
Hírnév: 1
Állapot: Offline
Csatolmányok: 7720639.jpg (69.1 Kb)
 
ErikaDátum: Vasárnap, 2014-08-03, 19:14 | Üzenet # 2
Közlegény
Csoport: Barátok
Üzenetek: 114
Kitüntetések: 5
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Kedves Lily!

Sajnálom, hogy nem vigyáztam rád eléggé. Erősebben kellett volna próbálnom, és nem lehülyézni Pottert az első adandó alkalommal. Tudtad, hogy Te voltál az egyetlen jó dolog az életemben? Sajnálom, hogy tönkretettem a barátságunkat. Talán, ha akkor régen nem mondom ki azt a szót, minden másként alakult volna. Talán még most is élnél, és te nevelnéd fel a fiadat, nem egy ilyen mogorva, magába forduló ember, mint én. Tudod, hogy Harry napról-napra egyre jobban hasonlít rád? Minden alkalommal, amikor a szemébe nézek, téged látlak.
Esténként mesélek neki rólad, had tudja meg, milyen fantasztikus ember voltál, és mennyire szeretted őt. Megígérem neked Lily, hogy nagyon fogok vigyázni rá. Megpróbálok mindent megadni neki, amit neked és Potternek kellett volna. Nagyon hiányzol Lily, mind a kettőnknek!

Perselus


A könyvek olyanok, mint a tükör: mindenki azt látja bennük, amit a lelkében hordoz.
>Carlos Ruiz Zafón


Az üzenetet módosította: Erika - Vasárnap, 2014-08-03, 19:19
 
SmaragdDátum: Szerda, 2015-02-04, 14:30 | Üzenet # 3
Őtábornoksága
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 2557
Kitüntetések: 6
Hírnév: 1
Állapot: Offline
Mikor ezeket a sorokat írom, még nem tudom, hogy mi fog velem történni. Túl sok hibát követtem el, túl vak voltam és büszke, hogy belássam a tévedéseimet. Nem mondom, hogy mindet a te érdekedben tettem el, de neked is közöd volt hozzá. Talán elkezdem az elején…
Édesanyád és én barátok voltunk, a legjobbak… Mindketten egy környéken nőttünk fel, és mivel nem volt rajtunk kívül varázserővel rendelkező – barátok lettünk. Sokat meséltem neki a varázsvilágról, és már alig vártuk, hogy tizenegy évesen átlépjünk a Roxfort kapuján.
A dolgok ott kezdtek el elromlani, hogy külön házba kerültünk, ő griffendéles lett, és ez nem is volt baj. Az én hibán, nem kellett volna meggyőznöm a süveget, hogy a Mardekárban jobb helyem lesz. Tán, ha maradtam volna a Hollóhát mellet, akkor ki tudja…
A két ház ősi ellensége egymásnak, de ezt már te is tudod. Apád és én tűz és víz voltunk. Pont úgy, mint te és Draco
 – és mikor anyád megtetszett Potternek a dolgok elmérgesültek. Nem kívánom ecsetelni számodra az akkor történteket, hisz volt szerencséd látni a merengőmben az egyik esetet. Az volt az utolsó csepp a pohárban, mikor is végleg a rossz útra tértem. Rájöttem, hogy egyedül kevés vagyok néggyel szemben, ezért a könnyen kapható – és talán nem is igazán barátok – felé fordultam. Egy érdeklődési kör, egy cél. Te is sejted, hogy mi lett a vége, gondolom Albus elmondta. De nem is magyarázkodni akarok, csak értsd, hogy mi miért történt.
Mire beláttam a tévedésem, már késő volt. Igyekeztem a hibáimat jóvátenni, de Lily és James is meghalt, te pedig árva lettél. Albus elrejtett a mugliknál, én pedig túl gyáva voltam, hogy kiálljak érted. Dolgozott bennem az apád iránti harag, és ez erősebb volt, mint anyád iránti barátságom.
Voldemort könyörtelen úr, nem bocsájtja meg a hibákat, és én az utóbbi időben elég sokat hibáztam. Ma éjjel újra hívatni fog, egyedül jelenek meg nála, ahelyett, hogy téged is magammal vinnélek.
Most pont itt vagy előttem, a büntetőmunkádat töltöd, még csak nem is sejted, hogy milyen közel vagy a halálhoz. Csak egy intés a pálcámmal, és ártalmatlaníthatnálak, senkinek sem tűnne fel, mikor kivinnélek a kastélyból. De nem azért védtelek, hazudtam éveken keresztül, nem ezért kockáztattam az életem, hogy ezt megtegyem. Albus a megmondhatója, hogy néha nem volt könnyű, de még mindig itt vagy…
Mindjárt lejár az időd, és én elköszönök tőled, hidegen, tartózkodóan. Senki nem tudhatja, főleg nem te, hogy a kegyetlen bájitaltan tanárod nagyon is törődik veled. Had maradjon minden a régiben, így lesz a legjobb mindenkinek. Kívánom neked, hogy…
Nos, úgy érzem, hogy már ezt sem tehetem meg. A karomba sürgetően belemar a hívás, te feltekintesz.
- Vége a büntetőmunkának, Potter!




„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.”
Ciryl Vernon Conolly
 
ppu-pro_ErDátum: Péntek, 2024-04-05, 15:16 | Üzenet # 4
Csoport: Muglik





Наша бригада искусных мастеров завершена предлагать вам инновационные системы, которые не только ассигнуруют надежную протекцию от заморозков, но и подарят вашему жилью трендовый вид.
Мы эксплуатируем с новейшими материалами, заверяя продолжительный время эксплуатации и превосходные результаты. Утепление внешнего слоя – это не только экономия тепла на тепле, но и забота о природной среде. Энергоспасающие разработки, каковые мы используем, способствуют не только жилищу, но и поддержанию природной среды.
Самое основное: <a href=https://ppu-prof.ru/>Утепление стен снаружи цена</a> у нас стартует всего от 1250 рублей за квадратный метр! Это доступное решение, которое превратит ваш домик в фактический теплый локал с минимальными затратами.
Наши примеры – это не лишь изоляция, это формирование территории, в где всякий деталь отражает ваш персональный образ. Мы возьмем во внимание все твои запросы, чтобы воплотить ваш дом еще более дружелюбным и привлекательным.
Подробнее на <a href=https://ppu-prof.ru/>https://ppu-prof.ru/</a>
Не откладывайте дела о своем обители на потом! Обращайтесь к мастерам, и мы сделаем ваш дом не только комфортнее, но и стильнее. Заинтересовались? Подробнее о наших предложениях вы можете узнать на веб-сайте. Добро пожаловать в мир спокойствия и качественной работы.
 
Fórum » Játékok » Dobj egy képet! » Vallomás (Írj történetet a képhez.)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:
Új válasz
Név:
Üzenet:
Biztonsági kód:


Smaragd © 2012 - 2024