Kedvenc szereplőid
|
|
Smaragd | Dátum: Csütörtök, 2012-11-01, 15:32 | Üzenet # 1 |
Őtábornoksága
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 2557
Kitüntetések: 6
Hírnév: 1
Állapot: Offline
| Itt kitárgyalhatod a kedvenc szereplőidet.
|
|
| |
evelyn | Dátum: Hétfő, 2012-11-05, 22:12 | Üzenet # 2 |
Vezér-ezredes
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 218
Kitüntetések: 7
| Egyértelműen Piton az egyik legnagyobb kedvencem Véleményem szerint méltatlanul rossz sorsa volt és azok után amiket megtett még a békés nyugodt életet sem kapta meg. A másik kedvenc természetesen Harry Nagyon hasonló gyerekkora volt mint Pitonnak.Viszont nem tetszett,hogy Ginny lett a végén a nagy szerelem és a gyerekei anyja.
“Gyógyító erő a szeretet. Ki teste, ki lelke egészségét köszönheti e csodának, ki teljes emberségét.” (Tatiosz)
|
|
| |
mzperx | Dátum: Kedd, 2012-11-06, 00:16 | Üzenet # 3 |
Őrnagy
Csoport: Barátok
Üzenetek: 124
Kitüntetések: 5
Hírnév: 0
| Az én kedvencem most már visszavonhatatlanul Nagika lesz, aki körültekerte a szívem és nem engedi szorításából Na és persze a humanoid formációk közül Perselus Piton az ÁSZ, szeretem őt jónak és gonosznak, hatalmasnak és gyengének, feketén és fehéren (itt a hajára gondolok) egyszóval mindenhogy, de a legjobban Smaragd RAVENJAKÉNT imádom
"Draco dormiens nunquam titillandus! - Ne ébreszd fel az alvó sárkányt!"
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Kedd, 2012-11-06, 00:24 | Üzenet # 4 |
Őtábornoksága
| Köszönöm! Köszönöm! Tudtam, hogy tökéletes vagyok! Öhm, izé... Hogy ez nem nekem szólt, hanem Pitonnak? Annyi baj legyen! Viccet félretéve, ari vagy. Pitonon meg megosztozunk.
„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.” Ciryl Vernon Conolly
|
|
| |
evelyn | Dátum: Kedd, 2012-11-06, 01:17 | Üzenet # 5 |
Vezér-ezredes
| Hát,hogy őszinte legyek engem teljesen elvarázsoltatok és megváltoztattatok ami Pitont,Nagikát Voldit és Dumblit illeti Szóval egyetértek veletek Pitonka,Nagika jöhet minden féle formában
“Gyógyító erő a szeretet. Ki teste, ki lelke egészségét köszönheti e csodának, ki teljes emberségét.” (Tatiosz)
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Kedd, 2012-11-06, 01:34 | Üzenet # 6 |
Őtábornoksága
| Bizony, mi már csak ilyenek vagyunk, határ a csillagos ég!
„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.” Ciryl Vernon Conolly
|
|
| |
evelyn | Dátum: Kedd, 2012-11-06, 01:37 | Üzenet # 7 |
Vezér-ezredes
| És még azon is túl
|
|
| |
Erika | Dátum: Kedd, 2012-11-06, 18:20 | Üzenet # 8 |
Közlegény
Csoport: Barátok
Üzenetek: 114
Kitüntetések: 5
Hírnév: 0
| Piton és Harry! Egyértelmű! Jah, ki ne hagyjam a legkedvesebb átoktörőmet: Billt!
A könyvek olyanok, mint a tükör: mindenki azt látja bennük, amit a lelkében hordoz. >Carlos Ruiz Zafón
|
|
| |