Leleplezés!
|
|
Smaragd | Dátum: Szombat, 2013-09-21, 16:29 | Üzenet # 1 |
Őtábornoksága
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 2557
Kitüntetések: 6
Hírnév: 1
Állapot: Offline
| Lássuk hát, hogy kik voltak a történetek írói:
1. történet: 2. történet: 3. történet:
Köszönjük, hogy figyelemmel kísértétek és velünk játszottatok. Mzperx-nek pedig gratulálok az Olvasók Kedvence történetért! A játékban szereplő történetek felkerülnek a Tollforgatóra, ahol meg tudjátok válaszolni a kapott kritikákat.
„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.” Ciryl Vernon Conolly
|
|
| |
Erika | Dátum: Szombat, 2013-09-21, 16:44 | Üzenet # 2 |
Közlegény
Csoport: Barátok
Üzenetek: 114
Kitüntetések: 5
Hírnév: 0
| Gratulálok mz-nek az Olvasók Kedvence címért!
A könyvek olyanok, mint a tükör: mindenki azt látja bennük, amit a lelkében hordoz. >Carlos Ruiz Zafón
|
|
| |
evelyn | Dátum: Vasárnap, 2013-09-22, 13:57 | Üzenet # 3 |
Vezér-ezredes
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 218
Kitüntetések: 7
| Én gratulálok MZ-nek az olvasók kedvence címért! Viszont Gratulálok Smaragdnak és Erikának is Elismerésem,nekem nagyon nehéz volt ám dönteni,hogy melyik törire is adjam le a végső voksomat,mert nekem mind a három nagyon elnyerte a tetszésemet.IMÁDLAK titeket amiért vállaltátok a játékot és megörvendeztetek ezekkel a fantasztikus törikkel KÖSZÖNÖM
“Gyógyító erő a szeretet. Ki teste, ki lelke egészségét köszönheti e csodának, ki teljes emberségét.” (Tatiosz)
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Vasárnap, 2013-09-22, 17:48 | Üzenet # 4 |
Őtábornoksága
| Köszi, hogy gondoltál ránk is Erika története nekem is nagyon tetszett, az enyém viszont most ilyen "sötétke" lett. Már rég ki szerettem volna próbálni, hogy meg-e tudok írni egy halálfalós jelenetet, de az igazat megvallva még nem érzem igazán jónak a dolgot, fejben "jobban" hangzott
„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.” Ciryl Vernon Conolly
|
|
| |
evelyn | Dátum: Vasárnap, 2013-09-22, 17:53 | Üzenet # 5 |
Vezér-ezredes
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 218
Kitüntetések: 7
| Szerintem igazán remek lett a sötétsége ellenére is Nem bánnám ha olvashatnék még ilyen sötét hangulatú ficceket* nem célozgat ám semmire sem*
“Gyógyító erő a szeretet. Ki teste, ki lelke egészségét köszönheti e csodának, ki teljes emberségét.” (Tatiosz)
|
|
| |
Erika | Dátum: Vasárnap, 2013-09-22, 20:22 | Üzenet # 6 |
Közlegény
| Smaragd, nekem jobban tetszett a te történeted. Mint írtad is, furcsa ugrálások voltak az enyémben. Nem fényezem, nem lett jó. Sokkal jobb volt a fejemben. :)
A könyvek olyanok, mint a tükör: mindenki azt látja bennük, amit a lelkében hordoz. >Carlos Ruiz Zafón
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Vasárnap, 2013-09-22, 21:05 | Üzenet # 7 |
Őtábornoksága
| Sajnos, fejben mindig jobb, csak megpróbálhatjuk visszaadni a gondolatokat több-kevesebb sikerrel
|
|
| |
Erika | Dátum: Vasárnap, 2013-09-22, 21:12 | Üzenet # 8 |
Közlegény
| Igaz. De az Agyarhoz képest jobb lett!
|
|
| |
mzperx | Dátum: Hétfő, 2013-09-23, 14:35 | Üzenet # 9 |
Őrnagy
Üzenetek: 124
| Kedves... Mindenki aki olvasott és szavazott /s főleg rám szavazott/ köszönöm, hogy ennyire jól fogadtátok a történetemet és a kedvencetek lett Bár csak 3an indultunk, mégis szorosnak éreztem én ezt a versenyt, mert a maga nemében mind a 3 történet sztem igen erősre sikeredett, ugyanakkor magán hordozta a maga hibáit is - kedves volt tőletek, hogy nem részleteztétek az enyémet Szóval e Gratulációm a másik két írónak, ezer hála nektek, s különösen Smaragdnak, aki ismételten vsz órákat töltött banner kereséssel és azok megírásával!
"Draco dormiens nunquam titillandus! - Ne ébreszd fel az alvó sárkányt!"
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Hétfő, 2013-09-23, 20:22 | Üzenet # 10 |
Őtábornoksága
| Ez ezért van, mert mi elfogadjuk azt, amit írsz, és nem kötünk bele nyilvánvaló dolgokba, mint pl. hogy mi lett a szereplővel, akiről tudvalevő, hogy túléli a mentőakciót! és nem punyad be valahol.
|
|
| |