Smaragd agymenései
|
|
evelyn | Dátum: Csütörtök, 2013-09-05, 13:06 | Üzenet # 21 |
Vezér-ezredes
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 218
Kitüntetések: 7
Hírnév: 1
Állapot: Offline
| Áh mindig ez a sok változás.Nekem még mindig tetszik és szeretem is azt a törit Mondjuk minden törit szeretek ami Persiről szól főleg ha még vegyül bele egy kis severitus is Nem az a lényeg,hogy mennyire hosszú,hanem az,hogy mennyire jó és ez nagyon jó Lehet,hogy az öt feji nem olyan sok,de nem könnyű ennyi idő után újra felvenni a történet fonalát és úgy megírni,hogy az passzoljon is.Az időről meg már ne is beszéljünk
“Gyógyító erő a szeretet. Ki teste, ki lelke egészségét köszönheti e csodának, ki teljes emberségét.” (Tatiosz)
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Csütörtök, 2013-09-05, 13:11 | Üzenet # 22 |
Őtábornoksága
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 2557
Kitüntetések: 6
| Inkább csak én változtam közben, kritikusabban nézem a saját írásom De lesz mit olvasnod, mert még ma felkerül a Nyári Játék második története.
„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.” Ciryl Vernon Conolly
|
|
| |
evelyn | Dátum: Csütörtök, 2013-09-05, 13:20 | Üzenet # 23 |
Vezér-ezredes
| Nos ennek örülök Már kezdtem megijedni,hogy nem lesz több töri,mert tegnap nem volt új törike feltéve Az pedig nem baj,hogy kritikusabb szemmel nézed a saját írásaidat,mert az emberek változnak ahogy telik az idő és mindig csak jobb és jobb leszel a tapasztalatok által Te magad is
“Gyógyító erő a szeretet. Ki teste, ki lelke egészségét köszönheti e csodának, ki teljes emberségét.” (Tatiosz)
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Csütörtök, 2013-09-05, 13:24 | Üzenet # 24 |
Őtábornoksága
| Pedig a játék topicban írtam is, hogy csütörtök-péntek felé érkezik a második történet. Aztán lesz még egy és kifújt
„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.” Ciryl Vernon Conolly
|
|
| |
evelyn | Dátum: Csütörtök, 2013-09-05, 13:38 | Üzenet # 25 |
Vezér-ezredes
| Oh akkor bocsika én voltam a vaksi Oh csak három töri lesz? Ennyire nem volt senkinek ideje vagy nem volt ihlete? No majd legközelebb
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Csütörtök, 2013-09-05, 13:48 | Üzenet # 26 |
Őtábornoksága
| Szerintem inkább kedve. Számítottam is a lanyha érdeklődésre, de ez még azt is felülmúlta. De ez csak egy játék, legközelebb talán nagyobb lesz az érdeklődés. Terveim között szerepel egy decemberi Karácsony témájú játék, hogy mindenki hangulatba jöjjön az ünnepekre, így majd lesz mit olvasgatni jóllakottan a fa alatt
|
|
| |
evelyn | Dátum: Csütörtök, 2013-09-05, 13:55 | Üzenet # 27 |
Vezér-ezredes
| Ez nagyon jó ötlet Addigra anyum is viszonylag rendben lesz már,remélhetőleg addigra már csak a kemó marad és talán még nekem is lesz ihletem egy törit írni Már ha nem fog ki rajtam a játék témája
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Vasárnap, 2013-09-08, 20:51 | Üzenet # 28 |
Őtábornoksága
| Elkezdtem egy mini kisregényt Napló percek címmel. Apró kis fejezetekből fog állni, Harry és Perselus szemszögéből. Akinek felkeltettem az érdeklődését, az itt belekukkanthat:
Napló percek
|
|
| |
evelyn | Dátum: Vasárnap, 2013-09-08, 20:55 | Üzenet # 29 |
Vezér-ezredes
| Olvastam,vacsi után kapod a véleményem Amúgy pedig imádtam.szeretem az ilyen kis szösszöket
|
|
| |
Erika | Dátum: Vasárnap, 2013-09-08, 21:16 | Üzenet # 30 |
Közlegény
Csoport: Barátok
Üzenetek: 114
Kitüntetések: 5
Hírnév: 0
| Hozzászólás a helyén! Várom a következőt!
A könyvek olyanok, mint a tükör: mindenki azt látja bennük, amit a lelkében hordoz. >Carlos Ruiz Zafón
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Vasárnap, 2013-09-08, 21:27 | Üzenet # 31 |
Őtábornoksága
| Köszi, arik vagytok
|
|
| |
evelyn | Dátum: Vasárnap, 2013-09-08, 21:45 | Üzenet # 32 |
Vezér-ezredes
| Ugyan még nem vacsiztam,de a kritika a helyén Most viszont tényleg megyek vacsizni mert éhen halok
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Vasárnap, 2013-09-08, 21:50 | Üzenet # 33 |
Őtábornoksága
| Jó étvágyat! Kutyasétáltatás után remélem még látok majd megválaszolni a kapott kritikákat.
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Vasárnap, 2014-01-05, 22:44 | Üzenet # 34 |
Őtábornoksága
| Az esztendőnek a halála Oly ünnepélyes egy halál! Ilyenkor minden jobb halandó Elzárkózik, magába száll, S nem hogy barátnak, hanem még az Ellenségnek is megbocsát, És ez valóban nagyszerű, szép; De én is így tegyek-e hát?
Smaragdnak is ideje életjelet adni magáról. Új év, új remények Na nem, még csak új tervek sem. Maximum egy: Élet. - Több kevesebb sikerrel. Írás terén semmi jó. Valahogy kiestem a ritmusból és nem találom a helyem
|
|
| |
evelyn | Dátum: Kedd, 2014-01-07, 00:59 | Üzenet # 35 |
Vezér-ezredes
| Oh,Drágám segítsek valahogy visszatalálni? Nem szeretem amikor ilyen kis kallódóak vagytok.Erika is maga alatt van.Nem jó ez így.Pedig állítólag a páros évek szoktak a jók lenni.Remélem,hogy hamar megtalálod a helyed.Ha bármire szükséged van,tudod hol találsz Egyébként 21-én lesz a szülinapom és imádom a severitust Hátha elkap az ihlet Uh ha belegondolok,hogy hanyadik lesz......
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Kedd, 2014-01-07, 23:51 | Üzenet # 36 |
Őtábornoksága
| Új hely, új meló. Régi munka csak más terület. Az agyam egész nap zsong, mire hazaérek totál nulla vagyok. Az biztos, hogy kell pár hét, mire belerázódom. De legalább én és Erika megvagyunk, és mz is Tényleg, láttam Scalet a Merin LJ blogjában, ezek szerint csak a saját oldalára nem ér rá felmenni.
|
|
| |
evelyn | Dátum: Szerda, 2014-01-08, 00:49 | Üzenet # 37 |
Vezér-ezredes
| Oh új helyre kerültél? Az jó is meg nem is. Elhiszem,hogy időbe telik,míg megszokod az új helyet,de örülök,hogy megvagy No igen mz-t szoktam látni,csak megint kerüli a chat ablakot Scale-t elég sokszor látni merin,részt vett az üstön is. Azért kíváncsi lennék,hogy miért nem jár erre fele.Aena is elveszett De legalább Ti meg vagytok
|
|
| |
Erika | Dátum: Szerda, 2014-01-08, 16:37 | Üzenet # 38 |
Közlegény
Csoport: Barátok
Üzenetek: 114
Kitüntetések: 5
Hírnév: 0
| Ha időm engedi, alkotgatok, csak a Pillanatokhoz nem nyúlok. Még a végén kinyírnék mindenkit. Sok sikert az új helyhez, Smaragd!
A könyvek olyanok, mint a tükör: mindenki azt látja bennük, amit a lelkében hordoz. >Carlos Ruiz Zafón
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Szerda, 2014-01-08, 19:38 | Üzenet # 39 |
Őtábornoksága
| Köszi Erika! A kis gyilkos Evelyn, Scale is játszott? Na akkor még egy, amit majd ha lesz egy kis időm el szándékozok olvasni.
|
|
| |
evelyn | Dátum: Szerda, 2014-01-08, 21:08 | Üzenet # 40 |
Vezér-ezredes
| Igen,játszott LJ-nél is azért volt a fórumon,hogy megköszönje neki amit az üstre írt Tehát Scale is írt. Mégpedig Manifesztáció címmel. Egyébként van a mostani között néhány nagyon jó.Érdemes lesz körbe kukkantanod Én is folyamatosan olvasom,de még hátra van a kritika
Az üzenetet módosította: evelyn - Szerda, 2014-01-08, 21:09 |
|
| |