Smaragd agymenései
|
|
Smaragd | Dátum: Csütörtök, 2012-11-08, 23:00 | Üzenet # 1 |
Őtábornoksága
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 2557
Kitüntetések: 6
Hírnév: 1
Állapot: Offline
| Ímhol az új blogom!
„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.” Ciryl Vernon Conolly
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Csütörtök, 2012-11-08, 23:02 | Üzenet # 2 |
Őtábornoksága
| Fel is avatom Teljesen váratlanul és hirtelen Frissült végre a Perselus Piton második élete, szám szerint a 14. fejezettel.
14. fejezet – Közelebb
„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.” Ciryl Vernon Conolly
|
|
| |
evelyn | Dátum: Péntek, 2012-11-09, 00:24 | Üzenet # 3 |
Vezér-ezredes
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 218
Kitüntetések: 7
| De jóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!! Köszike A friss fejit is meg a blogot is Rohanok olvasni Hozzáadva (2012-11-08, 23:24) --------------------------------------------- No olvastam Imádtam,élveztem és kritizáltam Már most nagyon várom a folytiját Remélem,hogy lesz elég ihlet,hogy mielőbb megkaphassam
“Gyógyító erő a szeretet. Ki teste, ki lelke egészségét köszönheti e csodának, ki teljes emberségét.” (Tatiosz)
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Péntek, 2012-11-09, 01:17 | Üzenet # 4 |
Őtábornoksága
| Szia, köszi, aranyos vagy Az ihletet meg én is remélem bőszen, mert bizony a következő fejezetből egy szó sincs még.
|
|
| |
evelyn | Dátum: Péntek, 2012-11-09, 01:47 | Üzenet # 5 |
Vezér-ezredes
| Nem baj,majd lesz Tessék pozitívan hozzáállni
“Gyógyító erő a szeretet. Ki teste, ki lelke egészségét köszönheti e csodának, ki teljes emberségét.” (Tatiosz)
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Kedd, 2012-12-11, 20:26 | Üzenet # 6 |
Őtábornoksága
| Jelentem a hómentes december teljesen behavazott! Rém sok a munkám és minden nap kiszipolyozott aggyal érek haza A szép frissítési terveimnek lőttek, és ez meglátszik a szegény fórumsztorin is Na, de majd csak lesz valahogy...
|
|
| |
evelyn | Dátum: Szerda, 2012-12-12, 13:07 | Üzenet # 7 |
Vezér-ezredes
| Pozitív gondolkodást kérek!!!!! Úgy tűnik,hogy most a december mindenkivel rendesen kicseszett.Emiatt nem aggódunk.Okés? Én is be vagyok havazódva rendesen.Persze azért mindig felkukkantok hátha....... Reméljük,hogy az ünnepek alatt már lesz elég időd neked is mindenre Az én álmom már régóta az, hogy valaki egyszer írjon nekem is szülinapomra egy édes és szép törit,de arra várhatok Addig viszont reménykedem, hogy legalább a kövi rész elkészül addig és akkor vehetem ajándéknak. Addig még úgy is van valamivel több mint egy hónap *még véletlenül sem célozgat ám semmire*
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Szerda, 2012-12-26, 12:41 | Üzenet # 8 |
Őtábornoksága
| Rittyentettem egy kis részletet a fórumsztorihoz, mielőtt eltűnnék egy kis kényszerszünetre. A gépem bekapott valami vírust, ami miatt újra kell raknom mindent De igyekszem optimistán nézni a dolgot; új év és egy szinte új gép! Igaz van egy zsír új is, de az kisebb, itthonra a nagyobbat preferálom.
|
|
| |
evelyn | Dátum: Szerda, 2012-12-26, 15:38 | Üzenet # 9 |
Vezér-ezredes
| Örülök az új részletnek,viszont sajnálom,hogy a gépedet újra kell pakolni.Nagyon helyes,tessék szépen optimistán állni a dologhoz Már én is jártam így és most is egy őskövület és iszonyat lassú laptopot használok,mert az asztali gépem éppen szabadságolta magát és újat kéne összerakni,de az még várat magára egy kicsit,mert most a munka gépem a fontosabb.Milyen jó,hogy minden nagy teljesítményű gép egyszerre ment tönkre De legalább ez a kis laptop még bírja magát tartani remélem,hogy hamar visszatérsz a kényszer pihenőről.Szorítok,hogy sikerüljön rendbe tenni a gépedet
|
|
| |
mzperx | Dátum: Péntek, 2013-02-01, 19:31 | Üzenet # 10 |
Őrnagy
Csoport: Barátok
Üzenetek: 124
Kitüntetések: 5
Hírnév: 0
| Mikor várható PP folytatás? Egy lelkes olvasó
"Draco dormiens nunquam titillandus! - Ne ébreszd fel az alvó sárkányt!"
|
|
| |
evelyn | Dátum: Péntek, 2013-02-01, 21:00 | Üzenet # 11 |
Vezér-ezredes
| Aha ez engem is érdekelne. Na meg a Lily titka? Csak egy kicsit van elvonási tünetem.........
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Péntek, 2013-02-01, 22:34 | Üzenet # 12 |
Őtábornoksága
| Hát izé... Viccet félretéve fogalmam sincs. Tuti, hogy a PP fog előbb frissülni, a Lily titkához valahogy most nincs kedvem, mert jó kis jeleneteket kéne kitalálnom Draco és Harry között, de ahhoz jelenleg nincs ihletésem Látszik is, hogy semmi jót nem olvastam és mi tagadás hiányzik a fő rugdosom is meg hát persze el is voltam foglalva a Tf-el De majd igyekszem, mert ha nem, jön MZ
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Szombat, 2013-04-27, 11:35 | Üzenet # 13 |
Őtábornoksága
| Örömteli hírrel szolgálhatok... A napokban kétségbe voltam esve, hogy eltűntek (nem nyitotta meg a gép egy kódek miatt, amit sehonnan sem tudtam leszedni - így jár az aki újrarakja a gépét) bizonyos előre megírt jeleneteim a PP-ből és a készülő 15. fejezetem + persze más folyamatban lévő írásom is - De! Hála annak, hogy min. három helyre és két gépre vannak lementve a doksik, egy kósza ötlettől vezérelve megpróbáltam megnyitni a fejezeteimet a másik gépemen is, ha már a munkahelyi sem nyitotta meg és lássatok csodát, működött!
|
|
| |
evelyn | Dátum: Szombat, 2013-04-27, 18:03 | Üzenet # 14 |
Vezér-ezredes
| Ennek örülök No és mikor lehet olvasni valamelyiket ha már ennyire remek hírt osztottál meg velünk? *nem,egy cseppet sem türelmetlen*
|
|
| |
Erika | Dátum: Kedd, 2013-08-06, 19:47 | Üzenet # 15 |
Közlegény
Üzenetek: 114
| Drága Smaragd! Mikor szolgálsz nekünk olvasni valóval? Kell valaki, aki rugdos? Bízd ide!
A könyvek olyanok, mint a tükör: mindenki azt látja bennük, amit a lelkében hordoz. >Carlos Ruiz Zafón
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Szombat, 2013-08-10, 10:59 | Üzenet # 16 |
Őtábornoksága
| Sajna Erika nem elég a rugdosás Idő és nyugalom is kellene hozzá. Itthon szinte 100% hogy nem jutok semmire, bent meg, ahol eddig írtam nincs rá idő.
|
|
| |
Erika | Dátum: Szombat, 2013-08-10, 15:54 | Üzenet # 17 |
Közlegény
Üzenetek: 114
| Kellene neked is egy időnyerő! :)
A könyvek olyanok, mint a tükör: mindenki azt látja bennük, amit a lelkében hordoz. >Carlos Ruiz Zafón
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Csütörtök, 2013-09-05, 12:32 | Üzenet # 18 |
Őtábornoksága
| Jelentem a Vérvonal második fejezete elkészült, de amíg nem írom meg a harmadikat nem teszem fel, mert annyi minden változott közben, hogy a már fent lévő első fejezetbe is bele kellett nyúlnom.
|
|
| |
evelyn | Dátum: Csütörtök, 2013-09-05, 12:56 | Üzenet # 19 |
Vezér-ezredes
| Hm az jó hír,hogy megvan a második feji az is,hogy változtattál rajta így most kíváncsian várom,hogy mit változtattál meg az első fejin viszont a kérdés már csak az,hogy mikorra lesz meg majd a harmadik feji,hogy olvashassuk a másodikat Nem egy cseppet sem türelmetlen Még egy kérdés,hogy állsz a PP-vel? Lassan újra kell olvasnom,hogy tudjam majd követni a fonalat
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Csütörtök, 2013-09-05, 13:02 | Üzenet # 20 |
Őtábornoksága
| Nos, azzal nem leszel egyedül, hiába az akkori lelkesedésem az idővel sokat változott, és már valamiért nem tetszik annyira az a történet Előre láthatóan még 5 fejezet fog belőle készülni és vége. Belegondolva ez nem is olyan sok, mégse haladok vele Pedig már igazán illő lenne!
|
|
| |