Erika Pillanatai
|
|
Smaragd | Dátum: Szombat, 2016-10-08, 20:17 | Üzenet # 61 |
Őtábornoksága
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 2557
Kitüntetések: 6
Hírnév: 1
Állapot: Offline
| Idézet Erika ( ) A harmadik Bill/Harry szösz már olvasható az oldalamon. Jártam arra
„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.” Ciryl Vernon Conolly
|
|
| |
Erika | Dátum: Vasárnap, 2017-02-19, 13:06 | Üzenet # 62 |
Közlegény
Csoport: Barátok
Üzenetek: 114
Kitüntetések: 5
Hírnév: 0
| Idézet Smaragd ( ) Jártam arra Köszönöm, válaszoltam!
Ezt elkiabáltam. Nem lesz időm a suliban írni, de majd hétvégenként szakítok rá időt.
Hozzáadva (2017-02-19, 13:06) --------------------------------------------- Írás alatt a következő Pillanat!
szerk: A Pillanat kész, és írtam egy újabb Bill/Harry szöszt is.
A könyvek olyanok, mint a tükör: mindenki azt látja bennük, amit a lelkében hordoz. >Carlos Ruiz Zafón
Az üzenetet módosította: Erika - Vasárnap, 2017-02-19, 15:04 |
|
| |
Smaragd | Dátum: Vasárnap, 2017-02-19, 19:22 | Üzenet # 63 |
Őtábornoksága
| Elmentem kukkolni az oldaladra, de nem láttam semmit Azt hittem, hogy már feltetted.
„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.” Ciryl Vernon Conolly
|
|
| |
Erika | Dátum: Szerda, 2017-02-22, 09:19 | Üzenet # 64 |
Közlegény
| Idézet Smaragd ( ) Elmentem kukkolni az oldaladra, de nem láttam semmit Azt hittem, hogy már feltetted. Bocsi, előbb lebétáztatom. A Bill/Harry szöszt nem várnám a helyedben.Hozzáadva (2017-02-22, 09:19) --------------------------------------------- Itt és most című Bill/Harry szösz olvasható az oldalamon!
A könyvek olyanok, mint a tükör: mindenki azt látja bennük, amit a lelkében hordoz. >Carlos Ruiz Zafón
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Szombat, 2017-02-25, 08:52 | Üzenet # 65 |
Őtábornoksága
| Idézet Erika ( ) Itt és most című Bill/Harry szösz olvasható az oldalamon! Tapostam egyet, de a 25. pillanatot nem találtam sehol. (Javasolnék egy kis sorbarendezést a kategóriákban, úgy ahogy nálam van, mert jelenleg minden össze-vissza van - gondolom abc sorrendben.)
|
|
| |
Erika | Dátum: Szombat, 2017-02-25, 17:51 | Üzenet # 66 |
Közlegény
| Idézet Smaragd ( ) Tapostam egyet, de a 25. pillanatot nem találtam sehol. Persze, hogy nem, most tettem fel!
Köszi a tanácsot, azt hiszem, sikerült. De a 22. marad a 24. után, nem sikerült beállítanom a sorba!
Az üzenetet módosította: Erika - Szombat, 2017-02-25, 18:02 |
|
| |
Smaragd | Dátum: Szombat, 2017-02-25, 18:32 | Üzenet # 67 |
Őtábornoksága
| Idézet Erika ( ) nem sikerült beállítanom a sorba! Igen, látom. Ez azét van, mert dátum szerint tetted őket sorba, és ezt a két fejezetet egy napon tetted fel, így a megnevezést is nézi.
Ja igen, és léptem is egyet - kettőt
|
|
| |
Erika | Dátum: Szombat, 2017-02-25, 19:32 | Üzenet # 68 |
Közlegény
| Értem, köszi! Hozzáadva (2019-04-08, 13:38) --------------------------------------------- Az oldalamon megszaporodtak a Pillanatok, szám szerint néggyel. Hozzáadva (2019-08-22, 14:43) --------------------------------------------- Helló mindenki!
Egy új Bill/Harry szösz található az oldalamon, Itt várok rád címmel!
|
|
| |