A kritikák helye
|
|
Smaragd | Dátum: Szerda, 2016-02-24, 17:18 | Üzenet # 21 |
Őtábornoksága
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 2557
Kitüntetések: 6
Hírnév: 1
Állapot: Offline
| Örülök, hogy tetszett a depis hangulata ellenére. A történet leginkább az én kilátástalan helyzetemet tükrözte. Három nap alatt beérkezett kétheti meló. Az agyam meg már így is a szememen folyik ki. Perselus kérése megmaradt titoknak, de szerintem ez nem is volt lényeges a történet szempontjából, és mint látom te sem hiányoltad (annyira)
„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.” Ciryl Vernon Conolly
|
|
| |
evelyn | Dátum: Szerda, 2016-02-24, 19:17 | Üzenet # 22 |
Vezér-ezredes
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 218
Kitüntetések: 7
| Nem, nem hiányoltam egyáltalán, csak a kíváncsiságom Egyébként pont a hangulata miatt nem is számít, hogy mi volt a kérés, mert nem ezen van a hangsúly. Egyébként érdekes, ha én is depis hangulatban vagyok akkor valamiért nem a vidám töriket olvasom, hanem a komorabb, mélyebb, nehezebben emészthető esetleg erőszakos történeteket. Még nem jöttem rá, hogy miért van rám nyugtató hatással egy sötétebb, depisebb történet olyankor, ha én is az vagyok :) Te szegény, együtt érzek veled. Sajnos nálunk is bolondokháza van ilyenkor Utálom az év elejét egészen az év végéig
“Gyógyító erő a szeretet. Ki teste, ki lelke egészségét köszönheti e csodának, ki teljes emberségét.” (Tatiosz)
|
|
| |
Erika | Dátum: Csütörtök, 2016-02-25, 09:19 | Üzenet # 23 |
Közlegény
Csoport: Barátok
Üzenetek: 114
Kitüntetések: 5
Hírnév: 0
| Nekem olyan érzésem van, hogy Perselus elmegy a hóesésben, és soha nem jön vissza. Valahogy körüllengi a történetet a halál szele. Ennek ellenére nagyon tetszett. Kitartás, minden elmúlik egyszer, ez az időszak is!
A könyvek olyanok, mint a tükör: mindenki azt látja bennük, amit a lelkében hordoz. >Carlos Ruiz Zafón
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Csütörtök, 2016-02-25, 13:52 | Üzenet # 24 |
Őtábornoksága
| Igen, pont ezt akartam érzékeltetni Az a Perselus, aki elment soha nem tér vissza, már csak a halálfaló. Segítséget kért, de az igazgató nem tudta az igazi okot, így nem segített. Sokszor az számít igazán, amit nem mondunk ki.
|
|
| |
evelyn | Dátum: Vasárnap, 2016-06-05, 09:56 | Üzenet # 25 |
Vezér-ezredes
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 218
Kitüntetések: 7
| Esti mese
No hát Amy, ez a történet aranyos volt, bár én nem vagyok oda a Hermione, Piton párosokért, de ez most nem zavart. Még akkor sem ha a kép alapján nekem valójában Lily jutott volna eszmbe elsőnek Ettől függetlenül tetszett, hogy egy régi könyvnek ekkora hatalma legyen két ember felett. Az biztos, hogy amíg a háború tartott addig Pitonnak a rémálmai sem szűntek meg, de utána valószínűleg sokkal könnyebb lett neki is, hiszen végre mindenki felszabadult. Szép volt, köszönöm, hogy megírtad
“Gyógyító erő a szeretet. Ki teste, ki lelke egészségét köszönheti e csodának, ki teljes emberségét.” (Tatiosz)
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Vasárnap, 2016-06-05, 13:57 | Üzenet # 26 |
Őtábornoksága
| Esti mese
Igazán aranyosra sikerült. Nem vagyok oda a Snangerért, de ez tetszett :) Szerintem is a képen inkább Hermione van, mint Lily. Ő nem hinném, hogy szeplős volt + a korkülönbség miatt is inkább az előbbi. Hiába a Roxfortnak még könyv formában is hatalma van.
„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.” Ciryl Vernon Conolly
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Vasárnap, 2016-06-05, 17:21 | Üzenet # 27 |
Őtábornoksága
| Feltettem a képeket a TF-re, és legtöbb történetet is a Kihívások közé. Amy, a te történeteid is felkerültek csak a mostani nem.
|
|
| |