Film/Sorozat
|
|
Smaragd | Dátum: Vasárnap, 2016-09-25, 19:58 | Üzenet # 21 |
Őtábornoksága
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 2557
Kitüntetések: 6
Hírnév: 1
Állapot: Offline
| Nagy kedvencem Murdoch nyomozó is kikerül a sorozatok közé. Ugyan ficet még nem olvastam vele kapcsolatban, de ki tudja...
„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.” Ciryl Vernon Conolly
|
|
| |
evelyn | Dátum: Vasárnap, 2016-09-25, 20:28 | Üzenet # 22 |
Vezér-ezredes
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 218
Kitüntetések: 7
| Idézet Smaragd ( ) Nagy kedvencem Murdoch nyomozó is kikerül a sorozatok közé. Ugyan ficet még nem olvastam vele kapcsolatban, de ki tudja... Most kukkantottam be a sorozatok közé és tényleg arról a sorozatról van szó amit imádok, csak eddig nem sikerült túl sok részt néznem belőle, viszont a nyomozót játszó színészt imádom Köszi, most legalább meg tudom nézni az elejétől megszakítás nélkül
“Gyógyító erő a szeretet. Ki teste, ki lelke egészségét köszönheti e csodának, ki teljes emberségét.” (Tatiosz)
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Vasárnap, 2016-09-25, 21:15 | Üzenet # 23 |
Őtábornoksága
| Én azt hiszem, hogy a 6. évadig láttam, egy pár évre hanyagoltam, de most bepótolom a kimaradt évadokat, hogy naprakész legyek benne. Szeretem azt a kort, amiben a sorozat játszódik, és az is érdekes, ahogy az akkori történéseket beleszőtték a sorozat részeinek szálaiba
„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.” Ciryl Vernon Conolly
|
|
| |
evelyn | Dátum: Vasárnap, 2016-09-25, 22:13 | Üzenet # 24 |
Vezér-ezredes
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 218
Kitüntetések: 7
| Oh igen, először nekem is az keltette fel a figyelmem, hogy nem a mai korban játszódik. Mindig élmény látni, hogy egy ilyen korban miként nyomoznak vagy próbálnak meg megoldani egy rejtélyt vagy egy gyilkosságot
“Gyógyító erő a szeretet. Ki teste, ki lelke egészségét köszönheti e csodának, ki teljes emberségét.” (Tatiosz)
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Csütörtök, 2016-09-29, 22:55 | Üzenet # 25 |
Őtábornoksága
|
Felkerült a sorozatok közé a Mindörökké című sorozat. Én "Alan" miatt néztem meg, és nem csalódtam benne. Sajnos csak egy évados, mert még tudtam volna tovább is nézni (Iant meg sem említem, mert ő szintén nagy kedvenc).
|
|
| |
zoltan82 | Dátum: Péntek, 2018-05-18, 12:34 | Üzenet # 26 |
Csoport: Töröltek
| Üdv
Az miért van a J.A.G. Becsületbeli ügyeknél több résznél is ilyen hibaüzenetet kapok?
|
|
| |
zoltan82 | Dátum: Péntek, 2018-05-18, 12:34 | Üzenet # 27 |
Csoport: Töröltek
|
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Hétfő, 2018-05-21, 20:03 | Üzenet # 28 |
Őtábornoksága
| Szia, már én is tapasztaltam a hibát, másik oldalon éppen tegnap. Gyanúm szerint az egésznek ahhoz van köze, hogy a vidto.me frissített valamit, és mivel úgy látom, hogy te is reklámblokkolót használsz (ahogy én is), nem engedi lejátszani a filmet. A megoldás sajnos az, hogy filmnézéskor ki kell kapcsolnod a reklámblokkolót, különben csak sokadik próbálkozásra tudod lejátszani a vidto.me-s részeket. Régebben indás linkek voltak többségben az oldalon, de sajnos azokat gyakran törlik, így erre álltunk át.
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Szombat, 2019-01-05, 13:05 | Üzenet # 29 |
Őtábornoksága
| vs.
Felkerült az oldalra az új MacGyver sorozat első két évada, és ez alkalomból a régi sorozat hiányzó linkjei is pótolva lettek, ill. a rosszak javítva.
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Vasárnap, 2019-01-06, 10:49 | Üzenet # 30 |
Őtábornoksága
| Ez a sorozat is felkerült teljes terjedelmében. A kiképzési módszerekből nem tudom, hogy mennyi igaz-e, de attól még nem semmi.
|
|
| |