Előre szólok, hogy tervben van hozzá még két apróság, és befejezettnek fogom nyilvánítani. Éppen ideje lesz!
Hozzáadva (2016-04-03, 19:39) --------------------------------------------- 24. pillanat a Tf-en. Kicsit gonosz voltam, mert nem adtam meg a másik szereplőt!
A könyvek olyanok, mint a tükör: mindenki azt látja bennük, amit a lelkében hordoz. >Carlos Ruiz Zafón
Nos, az van, hogy megtaláltam a régi füzetemet, amibe anno a Pillanatok ötleteimet írtam. Elborzadva jöttem rá, hogy hírül sem ott tartok, ahová eredetileg jutni akartam, de ahhoz, hogy végül is összehozzam a dolgot, még legalább 20! Pillanatot kellene írnom. Ezzel a tempóval talán nyugdíjasként fogok eljutni odáig, így azt hiszem, elvetem azokat az ötleteket, pedig igazán jók voltak. Mindegy, a lényeg, hogy jön még belőle friss, amint túl leszek anyu szülinapi ajándékának elkészítésén. (mellényt horgolok neki) A könyvek olyanok, mint a tükör: mindenki azt látja bennük, amit a lelkében hordoz. >Carlos Ruiz Zafón
Igen, mert van még egy plusz páros, amit/kit valahogy össze kell hozni. Meg szegény Tommal is kezdeni kellene valamit, ha már Dumbli így kitolt vele. A könyvek olyanok, mint a tükör: mindenki azt látja bennük, amit a lelkében hordoz. >Carlos Ruiz Zafón
No hát akkor Tomnak is csak keresni kéne egy párt és akkor mindenki boldog lenne A szereplőid is, meg mi is
Majd meglássuk mi lesz.
Hozzáadva (2016-08-19, 19:33) --------------------------------------------- Nos, a mellény kész, anyu nagyon örült neki. Új gyűjteménybe kezdtem Vörös és Fekete címmel. Az első lassan kész lesz, megy bétázásra, és az oldalamon olvasható lesz. Ha megszűnik a TF, akkor még kitalálom, (Smaragd megmondja) hova pakoljam fel.
A könyvek olyanok, mint a tükör: mindenki azt látja bennük, amit a lelkében hordoz. >Carlos Ruiz Zafón
Az üzenetet módosította: Erika - Hétfő, 2016-08-15, 12:28
Hozzáadva (2016-08-21, 11:43) --------------------------------------------- Az oldalamon megtalálható a Vörös és Fekete című gyűjteményem első darabja! Jó olvasást!
Új pillanat olvasva, ha gondolod felteheted a TF-re is, szerintem nem lesz gond a karakterkódolással, a baj azzal van, ami elállítódott. Csinos lett a mellény, tetszik a színe. Anyukád nagyon aranyos, hogy modellt állt Utólag is boldog szülinapot neki!
„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.” Ciryl Vernon Conolly
Szép lett a mellény, ügyes vagy Anyukád aranyos, ahogy büszkén modellt áll Boldog szülinapot neki Az anyukák a legjobbat érdemlik és egy személyesen készített ajándéknál nincs szebb szerintem
“Gyógyító erő a szeretet. Ki teste, ki lelke egészségét köszönheti e csodának, ki teljes emberségét.” (Tatiosz)
Nincs bizony! Most sapkakészítésbe fogtam. Horgoltam magamnak egyet, holnap nekiesek, és kötök egyet, utána Zsolti is kap. Mire hideg lesz, kötök egyet az egyik barátomnak is.
Más: szívesen fogadnék bármilyen szót, amikkel írhatnék a Vörös és feketéhez. Köszönöm előre is! A könyvek olyanok, mint a tükör: mindenki azt látja bennük, amit a lelkében hordoz. >Carlos Ruiz Zafón
Igen, csak nem jutott eszembe a helyes kifejezés. Öreg vagyok, na! A könyvek olyanok, mint a tükör: mindenki azt látja bennük, amit a lelkében hordoz. >Carlos Ruiz Zafón