Elindult a Tollforgató decemberi játéka, Karácsony a Roxfortban címmel.
Várunk minden olyan írást, amelynek a témája a Roxfort és a benne élők. A történet a karácsony köré épüljön, műfajilag bármi lehet. A könyvekből megismert bármelyik szereplővel dolgozhatsz megkötés nélkül, csak a fantáziád szabhat határokat.
Elvárások:
- Befejezett történet.
- Min. 4 oldal (12-es Times New Roman betűméret).
- Leadási határidő: 2013.12.15.
A játék leírása
Minden kedves érdeklődővel tudatjuk, hogy megrendezzük a szeptemberben beígért karácsonyi játékot. A játék témája a HP világ, saját szereplő, vagy egy a hét kötetben felbukkanó, bármilyen mellékszereplő, aki a Roxfortba kerül, és ott tölti a karácsonyt.
A min. szó szám: 2000 szó. Leadási határidő: 2013.12.15. Publikálás kezdete: 2013.12.23.
A történet műfajilag bármi lehet, de befejezettnek kell lennie! Amennyiben elnyerte tetszésedet a játék, itt a fórumban jelezd a részvételi szándékodat. A már elkészült, írásokat a
smaragd29@freemail.hu
címre kérjük beküldeni, az alábbi fejléccel:
Nick neved: A történet címe: Figyelmeztetések: Szereplők: Kategória: Leírás:
A Tollforgatón publikált írásokat 1-10-ig lehet majd értékelni, és szavazással fogjuk kiválasztani az Olvasók Kedvence történetet. Munkára fel! Eredményes alkotást kívánunk:
Smaragd és mzperx
„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.” Ciryl Vernon Conolly
Érdekesnek tűnik a téma Remélem,hogy sokan fognak írni.Még én is gondolkozom rajta,de jelenleg semmi ötletem Viszont a kérdésem az lenne,hogy van-e határideje a jelentkezésnek.Ezt azért jó lenne tudni
“Gyógyító erő a szeretet. Ki teste, ki lelke egészségét köszönheti e csodának, ki teljes emberségét.” (Tatiosz)
Nem igazán, a lényeg a 12.15, mint leadási határidő A jelentkezés csak azért kell, hogy tudjam mennyi történetre számítsak. És egy pillanatig sem kérdés, hogy te is indulsz rajta, hisz megígérted
„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.” Ciryl Vernon Conolly
Gondolkozom valami jó kis ötleten Még anyumat is meg fogom kérni,hogy meséljen nekem a régi karácsonyokról mikor kislány volt,az mindig meghozza a karácsonyi hangulatom és talán ötletet is meríthetek belőle
“Gyógyító erő a szeretet. Ki teste, ki lelke egészségét köszönheti e csodának, ki teljes emberségét.” (Tatiosz)
Én is jelentkezem a Kíhivásra Remélem lesz ötletem. Olykor elkap a karácsonyi hangulat (mellesleg a karácsony a legszebb ünnepem.) Ha nem jön közbe semmi, akkor lehet le tudom adni a határidőn belül. Nem szeretnék összecsapott munkát leadni. -
Anyumnak volt egy remek ötlete,már csak a törit kéne valahogy köréépítenem Viszont nem olyan egyszerű,de nem adom fel Bőszen töröm a fejem egy jó törin Az már biztos,hogy mire elérek oda,hogy leadjam addigra a hajam is ki fog hullani
A novemberem húzós lesz, nem kicsit. Vizsga, meló, esküvő (nem az enyém), így szerintem kihagyom. De, ha valami csoda folytán összejönne egy töri küldöm baglyon. De nem ígérek semmit! A könyvek olyanok, mint a tükör: mindenki azt látja bennük, amit a lelkében hordoz. >Carlos Ruiz Zafón
Evelyn, biztos vagyok benne, hogy jó történetet sikerül összehoznod
Erika, sajnálom, ha nem jönne össze, de reménykedem benne, hogy tudsz majd egy kis időt szakítani a játékra. Négy oldal nem olyan vészes, és milyen jó lesz majd karácsonykor olvasni őket.
Smaragd szívem köszi a bizalmat Én csak remélni tudom,hogy a törim elfogadható lesz Már ha sikerül végre ihletet kapnom.Talán kéne találnom egy amolyan kulcsot ami köré felépítem No majd meglátom,anyum ötletéből csak ki tudok hámozni egy kulcsnak valót,még szerencse,hogy a határidőig van jó sok idő
Én is jelentkeznék! Aztán reméljük jól sül el ez az egész. ˝A jó író abbahagyja, ahol mások folytatnák, és folytatja, ahol mások abbahagynák.˝ /Forbáth Imre/
Jelentem már írtam kemény 260 szót Ilyet még nem írtam ( na ez most úgy hangzik mintha olyan sokat írnék ) és nem éppen vidáman kezdődik,de most valahogy ez jön Hm majd meglátjuk,hogy mi fog belőle kisülni.A töri már megvan a fejemben,na ilyen sem volt még, csak néha elakadok mint most is De majd kitalálom,hogy miként is folytassam. Oké,már több mint egy oldal megvan Bár az más kérdés, hogy mennyire lesz élvezhető a végére
Az üzenetet módosította: evelyn - Vasárnap, 2013-11-03, 01:21
Köszike,igazán aranyos vagy De úgy érzem,hogy a karácsony ellenére nem éppen vidám a törim.Bár a karácsony a téma,de valamiért most nem az a cukormázas boldogság jön belőlem.Lehet,hogy anyum betegsége miatt.Majd meglátjuk.Még az is lehet,hogy ezen kívül majd írok egy másik törit is ami kicsit boldogabb.Még nem tudom Ihlettől függ,mi lesz még.Sok idő van a határidőig
Jelentem már két és fél oldalt sikerült megírnom Szegény törim eddig tisztára lehangoló,de mégis érdekes ötletnek találom.Majd elválik ha befejeztem,hogy milyen lesz.Azért a végére boldog befejezést tervezek