Smaragdvilág
Szombat, 2024-11-23, 04:26
Belépési neved: Mugli | Csoport "Muglik" | RSS
Főoldal | Fórum | Profilom | Kilépés

[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
Smaragd agymenései
SmaragdDátum: Szombat, 2022-01-29, 00:02 | Üzenet # 881
Őtábornoksága
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 2557
Kitüntetések: 6
Hírnév: 1
Állapot: Offline
Újra itt!
Végre azt mondhatom, hogy van időm ismét fordítani. A melóban a dolgok egy kicsit lazulni látszanak, így nekem is több kedvem és erőm van a mindennapi rutin mellett mással is foglalkozni. Természetesen fordítások az elmúlt időkben is voltak, de csak a háttérben - odáig már nem jutottam el, hogy fel is tegyem őket. Na, de majd mostantól!
Terveim között szerepel pár lezárt kategóriát megnyitni. Elsőként 3rdgal írásainak fordításai lettek ismét elérhetőek. Zároltam őket, míg az író engedélyére vártam, de egyre inkább úgy néz ki, hogy ez nem fog megtörténni. Az író 12 éve nem adott életjelet magáról. Írásainak lefordítása egyfajta tisztelgés előtte. Ő volt az első író akitől Gyilkos számok fanfictiont olvastam, és ez a szerelem neki köszönhetően azóta is megmaradt. Természetesen, ha előkerül, és az engedélyét nem adja meg ezek a fordítások a tagok részére nem lesznek elérhetőek. Ugyanez igaz lesz a többi későbbi nyitottá váló kategória esetében is.
Feltettem egy körkérdést is az oldalra, kíváncsi vagyok az eredményére smile Itt a fórumon a szavazóládában megtaláljátok.
Távlati tervrő/tervekről van szó, hisz jelenleg elég sok befejezetlen fordítás várakozik az oldalon, de attól függyően, hogy ezekkel hogy haladok, majd meglátjuk.
  biggrin

„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.”
Ciryl Vernon Conolly

Keresés:
Új válasz
Név:
Üzenet:
Biztonsági kód:

Smaragd © 2012 - 2024