Inkább csak én szedem lépten-nyomon össze őket A párom viszont nem mindig lelkesedik az új jövevények láttán. Vele most gondban vagyok, mert feltételezem, hogy nem teljesen vad a drága. Az első napokban simán felsétált a kezemre és megült rajta. Védekezésül felfújja magát és odacsap, meg sem próbál menekülni, inkább harcolni akar. Rendes madár igyekszik elhúzódni. Már el kellett volna engednem, mert szerintem már semmi baja, de a viselkedése fura nekem. Félek csak úgy szélnek ereszteni addig, amíg nem oldom meg, hogy hogy legyen kint egy állandó védett helye, ahová vissza tud majd jönni enni és inni.
„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.” Ciryl Vernon Conolly
Mondtam én, hogy angyal vagy Más ha be is fogadna egy sérült galambot, simán elengedné miután meggyógyult és nem gondolna arra, hogy legyen szegénynek egy védett hely ahol enni és innivaló várja ha esetleg visszatérne. Neked drága, aranyból van a szíved
“Gyógyító erő a szeretet. Ki teste, ki lelke egészségét köszönheti e csodának, ki teljes emberségét.” (Tatiosz)
Igyekszem készíteni fotókat. Meglátjuk, hogy mennyire sikerül Eddig mindig meglógott, de már kivisszük őt a kertbe, szóval talán sikerül majd lekapni bohóckodás közben Amint lesznek új képek hozom őket.
“Gyógyító erő a szeretet. Ki teste, ki lelke egészségét köszönheti e csodának, ki teljes emberségét.” (Tatiosz)
Haláli a kis "barika". Már mehetne is egy kis kölyökfodrászolásra, mert elég nagy bundája van A harmadik képen már elég uszkáros a kinézete, a többin azért még megtévesztő Látom a papucs nagyon menő nála. Na igen, az kimondottan jó fejtartó
„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.” Ciryl Vernon Conolly
Igen, már kell fodrászolásra vinni, mert nem csak nagy a bundája, de rendesen nem is lehet kifésülni, eléggé össze tud gubancolódni. Oh igen néhol még megtévesztő a kinézete, de azért már alakul A papucsot imádja, de leginkább ellopni és leginkább akkor amikor a lábunkról csórhatja el
Nagyon cuki, és már van lába is De igen , jól látni, hogy hol rágták meg szegényt a molyok Anyudnak, ha ilyen hajlamai vannak, akkor vegyen egy nyírógépet Én is az idén vettem, és egész szép lett az eredmény. Majd előkotrom a képet.
Jaja, anyunak vannak ilyen hajlamai. Már keresem a jó nyírógépet, mert szegényt nem hagyhatom, hogy mindig ilyen kis molyrágta legyen Oh és várom a képet
Az üzenetet módosította: evelyn - Péntek, 2017-09-01, 18:37