Kedvencek
|
|
Smaragd | Dátum: Vasárnap, 2013-05-19, 09:46 | Üzenet # 1 |
Őtábornoksága
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 2557
Kitüntetések: 6
Hírnév: 1
Állapot: Offline
| Targo - Ő az én "kiskutyám"
„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.” Ciryl Vernon Conolly
|
|
| |
evelyn | Dátum: Kedd, 2013-05-21, 20:19 | Üzenet # 2 |
Vezér-ezredes
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 218
Kitüntetések: 7
| Nagyon szépséges a kutyid Imádni való az első képen ahogy a fejecskéje bele van borulva a tálkájába
“Gyógyító erő a szeretet. Ki teste, ki lelke egészségét köszönheti e csodának, ki teljes emberségét.” (Tatiosz)
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Kedd, 2013-05-21, 23:38 | Üzenet # 3 |
Őtábornoksága
| Ott még hisztis kis csirke volt... Azt gyakoroltuk, hogy hogyan kell szépen kint maradni. Addig hisztizett utánam míg bealudt
„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.” Ciryl Vernon Conolly
|
|
| |
evelyn | Dátum: Vasárnap, 2013-05-26, 12:23 | Üzenet # 4 |
Vezér-ezredes
| Te, hogy bírtad ki, hogy a kis csirke hisztijére ne engedj az akaratának? Én nem tudtam megtenni, mert az összes eddig állatom közül talán kettőt vettünk a többi mind utcáról összeszedett jószág volt Bár most már csak egy kutyu van, az is a kertben. A két macsek közül az egyik már attól boldog, ha egy üres dobozt teszünk le neki a földre, és jól elvan benne
“Gyógyító erő a szeretet. Ki teste, ki lelke egészségét köszönheti e csodának, ki teljes emberségét.” (Tatiosz)
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Vasárnap, 2013-05-26, 17:46 | Üzenet # 5 |
Őtábornoksága
| Csak elszántság kérdése volt + meggyőztem magam, hogy jobb minél hamarabb túlesni ezen, mint hogy akkor patáliázzon, mikor már nagyobb, hangosabb és senki nincs otthon, mert melóban vagyunk.
|
|
| |
evelyn | Dátum: Hétfő, 2013-05-27, 12:59 | Üzenet # 6 |
Vezér-ezredes
| Eh, ez igaz, bár az az érdekes, hogy az enyém pont akkor nem patáliázott ha egyedül volt otthon, bezzeg ha én is otthon voltam és neki kint kellett maradnia akkor jött a hiszti Mondjuk egy kis tacsinál annyira nem volt zavaró, hogy a szobámban, sőt az ágyamban aludt, mert nem voltam kitúrva. Elég nagy volt az ágy kettőnknek
|
|
| |
Erika | Dátum: Szombat, 2013-07-13, 19:56 | Üzenet # 7 |
Közlegény
Csoport: Barátok
Üzenetek: 114
Kitüntetések: 5
Hírnév: 0
| Mátyásom.
A könyvek olyanok, mint a tükör: mindenki azt látja bennük, amit a lelkében hordoz. >Carlos Ruiz Zafón
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Vasárnap, 2013-07-14, 11:39 | Üzenet # 8 |
Őtábornoksága
| De szép lett. Legutóbbi képeken még kis csibe volt
|
|
| |
Erika | Dátum: Vasárnap, 2013-07-14, 12:12 | Üzenet # 9 |
Közlegény
Üzenetek: 114
| Igen, az volt! Most meg egy nagy szamár. Fürödni nem szeret, pedig ebben a melegben felüdülés lenne a számára.
A könyvek olyanok, mint a tükör: mindenki azt látja bennük, amit a lelkében hordoz. >Carlos Ruiz Zafón
|
|
| |
mzperx | Dátum: Péntek, 2013-10-04, 14:58 | Üzenet # 10 |
Őrnagy
Üzenetek: 124
| Ez lett Zafirból 5 hét alatt Több kép itt található: https://www.facebook.com/mzperx.noemi/posts/400895263369764
"Draco dormiens nunquam titillandus! - Ne ébreszd fel az alvó sárkányt!"
|
|
| |
evelyn | Dátum: Péntek, 2013-10-04, 18:02 | Üzenet # 11 |
Vezér-ezredes
| Csoda édes cica Hatalmas tappancsai vannak Az enyémnek azok voltak Oh és imádni való a hatalmas denevér füleivel
|
|
| |
mzperx | Dátum: Péntek, 2013-10-04, 18:56 | Üzenet # 12 |
Őrnagy
| Ja, csak kár a szeméért...
|
|
| |
evelyn | Dátum: Péntek, 2013-10-04, 19:35 | Üzenet # 13 |
Vezér-ezredes
| Igen, tényleg kár De nagyon kiegyensúlyozott és boldog cicának látszik
|
|
| |
mzperx | Dátum: Péntek, 2013-10-04, 19:39 | Üzenet # 14 |
Őrnagy
| rettegésben tartja a többit. Shirkán, aki kb 2-3x akkora mint ő a 2 m-es szekrény tetején aludt éjjel, mert rászt kapott a nyávogásától.
|
|
| |
evelyn | Dátum: Péntek, 2013-10-04, 21:57 | Üzenet # 15 |
Vezér-ezredes
| Ez édes Csak nem a dzsungel könyvéből vetted a nevet a macseknek?
|
|
| |
mzperx | Dátum: Péntek, 2013-10-04, 22:06 | Üzenet # 16 |
Őrnagy
| Igen, de nem én! Őt öcsém azonnal kiválasztotta a magáénak, mert az öt fekete mellett csak ő volt cirmos. Ő adta a nevét a család bosszúságára.
|
|
| |
evelyn | Dátum: Péntek, 2013-10-04, 22:10 | Üzenet # 17 |
Vezér-ezredes
| Miért? Szerintem tök jó a neve Bár ha szólongatni kell a cicust akkor valóban elég fura.Kicsit sem néztek m hülyének itthon,mikor elkezdtem hangosan Shirkánozni
|
|
| |
mzperx | Dátum: Péntek, 2013-10-04, 22:12 | Üzenet # 18 |
Őrnagy
| Hát...nem, ha belegondolok, hogy a többinek se jobb a neve... Van egy Yoda, aki lány, csak a feje hasonlított kicsinek a zöld kis izére, egy Titus, aki szintén lány, csak eleinte fiúnak néztük...
|
|
| |
evelyn | Dátum: Péntek, 2013-10-04, 22:19 | Üzenet # 19 |
Vezér-ezredes
| Ez jó*hangosan nevet* Yoda? Juj szegény cicc Majd én is tervezem,hogy felteszek képet a kutyumról ha megtalálom a lementett dolgaim között Szegény macsekot,hogy tudtátok fiúnak nézni? Bár ha belegondolok én addig nem adtam nevet neki amíg a doki meg nem mondta,hogy milyen nemű
|
|
| |
mzperx | Dátum: Péntek, 2013-10-04, 22:27 | Üzenet # 20 |
Őrnagy
| Nem vittük dokihoz, és az elején azér elég kétértelmű tud lenni... bár apu állította h. szakértő. Most nem jött be neki. Volt egy cica aki lány volt s tudtuk h elajándékozzuk, mert már sokan vannak. Na ő volt a legjobb. Anonymusnak hívtuk, ill. Anonyma-nak, mert lány.
|
|
| |