Köszönöm, már olvastam, véleményeztem és küldtem pü-t, bár megjegyzem, hogy nem volt benne egyáltalán hiba csak én vagyok egy kukacos, de nem kell komolyan venni Tényleg nem volt benne hiba
Tehát ha sorminta akkor jön még egy Nixie az utolsó menedék befejező része előtt?
“Gyógyító erő a szeretet. Ki teste, ki lelke egészségét köszönheti e csodának, ki teljes emberségét.” (Tatiosz)
Az üzenetet módosította: evelyn - Szerda, 2016-07-13, 20:45
Nem tudom, a sorminta egy szombati olvasnivalóval lesz teljes, a naptár szerint Csak még azt nem tudom, hogy mi jön, mert a Nixi készen van 11 fejezettig, viszont az Utolsó menedék 12 fejezete még sehol sem tart.
„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.” Ciryl Vernon Conolly
Hm akkor Nixie jön szombaton Esetleg ha közben az utolsó menedék befejező része elkészíti magát akkor... Nekem egyébként is mindegy mit teszel fel, mert mindet imádom
“Gyógyító erő a szeretet. Ki teste, ki lelke egészségét köszönheti e csodának, ki teljes emberségét.” (Tatiosz)
Egyenlőre csak azok vannak amiket tőled kaptam, de majd megnézem a külső tárolóimon, hogy miket mentettem el anno Ha találok valami jó képet akkor felteszem.
Nekem sajnos rengeteg jó, főleg HP képem (de volt köztük Hegylakó és CSK Atlantisz is) elveszett, mikor újra kellett rakni a gépem Most, hogy eszembe jutott, hogy ki kéne használnom a képtárat is, ezek a képek már legalább meglesznek itt is.
„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.” Ciryl Vernon Conolly
A négyből három nekem is megvolt, sőt talán még meg is van valahol... Közben fordítom a 12. fejezetet (már kész a 60%-a), mert holnap ezt szeretném frissíteni, így ha nem írok vissza, akkor nagyon belemerültem
Hm akkor örülök, hogy ezt a négy képet megtaláltam Ez jó hír, így ha sikerül befejezned akkor holnap egy fordítással kevesebb marad, illetve lehet egy újba kezdeni Egy kicsit sem vagyok fanatikus
Jah, hát nem is Újba viszont nem akarok kezdeni, mert nem jó, ha annyi történet fut egyszerre. Pedig rengeteg mindent akarok lefordítani, nekem elhiheted A négy megkezdett HL történetről, és a tervbe vettekről nem is beszélve. Kéne még egy pár belőlem, azt el bírnám viselni
Egyetértek, előbb a futó fordításokat fejezd be, mielőtt újba kezdesz Nem mintha meg bírnád állni, mert tudom, hogy előbb-utóbb elkezdesz egy új fordítást Óh igen ha lenne belőled még pár akkor belőlem is kéne, hogy bírjam tartani az iramot De jó, már nagyon vártam a befejező részét Remélem jót sétáltatok ezen a kellemesen hűvös estén