Smaragdvilág
Szombat, 2020-04-04, 13:10
Belépési neved: Mugli | Csoport "Muglik" | RSS
Főoldal | Fórum | Profilom | Kilépés


[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Smaragd, mzperx  
Fórum » Játékok » Fórumsztori » II. Fórumsztori (Szabadon alakuló fic, aminek csak a képzeled szab határt!)
II. Fórumsztori
AmyDátum: Szombat, 2013-07-20, 23:29 | Üzenet # 91
Közlegény
Csoport: Barátok
Üzenetek: 39
Kitüntetések: 1
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Albus döbbenten figyelte, amint egy pukkanás kísérletében eltűntek. A döbbenetéből egy felháborodott hang zökkentette ki.

- Hát Albus, ez nem sikerült. Biztos tudni akarod mi folyt akkor, mikor az ükunokám megmentette a többieket? - Mondta Phineas Nigelas.

- Igen, de ha törik, ha szakad megtudom mi történt, mert nekem egy kicsit gyanús  Phineas. Rossz előérzetem van ezzel a megmentéssel kapcsolatban. -Sóhajtotta gondterhelten az igazgató.-
 
SmaragdDátum: Kedd, 2013-08-20, 19:48 | Üzenet # 92
Őtábornoksága
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 2120
Kitüntetések: 6
Hírnév: 1
Állapot: Offline
- De, ha jobban belegondolok, akkor nem is értem, hogy miért nem hiszed el neki, hogy önzetlenül képes volt megmenteni a kedvenc kis hármasod még megmaradt tagjait - ütögette az állát Phineas. - Olyan nehéz elhinned róla, hogy felülkerekedett a gyerekes rivalizáláson és összedolgozik a Rendtagokkal egy sokkal veszélyesebb ellenféllel szemben? Én született mardekáros vagyok, de még én is átlátom, hogy az az érdeke, és nekünk is, hogy összekovácsoljuk a Rendtagokat, és ne teremtsünk széthúzásra alkalmas okokat. Én sem voltam soha büszke arra, ha a Nagyobb jó érdekében gyilkolnom kellett, és szerintem te sem.
„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.”
Ciryl Vernon Conolly
 
AmyDátum: Kedd, 2013-09-17, 02:35 | Üzenet # 93
Közlegény
Csoport: Barátok
Üzenetek: 39
Kitüntetések: 1
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A miniszter az irodájában ült és éppen fontos ügyeit intézte. A szája minduntalan gonosz mosolyra húzódott, ha eszébe jutott a tanács döntése. Hatalmát féltő emberként rávette a tanács tagjait, hogy úgy döntsenek, ahogy nekik, de leginkább neki a legmegfelelőbb, ha megszabadul az utolsó Prince leszármazottaktól is hatalma - melyet csalások, fenyegetések és kisebb hatalmi harcok árán, de megszerzett- véglegesen megszilárdul.

Éppen elmerült ezekben a szép gondolatokban, amikor egy kopogás szakította meg azokat.

- Tessék! - Mondta bosszúsan a miniszter.

Az ajtón egy rendkívül fiatal, szőke titkárnő nyitott be.

- Uram! Elnézést, hogy zavarom, de egy férfi kíván önnel beszélni!
- Ez a "férfi" esetleg megmondta a nevét is?
- Nem uram! De azt mondta fontos ügyben szeretne önnel tárgyalni.

Ki lehet az a fickó, aki még a nevét sem hajlandó megmondani és tárgyalni akar velem? És mi lehet az a fontos ügy? - Gondolta a miniszter.

- Küldje be Sara!
- Igen is uram!

A titkárnő eltűnt, hogy helyét átadja egy harmincas évei közepén járó, rövid barna hajú, kék szemű férfinak. Rendkívül előkelőnek látszott, legalább is a megjelenése erről tanúskodott, hiszen a legdrágább ruhadarabokat és egy olyan sétabotot viselt, amit még Lucius Malfoly is megírigyelt volna.

- Barty Kupor miniszter úr nem tévedek?!- Mondta az idegen selymes, behízelgő hangján. És gond nélkül helyet foglat a miniszter előtti székben, -habár hellyel nem kínálták- mégis olyan ember benyomását keltette, akivel nem tanácsos újat húzni.

- Igen az volnék... és önben kit tisztelhetek?- Kérdezte Kupor
- Az én nevem nem fontos. Tudja az én szakmámban nem tanácsos elárulni a neveket, ha élni akar az ember. Könnyen bajunk származhat belőle- Felelte

Nem szólt erre semmit sem Kupor bármennyire is furcsának találta. Inkább a lényegre tért.

- Mondja, Mr......... Mi az a fontos ügy, amiben beszélni szeretne  velem?

Mikor az idegen megszólalt hangja nyugodt volt, meglepően nyugodt.

- Látom nem szereti a mellébeszéléseket - kuncogott az idegen- ám legyen. Úgy hallottam ön szeretné igénybe venni a Halál angyalainak szolgáltatásait.

- Honnan tud maga erről?- Kérdezte elképedve  Kupor.
- Onan kedves Barty, hogy én vagyok a vezetőjük. - Mondta az idegen fülig érő mosollyal


-

Az üzenetet módosította: Amy - Kedd, 2013-09-17, 02:54
 
SmaragdDátum: Csütörtök, 2013-10-10, 21:10 | Üzenet # 94
Őtábornoksága
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 2120
Kitüntetések: 6
Hírnév: 1
Állapot: Offline
Veszélyesen hideg mosoly volt ez, és a miniszter megborzongott tőle. Látogatója körül jól láthatóan örvénylett a mágia, hideg magabiztossága pedig igazán különleges férfivá tette. Kupor nyelt egyet, majd idegesen ficergett nagy, kényelmes székében. Nem tetszett neki a szemben lévő magabiztossága, de csábító volt a tudat, hogy lenne valaki, aki elvállalná a piszkos munkát. Végül is, miután elvégezte a munkát, meg is szabadulhat tőle. A gondolatra megrándult a szája széle, és kivillanó mosollyal nézett a vendégére.
- Nos, akkor beavatom a részletekbe...
„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.”
Ciryl Vernon Conolly
 
AmyDátum: Kedd, 2013-10-29, 18:38 | Üzenet # 95
Közlegény
Csoport: Barátok
Üzenetek: 39
Kitüntetések: 1
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Az idegen figyelmesen hallgatta a miniszter elbeszélését. A székben ülve lábát keresztbe téve, sétabotját a fotel karjához támasztva figyelte a minisztert. A történet végén -amikor Kupor abbahagyta a mesélést- néma csend ereszkedett rájuk. A csend kezdet kínossá válni és Kupor már attól félt, hogy soha nem szólal meg az idegen.

- Nos, mi a válasza?- Kérdezte Kupor

Az idegen elmosolyodott.

- Kedves Barty! Az elbeszélése alapján ez a "Prince", ahogy nevezi árthatott magának vagy a hatalmát félti esetleg ?-Kérdezte az felhúzott szemöldökkel- Mert ha így lenne, az nagyon sajnálatos lenne. Szóval azt akarja, hogy a gyermek is eltűnjön, ha jól sejtem.

-Igen, Pontosan ezt szeretném.

-Ez esetben vállaljuk.- Mondta az idegen. - Nos, mivel ezt ilyen szépen megbeszéltük, tárgyaljunk a jussunkról is, mert ez a vállakozás nem lesz olcsó az már biztos, hiszen két emberrel is végeznünk kell.

- Mennyit kér?- Kérdezte Kupor

Az idegen elgondolkodott egy pillanatra.

- Fejenként 2000 galleon nem nagy ár gondolom.- Mondta az idegen


-

Az üzenetet módosította: Amy - Szerda, 2013-10-30, 01:15
 
SmaragdDátum: Hétfő, 2013-12-02, 19:56 | Üzenet # 96
Őtábornoksága
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 2120
Kitüntetések: 6
Hírnév: 1
Állapot: Offline
A pofátlan ajánlat hallatán bennrekedt a levegő a miniszterben, feje elvörösödött és felháborodottan pattant fel.
- Na de... a kölyök könnyű préda! Csak kitekeri valaki a nyakát, mint egy csirkének, azt le is van rendezve. Ezért sokallom a kétezer galleont!
- Barty, Barty - mosolygott az idegen fölényesen. - A kölyökért kell csak igazán megdolgozni. Ha jól vettem ki a szavaiból a célszemélyek a Roxfortban laknak. Ezt a Prince-t bárhol le tudjuk szedni, de a gyereket nem.
- Igaz, igaz... valóban.
- Na látja, sőt, ha jobban meggondolom, a kölyök legyen inkább háromezer. Az esetleges nehézségek miatt.
Kupor keze ökölbe szorult, de már nem mert tiltakozni. Ez van, ha az ember gyilkosokkal üzletel.
„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.”
Ciryl Vernon Conolly
 
SmaragdDátum: Péntek, 2014-01-31, 21:48 | Üzenet # 97
Őtábornoksága
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 2120
Kitüntetések: 6
Hírnév: 1
Állapot: Offline
Harry vörösre sírta az arcát, mire Perselus megérkezett Lily kíséretében. Amint felvette a bömbölő fiút az varázsütésre elhallgatott. Tudata mélyén érezte, hogy ez nem normális, de a folyamatosan felmerülő akadályok közben még nem ért rá behatóbban foglalkozni a jelenséggel.
- Végezd a dolgod! - utasította a manót. - A fiúval majd én foglalkozom - mondta, majd besétált vele a laborba. Ha már sikerült megszabadulnia Dumbledore-tól legalább hasznosan tölti az idejét.
„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.”
Ciryl Vernon Conolly
 
AmyDátum: Szombat, 2014-06-07, 09:44 | Üzenet # 98
Közlegény
Csoport: Barátok
Üzenetek: 39
Kitüntetések: 1
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A laborba érve Harry szemei kistányérméretűre kerekedtek, annyi sok érdekes dolog volt ott, hogy nem győzött a látványával betelni. Izgatottan forgatta a fejét apja karjaiban. Perselus a gyerek érdeklődése láttán halványan elmosolyodott.

Sosem hitte volna, hogy ez a kölyök ennyire érdekesnek találja a berendezést, bár talán csak a sok színes fiola volt az ami felkeltette érdeklődését. Nem fontos, hogy micsoda, a lényeg, hogy vele van, bár érezte, hogy ez így nem jó.

Ahogy a karjában tekintgető gyerekre nézet valami furcsa érzés fogta el, mintha ez a gyerek mindig is az övé lett volna, Merlinem, azt hiszem, megszerettem ezt a kölyköt.- gondolta. Ez ellen tenni kell valamit, hiszen ha így halad a terve nem úgy fog végződni, ahogy azt  szeretné.

Egy kis ágyat varázsolt a laborba és odafektette  Harry-t, majd munkához látott. Egy jó darabig a gyerek hangját sem lehetett hallani.

Odanézve Harry édesen aludt, mintha pár órával  ezelőtt nem tőle zengett volna az egész ház.

A biztonság érzése, és hogy újra az apukájával lehet, nyugalommal töltötte el a gyereket és hosszas nézelődés után a pici végül elaludt.

Perselus számára a csend megnyugtató volt és most először nem a magány és az árulás érzése jutott róla eszébe. Fontos volt a nyugalom most, mikor is egy elég instabil bájital elkészítésével foglalatoskodott.


-

Az üzenetet módosította: Amy - Szombat, 2014-06-07, 09:57
 
SmaragdDátum: Csütörtök, 2015-02-05, 09:57 | Üzenet # 99
Őtábornoksága
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 2120
Kitüntetések: 6
Hírnév: 1
Állapot: Offline
De hiába igyekezett odafigyelni a készülő főzetre, gondolatai elkalandoztak az igazgatói irodában történtekre. Fél órával később belátta, hogy feleslegesen töri magát, nem tud koncentrálni. Hangszigetelő bűbájt vont az alvó Harry kőré, amit megerősített egy pajzzsal is, majd mikor eltüntette az üstből a főzetet, dühösen vágta az a falhoz.
Lily felkapta a fejét a laborból érkező hangokra, Harryt féltve hoppanált oda, de amikor látta, hogy ő biztonságban van a sarokba húzódva figyelte Pitont. Még sosem látta ennyire gondterheltnek a férfit, az a fiú, akit ő ismert nem rongált volna a laborjában. Figyelte a férfit, amit lemondóan sóhajt, majd a fiát finoman a karjába véve elhagyja a labort. Bármennyire is dühös lehetett a férfi Harryt nem bántotta. Nem tehetett róla, de anyai szívét melengette a látvány.
„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.”
Ciryl Vernon Conolly
 
Fórum » Játékok » Fórumsztori » II. Fórumsztori (Szabadon alakuló fic, aminek csak a képzeled szab határt!)
Keresés:
Új válasz
Név:
Üzenet:
Biztonsági kód:


Smaragd © 2012 - 2020