Smaragdvilág
Szombat, 2024-04-27, 02:59
Belépési neved: Mugli | Csoport "Muglik" | RSS
Főoldal | Fórum | Profilom | Kilépés


[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Smaragd, mzperx  
Fórum » Játékok » Fórumsztori » II. Fórumsztori (Szabadon alakuló fic, aminek csak a képzeled szab határt!)
II. Fórumsztori
TinnDátum: Szerda, 2013-04-24, 13:24 | Üzenet # 81
Közlegény
Csoport: Inaktív felhasználók
Üzenetek: 4
Kitüntetések: 1
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Perselus arra ébred, hogy valami nedves folyik végig a hasán. Mikor tudatosul  benne a dolog egyből kipattan a szeme és keresni kezdi a nedvesség forrását, ami nem más mint egy rajta keresztül fekvő gyerek. Pár pillanatig dühösen szemléli a hasán nyáladzó kölyköt, majd megenyhülve simít végig a kócos fekete tincseken. A simogatásra a gyerek megébred és szinte azonnal a bájitalmesterre mosolyog, majd még jobban rámászva szinte azonnal újra álomba merül.
- Vajon miért nem félsz tőlem, úgy mint a többiek? - morogja a mélyen alvó gyermeknek, majd ő maga is visszacsukja a szemeit és életében talán először nyugodt és boldog álomba merül.
 
mzperxDátum: Szerda, 2013-04-24, 23:45 | Üzenet # 82
Őrnagy
Csoport: Barátok
Üzenetek: 124
Kitüntetések: 5
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Lily hosszasan ácsorgott a mestere ágya előtt, fogalma sem volt, hogy mit tegyen. Tudta, mit akart tenni, és gyűlölte magát érte, de nem tehetett róla, a gyász, a sok szenvedés, a rettegés és a bizonytalanság a jövőjükkel kapcsolatban túlságosan is elcsigázták, hogy akár saját maga ellen is képes legyen tovább harcolni, és akkor még itt volt a mai kimerítő este is minden felkavaró eseményével együtt... Végül nem bírta tovább. Vesztett a vágyaival, a saját igényeivel folytatott kötélhúzásban. Ennyi idő után végre ő is akart magának egy kis melegséget, egy kis vigasztalást, a biztonság puszta illúzióját. Némi apró ügyetlenkedéssel felhúzta magát halkan az ágyra és összekuporodott a két varázsló mellett azon a kis helyen, amit azok álmukban hagytak neki az ágy lába felé. Elméjéből száműzött minden gondolatot, csupán az a megnyugtató érzésekre akart koncentrálni. Miközben lezárultak szemhéjai nem gondolt arra, hogy végül Pitonnak mégis csak igaza lett és önszántából kúszott be annak ágyába, vagy hogy mit fog vele tenni, ha reggel felfedezi merészségét. ahogy a sötétség elragadta egyik pillanatról a másikra már nem tűnt fel neki, hogy mellette a férfi izmos lábai megmozdulnak, s hogy a félálomban lévő bájitalmester  egyetlen intésével levarázsolta nyakáról a mágikus nyakörvet. Mielőtt Piton visszasüllyedt volna az álmok birodalmába, még eszébe jutott, hogy ennek kezdetektől fogva mindig így kellett volna lennie köztük. VELÜK!

*****

Az igazgatói irodába síri csönd honolt már egy ideje, a két idős férfi meggörnyedt vállakkal és kialvatlanságtól égő szemekkel ült egymással szemben. Korábban hosszasan beszélték át a kialakult helyzetet és a Világos Oldal lehetőségeit. Minden szál, minden apró részletkérdés egyetlen ember körül gomolygott. A semmiből kiemelkedő új lord körül, aki máris áthúzta hosszas évek alatt finomítgatott terveiket. Végül Dumbledore fáradt hangja törte végül meg a néma elmélkedést.
- Mire gondolsz Barty?
- Pitonra. Kontoll alatt kell tartanunk! Talán... talán meg kéne próbálnunk jobban érdekeltebbé tenni a mi ügyünk kimenetelében. Mi lenne, ha megszerveznénk egy ál-rablást ellene az ellenségeink nevében? Mi lenne, ha túszul ejtenénk Lord Prince fiát?


"Draco dormiens nunquam titillandus! - Ne ébreszd fel az alvó sárkányt!"
 
SmaragdDátum: Szombat, 2013-05-04, 10:35 | Üzenet # 83
Őtábornoksága
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 2557
Kitüntetések: 6
Hírnév: 1
Állapot: Offline
- Jól hallottam? Valaki Prince-t mondott? - hasított bele a társalgás csendjébe egy öreg, rekedtes hang. A két férfi a forrás felé kapta a fejét és farkasszemet nézhettek néhai Horatius Prince festményével. - Nem hallt ki dicső és nagy múltú családom? - tette fel a kérdést örvendezve, majd összeráncolta a homlokát. - Még is, ki az örökös?
- Egy átkozott, kétszínű félvér! - pattant fel a miniszter ültéből.
- Na-na Barty! - figyelmeztette Dumbledore, majd a festményhez fordult. - Mondanom sem kell, hogy a Roxfort mindenkori igazgatójának titoktartási kötelezettséggel tartozik, mindent, amit e falak között tud meg, nem adhatja tovább.
- Ez csak természetes, Dumbledore igazgató. Én csak bátorkodtam örömömet kifejezni családom vérvonalának fennmaradása iránt, még ha csak egy félvér is az...




„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.”
Ciryl Vernon Conolly
 
AmyDátum: Hétfő, 2013-05-06, 11:34 | Üzenet # 84
Közlegény
Csoport: Barátok
Üzenetek: 39
Kitüntetések: 1
Hírnév: 0
Állapot: Offline
- Semmi gond, Horatius! Sőt! Örülök, hogy ilyen kitörő örömmel fogadod az utódod - mondta Dumbledoore azzal az elmaradhatatlan nagypapás mosolyával, amit Barty legszívesebben letörölt volna az arcáról. Hogy képes örömködni, most mikor az ő helye is kétséges?!

- Megtudhatnám mégis ki az, aki a nemes Prince család utolsó sarja? - kérdezte a festmény izgatottan.
- Hogyne! De igazából nem egy, hanem két utódról beszélünk. - Barty ökölbe szorította a kezét ennél a szónál. - Az utódok az én kedves bájital professzorom Perselus Piton és a kisfia Hadrianus.


-

Az üzenetet módosította: Amy - Hétfő, 2013-05-06, 11:40
 
ErikaDátum: Szombat, 2013-06-15, 15:37 | Üzenet # 85
Közlegény
Csoport: Barátok
Üzenetek: 114
Kitüntetések: 5
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A mágiaügyi miniszter kezdte elveszíteni a türelmét, miközben a portré és az igazgató közti beszélgetést hallgatta. Mit érdekelte őt egy koszos portré boldog ömlengése, amikor ilyen vészterhes idők jártak!
- ELÉG LEGYEN! VAN ENNÉL SOKKAL SÜRGETŐBB ÉS FONTOSABB DOLGUNK IS!


A könyvek olyanok, mint a tükör: mindenki azt látja bennük, amit a lelkében hordoz.
>Carlos Ruiz Zafón
 
SmaragdDátum: Hétfő, 2013-06-17, 21:05 | Üzenet # 86
Őtábornoksága
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 2557
Kitüntetések: 6
Hírnév: 1
Állapot: Offline
Mielőtt Piton visszasüllyedt volna az álmok birodalmába, még eszébe jutott, hogy ennek kezdetektől fogva mindig így kellett volna lennie köztük. VELÜK! - Erre a gondolatra szemhéjai kipattantak és döbbenten ült fel az ágyban. Próbálta tagadni, maga előtt is rejtegetni az érzéseit, de most végérvényesen rá kellett jönnie, még mindig szerelmes Lilybe. Bárhogy is tagadja, bárhogy tiltakozik, a kegyetlenkedéseket a nővel szemben a féltékenysége uralta. Féltékeny volt, mert nem őt választotta, és a gyermek, akit egyre jobban megkedvelt nem az övé volt, hanem azé a szemüveges nagyképűé!
Az ágyat szinte menekülésszerűen hagyta el, és kétségbeesett járkálásba kezdett a nappalijában. Tanácsra van szüksége! Valakire, aki bölcsebb, mint ő. Automatikusan lépett a kandallóhoz, és dobta bele a hop-port:
- Dumbledore irodája! - Ösztönösen mondta be a címet, mint már annyiszor, mikor tanácsra volt szüksége. De a keménység álcája leomlott, mikor szinte szédelegve kilépett a kandallóból és még elcsípte a miniszter dühös mondatát:
- "VAN ENNÉL SOKKAL SÜRGETŐBB ÉS FONTOSABB DOLGUNK IS!"
Egy pillanat alatt elöntötte a düh, zavarodottsága támadásba ment át, és már lendült is a miniszter elé.
- Éreztem, hogy ide kell jönnöm! Megtudhatnám, hogy milyen fontos tervei vannak, ami engem is érint? - hasított a hangja, mint a legélesebb késpenge.
A miniszter megrezzent, mintha a hangja valóban megvágta volna, és Dumbledore csitítóan felemelte a kezeit.
- Kipihented magad fiam? - kérdezte. - Ha már itt vagy beszámolhatnál bővebben is a történtekről. Persze csak az után, hogy Barty befejezte a mondanivalóját - nézett a miniszterre, nem titkolt villanással a szemében.
- Már mindent elmondtam, amit akartam - hárított Barty. - Akkor nem is tartom fel tovább az érdekfeszítő beszámolót - tette hozzá lekicsinylően a bájitalmesterre nézve.
- Helyes... legalább nem nekem kell kidobnom - nézett rá Perselus felemelt szemöldökkel.
- Ezt a sértést! Dumbledore, maga ezt tűri? - fordult az iroda gazdája felé a miniszter.
- Öhm... Perselus nyilván csak azt óhajtotta kifejezni, hogy ez Főnixes ügy, és mint ilyen, csak nekem tartozik elszámolással.
- Persze, természetesen - vigyorogta fölényesen, csillogó szemmel a bájitalmester.
- Nos, akkor viszlát - emelte magasra a fejét a miniszter és egyenes derékkal a kandallóhoz lépett, de még elcsípte a bájitalmester gúnyos horkantását.
Átkozott, szarházi! Majd letörlöm én azt a vigyort a képedről! - fenyegetőzött magában, miközben elhagyta az irodát.
- Perselus... Perselus - rázta meg a fejét Dumbledore. - Nem ajánlatos a minisztert magadra haragítanod.
- Ugyan már! - legyintett Piton. - A tisztelt miniszterünk egy beszari, gerinctelen alak. Nem mer nyíltan fellépni ellenem.
- Én nem is a nyílt támadástól tartok, habár abból is lesz a jövőben bőven részed, drága fiam.




„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.”
Ciryl Vernon Conolly
 
AmyDátum: Vasárnap, 2013-06-30, 22:36 | Üzenet # 87
Közlegény
Csoport: Barátok
Üzenetek: 39
Kitüntetések: 1
Hírnév: 0
Állapot: Offline
- Ne félts te engem Albus! Számítok a támadásokra és garantálhatom, hogy meg tudom magam védeni, bármi legyen az - válaszolta Perselus egy gúnyos mosoly kíséretében.

Albus csak a fejét csóválta. Ez az önelégültség nem kifizetődő hosszútávon senkinek sem - gondolta - Mégis, elmondanád, lehetőleg részletesen, hogy mi történt akkor, amikor megmentetted a többieket? - kérdezte nem kis érdeklődéssel a hangjában. Kék szemeit a szemüvege fölött kutatóan a bájitalmesterre szegezte.

Perselus arcáról lehervadt a mosoly. Számított a kérdésre, de nem  gondolta, hogy ilyen hamar számot kell adnia a történtekről. Nem volt büszke a tettére, de úgy vélte megérdemelték azok azt, amit kaptak. A bosszú, olykor a legjobb tanácsadó.

Most csak egy olyan történetet kell kitalálnia, amit elhisz az igazgató, mert ha bármi is balul sül el, akkor az, amit eltervezett felesleges. Nagy levegőt vett és mielőtt belekezdett a történetbe - mivel Dumbledore kiváló legilimentor hírében állt - lezárta az elméjét, megvédve azt az esetleges támadásoktól.


-

Az üzenetet módosította: Amy - Hétfő, 2013-07-01, 08:55
 
ErikaDátum: Péntek, 2013-07-05, 18:09 | Üzenet # 88
Közlegény
Csoport: Barátok
Üzenetek: 114
Kitüntetések: 5
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Lily hirtelen felébredt. Nem tudta, hogy mi ébresztette fel. Aztán meghallotta a kis Harry keserves zokogását.

A könyvek olyanok, mint a tükör: mindenki azt látja bennük, amit a lelkében hordoz.
>Carlos Ruiz Zafón
 
AmyDátum: Szerda, 2013-07-10, 23:43 | Üzenet # 89
Közlegény
Csoport: Barátok
Üzenetek: 39
Kitüntetések: 1
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Karjaiba vette a zokogó gyermeket és próbálta megnyugtatni, de az - apja hiánya miatt - nem akart megnyugodni. Ekkor Lilynek eszébe jutott egy dal. Az a dal, ami után a gyermek mindig békés volt. Az ágy szélén ülve,ezt dúdolva ringatta a kicsi gyermeket, aki a zokogásból csendes hüppögésre, majd szipogásra, végül érdekesen figyelve reagált a dalra és Lily nagy meglepetésére a picurka arcon egy mosoly terült szét.

-
 
SmaragdDátum: Vasárnap, 2013-07-14, 21:01 | Üzenet # 90
Őtábornoksága
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 2557
Kitüntetések: 6
Hírnév: 1
Állapot: Offline
Túláradó boldogság melengette a lelkét, hát Harry mégsem fél tőle! Az ő fia még ebben a szörnyű külsőben is kezdi megismerni, végre! De öröme nem sokáig tartott, a fiú újra rázendített a keserű sírásra. Nincs más hátra, mint megkeresni Pitont.
Könnyek csillogtak a szemében, miközben Harryval a karján a kandallóhoz indult, hogy előtte aztán kétségbeesetten megtorpanjon. Hisz nem tud beszélni, így azt sem használhatja. Letette a bömbölő fiút a díványra és gondosan körülbástyázta a lakosztályban található párnák nagy részével, a biztonság kedvéért még egy láthatatlan fal bűbájt is a fiú köré vetett, majd hoppanált, minden ösztönével Perselusra koncentrálva.
Hangos pukkanással érkezett meg az igazgató irodájába, ahol nem habozott és a varázslóhoz sietett, majd a karját megtagadva húzni kezdte.

Piton meghökkenve nézett Lilyre, ez volt az első alkalom, hogy önszántából hozzáért. Nem tagadta, jól jött neki a manólány megjelenése. Keresve sem találhatott volna jobb kibúvót, mint ez.
- Sajnálom, de ezt a beszélgetést el kell halasztanunk máskorra, ahogy elnézem, pillanatnyilag fontosabb dolgom akadt.




„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.”
Ciryl Vernon Conolly
 
AmyDátum: Szombat, 2013-07-20, 22:29 | Üzenet # 91
Közlegény
Csoport: Barátok
Üzenetek: 39
Kitüntetések: 1
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Albus döbbenten figyelte, amint egy pukkanás kísérletében eltűntek. A döbbenetéből egy felháborodott hang zökkentette ki.

- Hát Albus, ez nem sikerült. Biztos tudni akarod mi folyt akkor, mikor az ükunokám megmentette a többieket? - Mondta Phineas Nigelas.

- Igen, de ha törik, ha szakad megtudom mi történt, mert nekem egy kicsit gyanús  Phineas. Rossz előérzetem van ezzel a megmentéssel kapcsolatban. -Sóhajtotta gondterhelten az igazgató.



-
 
SmaragdDátum: Kedd, 2013-08-20, 18:48 | Üzenet # 92
Őtábornoksága
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 2557
Kitüntetések: 6
Hírnév: 1
Állapot: Offline
- De, ha jobban belegondolok, akkor nem is értem, hogy miért nem hiszed el neki, hogy önzetlenül képes volt megmenteni a kedvenc kis hármasod még megmaradt tagjait - ütögette az állát Phineas. - Olyan nehéz elhinned róla, hogy felülkerekedett a gyerekes rivalizáláson és összedolgozik a Rendtagokkal egy sokkal veszélyesebb ellenféllel szemben? Én született mardekáros vagyok, de még én is átlátom, hogy az az érdeke, és nekünk is, hogy összekovácsoljuk a Rendtagokat, és ne teremtsünk széthúzásra alkalmas okokat. Én sem voltam soha büszke arra, ha a Nagyobb jó érdekében gyilkolnom kellett, és szerintem te sem.




„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.”
Ciryl Vernon Conolly
 
AmyDátum: Kedd, 2013-09-17, 01:35 | Üzenet # 93
Közlegény
Csoport: Barátok
Üzenetek: 39
Kitüntetések: 1
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A miniszter az irodájában ült és éppen fontos ügyeit intézte. A szája minduntalan gonosz mosolyra húzódott, ha eszébe jutott a tanács döntése. Hatalmát féltő emberként rávette a tanács tagjait, hogy úgy döntsenek, ahogy nekik, de leginkább neki a legmegfelelőbb, ha megszabadul az utolsó Prince leszármazottaktól is hatalma - melyet csalások, fenyegetések és kisebb hatalmi harcok árán, de megszerzett- véglegesen megszilárdul.

Éppen elmerült ezekben a szép gondolatokban, amikor egy kopogás szakította meg azokat.

- Tessék! - Mondta bosszúsan a miniszter.

Az ajtón egy rendkívül fiatal, szőke titkárnő nyitott be.

- Uram! Elnézést, hogy zavarom, de egy férfi kíván önnel beszélni!
- Ez a "férfi" esetleg megmondta a nevét is?
- Nem uram! De azt mondta fontos ügyben szeretne önnel tárgyalni.

Ki lehet az a fickó, aki még a nevét sem hajlandó megmondani és tárgyalni akar velem? És mi lehet az a fontos ügy? - Gondolta a miniszter.

- Küldje be Sara!
- Igen is uram!

A titkárnő eltűnt, hogy helyét átadja egy harmincas évei közepén járó, rövid barna hajú, kék szemű férfinak. Rendkívül előkelőnek látszott, legalább is a megjelenése erről tanúskodott, hiszen a legdrágább ruhadarabokat és egy olyan sétabotot viselt, amit még Lucius Malfoly is megírigyelt volna.

- Barty Kupor miniszter úr nem tévedek?!- Mondta az idegen selymes, behízelgő hangján. És gond nélkül helyet foglat a miniszter előtti székben, -habár hellyel nem kínálták- mégis olyan ember benyomását keltette, akivel nem tanácsos újat húzni.

- Igen az volnék... és önben kit tisztelhetek?- Kérdezte Kupor
- Az én nevem nem fontos. Tudja az én szakmámban nem tanácsos elárulni a neveket, ha élni akar az ember. Könnyen bajunk származhat belőle- Felelte

Nem szólt erre semmit sem Kupor bármennyire is furcsának találta. Inkább a lényegre tért.

- Mondja, Mr......... Mi az a fontos ügy, amiben beszélni szeretne  velem?

Mikor az idegen megszólalt hangja nyugodt volt, meglepően nyugodt.

- Látom nem szereti a mellébeszéléseket - kuncogott az idegen- ám legyen. Úgy hallottam ön szeretné igénybe venni a Halál angyalainak szolgáltatásait.

- Honnan tud maga erről?- Kérdezte elképedve  Kupor.
- Onan kedves Barty, hogy én vagyok a vezetőjük. - Mondta az idegen fülig érő mosollyal


-

Az üzenetet módosította: Amy - Kedd, 2013-09-17, 01:54
 
SmaragdDátum: Csütörtök, 2013-10-10, 20:10 | Üzenet # 94
Őtábornoksága
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 2557
Kitüntetések: 6
Hírnév: 1
Állapot: Offline
Veszélyesen hideg mosoly volt ez, és a miniszter megborzongott tőle. Látogatója körül jól láthatóan örvénylett a mágia, hideg magabiztossága pedig igazán különleges férfivá tette. Kupor nyelt egyet, majd idegesen ficergett nagy, kényelmes székében. Nem tetszett neki a szemben lévő magabiztossága, de csábító volt a tudat, hogy lenne valaki, aki elvállalná a piszkos munkát. Végül is, miután elvégezte a munkát, meg is szabadulhat tőle. A gondolatra megrándult a szája széle, és kivillanó mosollyal nézett a vendégére.
- Nos, akkor beavatom a részletekbe...




„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.”
Ciryl Vernon Conolly
 
AmyDátum: Kedd, 2013-10-29, 17:38 | Üzenet # 95
Közlegény
Csoport: Barátok
Üzenetek: 39
Kitüntetések: 1
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Az idegen figyelmesen hallgatta a miniszter elbeszélését. A székben ülve lábát keresztbe téve, sétabotját a fotel karjához támasztva figyelte a minisztert. A történet végén -amikor Kupor abbahagyta a mesélést- néma csend ereszkedett rájuk. A csend kezdet kínossá válni és Kupor már attól félt, hogy soha nem szólal meg az idegen.

- Nos, mi a válasza?- Kérdezte Kupor

Az idegen elmosolyodott.

- Kedves Barty! Az elbeszélése alapján ez a "Prince", ahogy nevezi árthatott magának vagy a hatalmát félti esetleg ?-Kérdezte az felhúzott szemöldökkel- Mert ha így lenne, az nagyon sajnálatos lenne. Szóval azt akarja, hogy a gyermek is eltűnjön, ha jól sejtem.

-Igen, Pontosan ezt szeretném.

-Ez esetben vállaljuk.- Mondta az idegen. - Nos, mivel ezt ilyen szépen megbeszéltük, tárgyaljunk a jussunkról is, mert ez a vállakozás nem lesz olcsó az már biztos, hiszen két emberrel is végeznünk kell.

- Mennyit kér?- Kérdezte Kupor

Az idegen elgondolkodott egy pillanatra.

- Fejenként 2000 galleon nem nagy ár gondolom.- Mondta az idegen


-

Az üzenetet módosította: Amy - Szerda, 2013-10-30, 00:15
 
SmaragdDátum: Hétfő, 2013-12-02, 18:56 | Üzenet # 96
Őtábornoksága
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 2557
Kitüntetések: 6
Hírnév: 1
Állapot: Offline
A pofátlan ajánlat hallatán bennrekedt a levegő a miniszterben, feje elvörösödött és felháborodottan pattant fel.
- Na de... a kölyök könnyű préda! Csak kitekeri valaki a nyakát, mint egy csirkének, azt le is van rendezve. Ezért sokallom a kétezer galleont!
- Barty, Barty - mosolygott az idegen fölényesen. - A kölyökért kell csak igazán megdolgozni. Ha jól vettem ki a szavaiból a célszemélyek a Roxfortban laknak. Ezt a Prince-t bárhol le tudjuk szedni, de a gyereket nem.
- Igaz, igaz... valóban.
- Na látja, sőt, ha jobban meggondolom, a kölyök legyen inkább háromezer. Az esetleges nehézségek miatt.
Kupor keze ökölbe szorult, de már nem mert tiltakozni. Ez van, ha az ember gyilkosokkal üzletel.




„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.”
Ciryl Vernon Conolly
 
SmaragdDátum: Péntek, 2014-01-31, 20:48 | Üzenet # 97
Őtábornoksága
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 2557
Kitüntetések: 6
Hírnév: 1
Állapot: Offline
Harry vörösre sírta az arcát, mire Perselus megérkezett Lily kíséretében. Amint felvette a bömbölő fiút az varázsütésre elhallgatott. Tudata mélyén érezte, hogy ez nem normális, de a folyamatosan felmerülő akadályok közben még nem ért rá behatóbban foglalkozni a jelenséggel.
- Végezd a dolgod! - utasította a manót. - A fiúval majd én foglalkozom - mondta, majd besétált vele a laborba. Ha már sikerült megszabadulnia Dumbledore-tól legalább hasznosan tölti az idejét.




„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.”
Ciryl Vernon Conolly
 
AmyDátum: Szombat, 2014-06-07, 08:44 | Üzenet # 98
Közlegény
Csoport: Barátok
Üzenetek: 39
Kitüntetések: 1
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A laborba érve Harry szemei kistányérméretűre kerekedtek, annyi sok érdekes dolog volt ott, hogy nem győzött a látványával betelni. Izgatottan forgatta a fejét apja karjaiban. Perselus a gyerek érdeklődése láttán halványan elmosolyodott.

Sosem hitte volna, hogy ez a kölyök ennyire érdekesnek találja a berendezést, bár talán csak a sok színes fiola volt az ami felkeltette érdeklődését. Nem fontos, hogy micsoda, a lényeg, hogy vele van, bár érezte, hogy ez így nem jó.

Ahogy a karjában tekintgető gyerekre nézet valami furcsa érzés fogta el, mintha ez a gyerek mindig is az övé lett volna, Merlinem, azt hiszem, megszerettem ezt a kölyköt.- gondolta. Ez ellen tenni kell valamit, hiszen ha így halad a terve nem úgy fog végződni, ahogy azt  szeretné.

Egy kis ágyat varázsolt a laborba és odafektette  Harry-t, majd munkához látott. Egy jó darabig a gyerek hangját sem lehetett hallani.

Odanézve Harry édesen aludt, mintha pár órával  ezelőtt nem tőle zengett volna az egész ház.

A biztonság érzése, és hogy újra az apukájával lehet, nyugalommal töltötte el a gyereket és hosszas nézelődés után a pici végül elaludt.

Perselus számára a csend megnyugtató volt és most először nem a magány és az árulás érzése jutott róla eszébe. Fontos volt a nyugalom most, mikor is egy elég instabil bájital elkészítésével foglalatoskodott.


-

Az üzenetet módosította: Amy - Szombat, 2014-06-07, 08:57
 
SmaragdDátum: Csütörtök, 2015-02-05, 08:57 | Üzenet # 99
Őtábornoksága
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 2557
Kitüntetések: 6
Hírnév: 1
Állapot: Offline
De hiába igyekezett odafigyelni a készülő főzetre, gondolatai elkalandoztak az igazgatói irodában történtekre. Fél órával később belátta, hogy feleslegesen töri magát, nem tud koncentrálni. Hangszigetelő bűbájt vont az alvó Harry kőré, amit megerősített egy pajzzsal is, majd mikor eltüntette az üstből a főzetet, dühösen vágta az a falhoz.
Lily felkapta a fejét a laborból érkező hangokra, Harryt féltve hoppanált oda, de amikor látta, hogy ő biztonságban van a sarokba húzódva figyelte Pitont. Még sosem látta ennyire gondterheltnek a férfit, az a fiú, akit ő ismert nem rongált volna a laborjában. Figyelte a férfit, amit lemondóan sóhajt, majd a fiát finoman a karjába véve elhagyja a labort. Bármennyire is dühös lehetett a férfi Harryt nem bántotta. Nem tehetett róla, de anyai szívét melengette a látvány.




„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.”
Ciryl Vernon Conolly
 
Fórum » Játékok » Fórumsztori » II. Fórumsztori (Szabadon alakuló fic, aminek csak a képzeled szab határt!)
Keresés:
Új válasz
Név:
Üzenet:
Biztonsági kód:


Smaragd © 2012 - 2024