Smaragdvilág
Vasárnap, 2024-12-01, 04:13
Belépési neved: Mugli | Csoport "Muglik" | RSS
Főoldal | Fórum | Profilom | Kilépés

[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
Smaragd agymenései
SmaragdDátum: Szombat, 2016-07-23, 20:43 | Üzenet # 361
Őtábornoksága
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 2557
Kitüntetések: 6
Hírnév: 1
Állapot: Offline
Ennek örülők, pedig aggódtam, hogy mennyire fogod bírni végigolvasni ezt a nem éppen rövidke fejezetet, éppen ezért a hibalistára nem is számítottam. Köszönöm.

„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.”
Ciryl Vernon Conolly

evelynDátum: Szombat, 2016-07-23, 21:05 | Üzenet # 362
Vezér-ezredes
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 218
Kitüntetések: 7
Én örülök, hogy olvashattam és főleg, hogy ilyen szép hosszú volt a fejezet. A migrénem jobban van, már nem lüktet a fejem és tudok napszemüveg nélkül is mászkálni a lakásban és egyébként is bármilyen pocsékul vagyok, ha van nálad friss akkor nem hagyom ki smile

“Gyógyító erő a szeretet. Ki teste, ki lelke egészségét köszönheti e csodának, ki teljes emberségét.” (Tatiosz)

SmaragdDátum: Szombat, 2016-07-23, 23:22 | Üzenet # 363
Őtábornoksága
Az jó, ha már jobban vagy, örülök neki smile Hát még, hogy semmi nem tántoríthat el biggrin

„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.”
Ciryl Vernon Conolly

SmaragdDátum: Vasárnap, 2016-07-24, 19:20 | Üzenet # 364
Őtábornoksága
Fent a Nixie 10. fejezete smile és ma elkészültem a Névtelen 4. fejezetével is biggrin

Ciryl Vernon Conolly

evelynDátum: Vasárnap, 2016-07-24, 20:53 | Üzenet # 365
Vezér-ezredes
De ügyes vagy biggrin Olvastam, láttam, már válaszoltál is és küldtem a listát is smile Van benne egy kifejezés amire még nem tudom pontosan, hogy milyen más kifejezést lehetne használni, de gondolkodom rajta biggrin

“Gyógyító erő a szeretet. Ki teste, ki lelke egészségét köszönheti e csodának, ki teljes emberségét.” (Tatiosz)

SmaragdDátum: Hétfő, 2016-07-25, 13:14 | Üzenet # 366
Őtábornoksága
Sikerült felvarázsolnom a Gyilkos számok 5. évadát is. Az első részben viszont nem vagyok biztos, hogy le lehet-e játszani. Elméletileg igen, gyakorlatban meg...

Fent a 6. évad is. Teljes a sorozat
smile

Ciryl Vernon Conolly

evelynDátum: Hétfő, 2016-07-25, 17:33 | Üzenet # 367
Vezér-ezredes
Megnéztem az 5.évad 1.részét és tényleg nem lehet megnézni. Két lehetőség között lehet választani, az egyik az srnet ahova regisztrálni kell, ezt nem tudom, mert nem vagyok regisztrálva, szóval még az is lehet, hogy ha valaki regisztrált akkor engedi belépés után. A másik pedig egy olyan oldal ahol elvileg regisztráció nem kell, de 404 error hibaüzenetet hoz ki, legalábbis nálam. a második rész már nálam is megy csak az 1.rész hibás biggrin Gondoltam szólok, hogy ellenőriztem és tényleg nem megy, egyébként meg örülök, hogy fel került az összes évad smile

SmaragdDátum: Kedd, 2016-07-26, 07:29 | Üzenet # 368
Őtábornoksága
A baj az, hogy az 5. évad első része csak két helyen van fent, és linkelni csak az egyiket lehet sad de még majd utánanézek, hogy honnan lehetne előkeríteni.

Ciryl Vernon Conolly

evelynDátum: Kedd, 2016-07-26, 09:01 | Üzenet # 369
Vezér-ezredes
Nekem megvan, ha elküldöm neked vagy kitalálsz valamit akkor nem tudjuk saját magunk felrakni valami ingyen tárhelyre? Csak egy ötlet, hogy ne kelljen valami eltűnő tárhelyről linkelni biggrin

SmaragdDátum: Kedd, 2016-07-26, 15:03 | Üzenet # 370
Őtábornoksága
A rész nekem is megvan lemezen. Ha nem lesz más, akkor majd felteszem valahová.

Ciryl Vernon Conolly

evelynDátum: Kedd, 2016-07-26, 16:18 | Üzenet # 371
Vezér-ezredes
Rendben smile Nem tudtam, hogy meg van neked is, ezért gondoltam, hogy így segítek, bár nekem nem teljes a sorozat, de ez a rész kivételesen pont megvan  tongue

SmaragdDátum: Szerda, 2016-07-27, 07:42 | Üzenet # 372
Őtábornoksága
Egyelőre megoldottam úgy, hogy betettem egy linket a filmhez. (Amit be kell másolni a böngészőbe, mert egyébként meg azt írja ki, hogy törölt)

Ciryl Vernon Conolly

evelynDátum: Szerda, 2016-07-27, 09:40 | Üzenet # 373
Vezér-ezredes
Aha, így már jó smile Megkukkantottam. Egyébként köszönet a teljes sorozatért, sajnos nekem csak ilyen hektikusan van meg pár rész tongue Szerintem a nagyrészét akkor vesztettem el amikor a gépem tönkre ment, mert a 6.évad meg egyáltalán nincs meg, tehát akkoriban még nem volt vagy neten még nem volt elérhető, de most örülök, hogy végre itt meg tudom nézegetni az elejétől biggrin

SmaragdDátum: Szerda, 2016-07-27, 11:31 | Üzenet # 374
Őtábornoksága
Nekem ki van írva az egész lemezre smile Jó pár sorozat van így meg.

Ciryl Vernon Conolly

evelynDátum: Szerda, 2016-07-27, 13:36 | Üzenet # 375
Vezér-ezredes
Ah régen én cd, dvd lemezre írtam őket, csak aztán szembesültem azzal, hogy a lemezek tönkre mennek és olvashatatlan lesz a tartalmuk, ezért most már inkább külső merevlemezre mentem őket ki és így usb-s lejátszóval akár TV-n is tudom nézni őket biggrin Na nem mintha olyan gyakori lenne, mert inkább a gép előtt ülve nézek mindent tongue a TV is csak azért van időnként bekapcsolva, hogy ne menjen tönkre smile

Az üzenetet módosította: evelyn - Szerda, 2016-07-27, 13:38

SmaragdDátum: Szerda, 2016-07-27, 15:27 | Üzenet # 376
Őtábornoksága
Nálunk is pont így van a TV smile én inkább olvasni szeretek, filmet meg tudok a gépemen is nézni.

Ciryl Vernon Conolly

SmaragdDátum: Csütörtök, 2016-07-28, 07:37 | Üzenet # 377
Őtábornoksága
Hja smile Akkor majd kikérem a véleményed mikor új gépet veszek. Sajnos Geri már olyan lassú, hogy ha lehet már be sem kapcsolom, mert ideges leszek tőle, így most már valóban eljutottam odáig, hogy lecseréljem. Már csak idő kérdése, hogy megtaláljam az igazit, mert bizony válógatós vagyok biggrin

Ciryl Vernon Conolly

evelynDátum: Csütörtök, 2016-07-28, 08:23 | Üzenet # 378
Vezér-ezredes
Ühüm, ezt tudom biggrin Már beszéltünk róla, hogy válogatós vagy és mivel sokkal több mindenre használod a gépet mint én, így amit én használok az nem elég erős neked  tongue De ha elárulod pontosan mi az amire szükséged van ahhoz, hogy beleszeress, akkor én segítséget kérhetek apumtól, mert ő azért jobban ért ehhez mint én. Ő vette nekem a gépem, mindig keresi a megfelelőt, hogy az a gép kinek és mire kell smile Talán tud ajánlani valamit ami megfelelő lenne neked is biggrin

SmaragdDátum: Csütörtök, 2016-07-28, 11:40 | Üzenet # 379
Őtábornoksága
Én értek hozzá, csak nem tudok még dönteni smile

Ciryl Vernon Conolly

evelynDátum: Csütörtök, 2016-07-28, 11:47 | Üzenet # 380
Vezér-ezredes
Amíg működik a mostani, még ha lassan is, addig nem kell elkapkodni a dolgot smile Előbb-utóbb majd csak sikerül döntened biggrin

Keresés:
Új válasz
Név:
Üzenet:
Biztonsági kód:

Smaragd © 2012 - 2024