Ennek örülők, pedig aggódtam, hogy mennyire fogod bírni végigolvasni ezt a nem éppen rövidke fejezetet, éppen ezért a hibalistára nem is számítottam. Köszönöm.
„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.” Ciryl Vernon Conolly
Én örülök, hogy olvashattam és főleg, hogy ilyen szép hosszú volt a fejezet. A migrénem jobban van, már nem lüktet a fejem és tudok napszemüveg nélkül is mászkálni a lakásban és egyébként is bármilyen pocsékul vagyok, ha van nálad friss akkor nem hagyom ki
“Gyógyító erő a szeretet. Ki teste, ki lelke egészségét köszönheti e csodának, ki teljes emberségét.” (Tatiosz)
De ügyes vagy Olvastam, láttam, már válaszoltál is és küldtem a listát is Van benne egy kifejezés amire még nem tudom pontosan, hogy milyen más kifejezést lehetne használni, de gondolkodom rajta
“Gyógyító erő a szeretet. Ki teste, ki lelke egészségét köszönheti e csodának, ki teljes emberségét.” (Tatiosz)
Sikerült felvarázsolnom a Gyilkos számok 5. évadát is. Az első részben viszont nem vagyok biztos, hogy le lehet-e játszani. Elméletileg igen, gyakorlatban meg...
Fent a 6. évad is. Teljes a sorozat
„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.” Ciryl Vernon Conolly
Megnéztem az 5.évad 1.részét és tényleg nem lehet megnézni. Két lehetőség között lehet választani, az egyik az srnet ahova regisztrálni kell, ezt nem tudom, mert nem vagyok regisztrálva, szóval még az is lehet, hogy ha valaki regisztrált akkor engedi belépés után. A másik pedig egy olyan oldal ahol elvileg regisztráció nem kell, de 404 error hibaüzenetet hoz ki, legalábbis nálam. a második rész már nálam is megy csak az 1.rész hibás Gondoltam szólok, hogy ellenőriztem és tényleg nem megy, egyébként meg örülök, hogy fel került az összes évad
A baj az, hogy az 5. évad első része csak két helyen van fent, és linkelni csak az egyiket lehet de még majd utánanézek, hogy honnan lehetne előkeríteni.
Nekem megvan, ha elküldöm neked vagy kitalálsz valamit akkor nem tudjuk saját magunk felrakni valami ingyen tárhelyre? Csak egy ötlet, hogy ne kelljen valami eltűnő tárhelyről linkelni
Aha, így már jó Megkukkantottam. Egyébként köszönet a teljes sorozatért, sajnos nekem csak ilyen hektikusan van meg pár rész Szerintem a nagyrészét akkor vesztettem el amikor a gépem tönkre ment, mert a 6.évad meg egyáltalán nincs meg, tehát akkoriban még nem volt vagy neten még nem volt elérhető, de most örülök, hogy végre itt meg tudom nézegetni az elejétől
Ah régen én cd, dvd lemezre írtam őket, csak aztán szembesültem azzal, hogy a lemezek tönkre mennek és olvashatatlan lesz a tartalmuk, ezért most már inkább külső merevlemezre mentem őket ki és így usb-s lejátszóval akár TV-n is tudom nézni őket Na nem mintha olyan gyakori lenne, mert inkább a gép előtt ülve nézek mindent a TV is csak azért van időnként bekapcsolva, hogy ne menjen tönkre
Az üzenetet módosította: evelyn - Szerda, 2016-07-27, 13:38
Hja Akkor majd kikérem a véleményed mikor új gépet veszek. Sajnos Geri már olyan lassú, hogy ha lehet már be sem kapcsolom, mert ideges leszek tőle, így most már valóban eljutottam odáig, hogy lecseréljem. Már csak idő kérdése, hogy megtaláljam az igazit, mert bizony válógatós vagyok
Ühüm, ezt tudom Már beszéltünk róla, hogy válogatós vagy és mivel sokkal több mindenre használod a gépet mint én, így amit én használok az nem elég erős neked De ha elárulod pontosan mi az amire szükséged van ahhoz, hogy beleszeress, akkor én segítséget kérhetek apumtól, mert ő azért jobban ért ehhez mint én. Ő vette nekem a gépem, mindig keresi a megfelelőt, hogy az a gép kinek és mire kell Talán tud ajánlani valamit ami megfelelő lenne neked is