Helyes, ráérsz még kitalálni Majd meglátod, hogy mihez lesz kedved azon a napon amikor frissíteni szeretnél ( és meglátjuk, hogy evelyn mennyire fogja a füled rágni valamelyik történet miatt )
“Gyógyító erő a szeretet. Ki teste, ki lelke egészségét köszönheti e csodának, ki teljes emberségét.” (Tatiosz)
Hm igen, ez így azt hiszem egyértelmű lenne, hogy mi kéne frissüljön, de valójában annak kéne amiből gyorsabban haladsz a fordításával, legalábbis ha szeretnénk tartani a heti frisst Tehát most kéne jönnie egy Névtelennek, mert abból 2 kész fejezet van és egy folyamatban, aztán pedig abból aminek a fordítása gyorsabban megy De ez csak az én véleményem, majd meglátjuk, hogy hétvégéig, mi lesz, lehet, hogy úgy megtáltosodsz a melóban, hogy addigra legyártasz mindkettőből 5-5 fejezetet
“Gyógyító erő a szeretet. Ki teste, ki lelke egészségét köszönheti e csodának, ki teljes emberségét.” (Tatiosz)
Nem hiszem, inkább az a valószínű, hogy egy kanyi szóhoz sem fogok hozzájutni. Egy hét alatt rengeteg anyag torlódott fel + a pluszmunka is, amit bevállaltam megérkezett, és van rá 15 napom megcsinálni, és abból ez a hét tuti kilőve.
„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.” Ciryl Vernon Conolly
Nem baj, így van ez, ha az ember egy hetet otthon tölt ami nem volt betervezve, a munka feltorlódik Akkor majd jön a friss ahogy jön, most van 3 kész fejezet ami 3 hét frisst garantál, plusz készülőben van 2 ami plusz 2 hét attól függően, hogy mikor sikerül azokat befejezni, a többit pedig majd meglátjuk. Annyira el voltunk most kényeztetve, hogy ha kimaradna 1-2 hét, akkor sem rohannánk a falnak ( én igen, de mindegy a Névtelen túlságosan érdekfeszítő most )
Persze, hogy az volt, csak az elején még nem tudta senki Donon kívül, hogy valójában kicsoda őt Most pedig annyira beindultak az események, hogy nem tudom mit fogok csinálni ha nem kapok friss fejezet belőle sokáig ( oh de tudom, itt fogok kánkánt járni, miközben azért fogok rimánkodni, hogy legyen elég időd fordítani )
Akkor nem is lesz nagy különbség. Sőt azt hiszem, a szüleid szempontjából a szerény kán-kán még tetszetősebb is lesz, mint a visongva ugrálás a frissítéseknél!
„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.” Ciryl Vernon Conolly
Persze, nagy különbség nem lesz, de azért na Hm az lehet, hogy nekik tetszetősebb lesz a szerény kán-kánom, bár tudok én úgy is kán-kánt járni, hogy a visongva ugrálás tűnjön szerénynek mellette
Az NF3 elveszett, harmadik tagja jelen! Olvastam mindent, hagytam nyomot mindenhol. Édes Smaragd! Ne rágd magad, ha évekig tudok várni egy Tizedik kódex frissre, itt sem fogok türelmetlenkedni.
IdézetSmaragd ()
Remélem, hogy sok jó töri fog születni, de azért tanulni se felejts el
Nem fogok elfelejteni tanulni, ne aggódj. De bevallom őszintén, nem sok kedvem van hozzá, de ha egyszer elvállaltam, nem hátrálok ki. A könyvek olyanok, mint a tükör: mindenki azt látja bennük, amit a lelkében hordoz. >Carlos Ruiz Zafón
Helyes, tanulni sosem késő, és a megszerzett tudást senki nem veheti el tőled. Az ember holtáig tanul
Már, ha van értelme. Ez csak azért indul, hogy a csajoknak befogják a száját. Okleveles takarító néni leszek. A könyvek olyanok, mint a tükör: mindenki azt látja bennük, amit a lelkében hordoz. >Carlos Ruiz Zafón
Hát nem egy NKE-s képzés, de tanulni mindenkinek kell. Nekem is lesz még az idén három vizsgám decemberig, farnkó kis tananyagokkal, csak hogy ne legyen annyira egyszerű az élet.
Kedden már kezdem is. Azért nem mindegy, hogy milyen szerrel mosol fel, pl. a wc illatosító nem arra való! Sok sikert a vizsgákhoz! A könyvek olyanok, mint a tükör: mindenki azt látja bennük, amit a lelkében hordoz. >Carlos Ruiz Zafón
Péntekre behaltam, így elmaradt a friss, amit ma pótoltam. Olvasható a Névtelen 9. fejezete, melyből kiderül, hogy mi történt Donnal az elrablása után.