Smaragd agymenései
|
|
evelyn | Dátum: Vasárnap, 2016-05-29, 01:02 | Üzenet # 141 |
Vezér-ezredes
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 218
Kitüntetések: 7
Hírnév: 1
Állapot: Offline
| Köszikösziköszi!!!!!! Imádom a képeket Mindig jó okosodni, hehe igen, csak rá kell nézni arra a képre, nem is lehet más mint egy slash töri borító képe Hm és jó történet volt? Eh ha meg szerezted akkor biztos, hogy az volt. A következő kérdést már fel sem teszem, mert úgy is pontosan tudod mi lenne az
“Gyógyító erő a szeretet. Ki teste, ki lelke egészségét köszönheti e csodának, ki teljes emberségét.” (Tatiosz)
|
|
| |
evelyn | Dátum: Vasárnap, 2016-05-29, 01:12 | Üzenet # 142 |
Vezér-ezredes
| Végre abba maradt a szomszédban a banzáj Én megyek aludni, mert leragadnak a szemeim. Te se maradj már fent sokáig. Jó éjt drágám!!
“Gyógyító erő a szeretet. Ki teste, ki lelke egészségét köszönheti e csodának, ki teljes emberségét.” (Tatiosz)
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Vasárnap, 2016-05-29, 01:15 | Üzenet # 143 |
Őtábornoksága
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 2557
Kitüntetések: 6
| Igen, még szép hogy jó Ketten írták 6 hónapig. Durván 400 oldal. Methos figyelő úgy találkozik Duncannel, hogy valaki elkezdi gyilkolni a halhatatlanokat. Duncan őt gyanúsítja, míg az FBI Mac után nyomoz, mikor Methos eltűnik, azt hiszik, hogy ő ölte meg.
http://fanlore.org/wiki/The_Descent_into_Madness
Ittam vagy 1.5 l kólát, így még tuti fent leszek egy darabig De van haszna is, mert közben haladok a 6. fejezettel Jó éjt!
„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.” Ciryl Vernon Conolly
|
|
| |
evelyn | Dátum: Vasárnap, 2016-05-29, 10:14 | Üzenet # 144 |
Vezér-ezredes
| Szép hosszú történet Izgalmasnak is tűnik és hozzá ez a borító kép nagyon illik Remélem azért nem voltál fent olyan sokáig Vigyázz azért a kólával, nem egészséges, én azóta nem iszom amióta tudom, hogy a vízkövet simán lekapja, mit csinálhat a gyomorban
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Vasárnap, 2016-05-29, 10:28 | Üzenet # 145 |
Őtábornoksága
| Arról nem beszélve, hogy a csontokból is kivonja a Ca-t. Nem voltam fent sokáig, csak 5-ig. Feküdtem, mikor kelt a nap Hétköznap átlag 6 órát alszom, de van, hogy csak 3-at. Most is már fent voltam 8-kor.
„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.” Ciryl Vernon Conolly
|
|
| |
evelyn | Dátum: Vasárnap, 2016-05-29, 11:17 | Üzenet # 146 |
Vezér-ezredes
| Nem alszol túl sokat. Csak nehogy az egészséged bánja a végén. Na nem mintha én sokkal többet aludnék, de hát na.... Azért ha tehetem igyekszem pótolni az alvást mennyiségét
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Vasárnap, 2016-05-29, 13:59 | Üzenet # 147 |
Őtábornoksága
| Nos igen. Mindig elhatározom, hogy időben fekszem, de nagy bagoly vagyok A hétköznap kimaradt mennyiséget hétvégén szoktam pótolni, vagy hétköznap, mikor kidőlök 7-8 felé. Egyszeri 12 óra, és megint jól működök egy darabig Kész a hatodik fejezet, némi fabrikálás után ma este olvasható lesz.
|
|
| |
evelyn | Dátum: Vasárnap, 2016-05-29, 14:50 | Üzenet # 148 |
Vezér-ezredes
| Megértelek, én is eléggé bagoly vagyok általában, de azért hétvégén ha nem kell melózni akkor igyekszem kialudni magam Gyors vagy Örülök, hogy este már olvashatom az új részt
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Vasárnap, 2016-05-29, 19:12 | Üzenet # 149 |
Őtábornoksága
| Fent a hatodik fejezet. Minden, ami hiba benne az az enyém, és nem az íróé
|
|
| |
evelyn | Dátum: Vasárnap, 2016-05-29, 20:05 | Üzenet # 150 |
Vezér-ezredes
| Az nem baj, majd küldöm a hiba listát Már úgy is hamarosan vége a nagy hajtásnak Most még megyek hajat mosok aztán jövök olvasni és véleményezni
No visszatértem 6-ik rész olvasva és véleményezve. Imádtam és nagyon kíváncsi vagyok, hogy miként élték túl azt a zuhanást, mert öt emelet azért elég magas, hogy azt ép bőrrel megússzák.
Az üzenetet módosította: evelyn - Vasárnap, 2016-05-29, 21:16 |
|
| |
Smaragd | Dátum: Vasárnap, 2016-05-29, 21:58 | Üzenet # 151 |
Őtábornoksága
| Láttam a hozzászólásod, válaszoltam is rá, de nem mertem sokat, hogy ne áruljak el semmit a következő fejezetből Találtam egy cuki kis avatar képet.
|
|
| |
evelyn | Dátum: Vasárnap, 2016-05-29, 22:25 | Üzenet # 152 |
Vezér-ezredes
| Láttam a választ Tudom, hogy nem könnyű úgy válaszolni, hogy ne mondj semmit a folytatásról Ez a kép is ment a többi közé, lesz miből válogatnom ha le akarom cserélni az avatarom
A legjobban most azt sajnálom, hogy nem tudom összemontázsolni a Hegylakót és a Gyilkos számokat egyetlen bannerben, mert megtenném és azt raknám be az aláírásomhoz
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Vasárnap, 2016-05-29, 22:36 | Üzenet # 153 |
Őtábornoksága
| Ez nem ér! Én is azon gondolkodtam, hogyha újra felteszem a PS-t, akkor a nekem tetsző kis képekből csinálok egy saját bannert
|
|
| |
evelyn | Dátum: Hétfő, 2016-05-30, 00:00 | Üzenet # 154 |
Vezér-ezredes
| No ebből is látszik, hogy mennyire egy húron pendülünk Bár én sajnos nem értek ehhez és PS progim sincs, de nagyon gondolkozom rajta, hogy milyen jó lenne
isteni, ma sem fogok sokat aludni, mert megjött a vihar és olyanokat dörög, hogy a padló is rezeg alattam Remélem gyorsan tovább vonul
|
|
| |
Erika | Dátum: Szerda, 2016-06-01, 17:17 | Üzenet # 155 |
Közlegény
Csoport: Barátok
Üzenetek: 114
Kitüntetések: 5
Hírnév: 0
| Olvastam, és hagytam nyomot is. (tényleg csak nyomot) Hát csajok, én maradok a szívszerelmemnél.
A könyvek olyanok, mint a tükör: mindenki azt látja bennük, amit a lelkében hordoz. >Carlos Ruiz Zafón
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Csütörtök, 2016-06-02, 09:08 | Üzenet # 156 |
Őtábornoksága
|
Oké, nem vesszük el tőled
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Csütörtök, 2016-06-02, 09:11 | Üzenet # 157 |
Őtábornoksága
|
Habár... ez a kép nekem is bejövős
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Csütörtök, 2016-06-02, 09:13 | Üzenet # 158 |
Őtábornoksága
|
Furcsa is szőkén.
|
|
| |
Smaragd | Dátum: Csütörtök, 2016-06-02, 13:24 | Üzenet # 159 |
Őtábornoksága
| Ebből pedig jó kis bannerkép lehetne
|
|
| |
Erika | Dátum: Csütörtök, 2016-06-02, 14:00 | Üzenet # 160 |
Közlegény
Csoport: Barátok
Üzenetek: 114
Kitüntetések: 5
Hírnév: 0
| Jesszus Smaragd! Itt olvadozok a jobbnál jobb képektől, köszi!
A könyvek olyanok, mint a tükör: mindenki azt látja bennük, amit a lelkében hordoz. >Carlos Ruiz Zafón
|
|
| |