Smaragdvilág
Szombat, 2024-11-30, 08:16
Belépési neved: Mugli | Csoport "Muglik" | RSS
Főoldal | Fórum | Profilom | Kilépés

[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
Smaragd agymenései
evelynDátum: Vasárnap, 2016-05-29, 01:02 | Üzenet # 141
Vezér-ezredes
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 218
Kitüntetések: 7
Hírnév: 1
Állapot: Offline
Köszikösziköszi!!!!!! Imádom a képeket biggrin Mindig jó okosodni, hehe igen, csak rá kell nézni arra a képre, nem is lehet más mint egy slash töri borító képe biggrin Hm és jó történet volt? Eh ha meg szerezted akkor biztos, hogy az volt. A következő kérdést már fel sem teszem, mert úgy is pontosan tudod mi lenne az tongue

“Gyógyító erő a szeretet. Ki teste, ki lelke egészségét köszönheti e csodának, ki teljes emberségét.” (Tatiosz)

evelynDátum: Vasárnap, 2016-05-29, 01:12 | Üzenet # 142
Vezér-ezredes
Végre abba maradt a szomszédban a banzáj smile Én megyek aludni, mert leragadnak a szemeim. Te se maradj már fent sokáig. Jó éjt drágám!!

“Gyógyító erő a szeretet. Ki teste, ki lelke egészségét köszönheti e csodának, ki teljes emberségét.” (Tatiosz)

SmaragdDátum: Vasárnap, 2016-05-29, 01:15 | Üzenet # 143
Őtábornoksága
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 2557
Kitüntetések: 6
Igen, még szép hogy jó smile Ketten írták 6 hónapig. Durván 400 oldal. Methos figyelő úgy találkozik Duncannel, hogy valaki elkezdi gyilkolni a halhatatlanokat. Duncan őt gyanúsítja, míg az FBI Mac után nyomoz, mikor Methos eltűnik, azt hiszik, hogy ő ölte meg.

http://fanlore.org/wiki/The_Descent_into_Madness

Ittam vagy 1.5 l kólát, így még tuti fent leszek egy darabig smile De van haszna is, mert közben haladok a 6. fejezettel biggrin
Jó éjt!

„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.”
Ciryl Vernon Conolly

evelynDátum: Vasárnap, 2016-05-29, 10:14 | Üzenet # 144
Vezér-ezredes
Szép hosszú történet biggrin Izgalmasnak is tűnik és hozzá ez a borító kép nagyon illik biggrin
Remélem azért nem voltál fent olyan sokáig biggrin Vigyázz azért a kólával, nem egészséges, én azóta nem iszom amióta tudom, hogy a vízkövet simán lekapja, mit csinálhat a gyomorban  wacko

SmaragdDátum: Vasárnap, 2016-05-29, 10:28 | Üzenet # 145
Őtábornoksága
Arról nem beszélve, hogy a csontokból is kivonja a Ca-t. Nem voltam fent sokáig, csak 5-ig. Feküdtem, mikor kelt a nap smile Hétköznap átlag 6 órát alszom, de van, hogy csak 3-at. Most is már fent voltam 8-kor.

„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.”
Ciryl Vernon Conolly

evelynDátum: Vasárnap, 2016-05-29, 11:17 | Üzenet # 146
Vezér-ezredes
Nem alszol túl sokat. Csak nehogy az egészséged bánja a végén. Na nem mintha én sokkal többet aludnék, de hát na.... Azért ha tehetem igyekszem pótolni az alvást mennyiségét biggrin

SmaragdDátum: Vasárnap, 2016-05-29, 13:59 | Üzenet # 147
Őtábornoksága
Nos igen. Mindig elhatározom, hogy időben fekszem, de nagy bagoly vagyok smile A hétköznap kimaradt mennyiséget hétvégén szoktam pótolni, vagy hétköznap, mikor kidőlök 7-8 felé. Egyszeri 12 óra, és megint jól működök egy darabig smile
Kész a hatodik fejezet, némi fabrikálás után ma este olvasható lesz.

Ciryl Vernon Conolly

evelynDátum: Vasárnap, 2016-05-29, 14:50 | Üzenet # 148
Vezér-ezredes
Megértelek, én is eléggé bagoly vagyok általában, de azért hétvégén ha nem kell melózni akkor igyekszem kialudni magam biggrin
Gyors vagy smile Örülök, hogy este már olvashatom az új részt biggrin

SmaragdDátum: Vasárnap, 2016-05-29, 19:12 | Üzenet # 149
Őtábornoksága
Fent a hatodik fejezet. Minden, ami hiba benne az az enyém, és nem az íróé smile

Ciryl Vernon Conolly

evelynDátum: Vasárnap, 2016-05-29, 20:05 | Üzenet # 150
Vezér-ezredes
Az nem baj, majd küldöm a hiba listát biggrin Már úgy is hamarosan vége a nagy hajtásnak tongue Most még megyek hajat mosok aztán jövök olvasni és véleményezni biggrin

No visszatértem biggrin 6-ik rész olvasva és véleményezve. Imádtam és nagyon kíváncsi vagyok, hogy miként élték túl azt a zuhanást, mert öt emelet azért elég magas, hogy azt ép bőrrel megússzák.

Az üzenetet módosította: evelyn - Vasárnap, 2016-05-29, 21:16

SmaragdDátum: Vasárnap, 2016-05-29, 21:58 | Üzenet # 151
Őtábornoksága
Láttam a hozzászólásod, válaszoltam is rá, de nem mertem sokat, hogy ne áruljak el semmit a következő fejezetből smile
Találtam egy cuki kis avatar képet.

Csatolmányok: 7445257.jpg (12.0 Kb)

Ciryl Vernon Conolly

evelynDátum: Vasárnap, 2016-05-29, 22:25 | Üzenet # 152
Vezér-ezredes
Láttam a választ biggrin Tudom, hogy nem könnyű úgy válaszolni, hogy ne mondj semmit a folytatásról biggrin
Ez a kép is ment a többi közé, lesz miből válogatnom ha le akarom cserélni az avatarom biggrin

A legjobban most azt sajnálom, hogy nem tudom összemontázsolni a Hegylakót és a Gyilkos számokat egyetlen bannerben, mert megtenném és azt raknám be az aláírásomhoz  tongue

SmaragdDátum: Vasárnap, 2016-05-29, 22:36 | Üzenet # 153
Őtábornoksága
Ez nem ér! Én is azon gondolkodtam, hogyha újra felteszem a PS-t, akkor a nekem tetsző kis képekből csinálok egy saját bannert smile

Ciryl Vernon Conolly

evelynDátum: Hétfő, 2016-05-30, 00:00 | Üzenet # 154
Vezér-ezredes
No ebből is látszik, hogy mennyire egy húron pendülünk biggrin Bár én sajnos nem értek ehhez és PS progim sincs, de nagyon gondolkozom rajta, hogy milyen jó lenne biggrin

isteni, ma sem fogok sokat aludni, mert megjött a vihar és olyanokat dörög, hogy a padló is rezeg alattam wacko Remélem gyorsan tovább vonul dry

ErikaDátum: Szerda, 2016-06-01, 17:17 | Üzenet # 155
Közlegény
Csoport: Barátok
Üzenetek: 114
Kitüntetések: 5
Hírnév: 0
Olvastam, és hagytam nyomot is. (tényleg csak nyomot)
Hát csajok, én maradok a szívszerelmemnél.

A könyvek olyanok, mint a tükör: mindenki azt látja bennük, amit a lelkében hordoz.
>Carlos Ruiz Zafón

SmaragdDátum: Csütörtök, 2016-06-02, 09:08 | Üzenet # 156
Őtábornoksága

Oké, nem vesszük el tőled smile

Ciryl Vernon Conolly

SmaragdDátum: Csütörtök, 2016-06-02, 09:11 | Üzenet # 157
Őtábornoksága

Habár... ez a kép nekem is bejövős tongue

Ciryl Vernon Conolly

SmaragdDátum: Csütörtök, 2016-06-02, 09:13 | Üzenet # 158
Őtábornoksága

Furcsa is szőkén.

Ciryl Vernon Conolly

SmaragdDátum: Csütörtök, 2016-06-02, 13:24 | Üzenet # 159
Őtábornoksága
Ebből pedig jó kis bannerkép lehetne smile

Ciryl Vernon Conolly

ErikaDátum: Csütörtök, 2016-06-02, 14:00 | Üzenet # 160
Közlegény
Csoport: Barátok
Üzenetek: 114
Kitüntetések: 5
Hírnév: 0
Jesszus Smaragd! Itt olvadozok a jobbnál jobb képektől, köszi!

A könyvek olyanok, mint a tükör: mindenki azt látja bennük, amit a lelkében hordoz.
>Carlos Ruiz Zafón

Keresés:
Új válasz
Név:
Üzenet:
Biztonsági kód:

Smaragd © 2012 - 2024