Smaragdvilág
Szombat, 2024-11-30, 11:54
Belépési neved: Mugli | Csoport "Muglik" | RSS
Főoldal | Fórum | Profilom | Kilépés

[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
Smaragd agymenései
evelynDátum: Csütörtök, 2016-06-16, 18:37 | Üzenet # 201
Vezér-ezredes
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 218
Kitüntetések: 7
Hírnév: 1
Állapot: Offline
Nem baj, most a lényeg az, hogy végre pihentél. Rád fért már nagyon smile A friss pedig majd jön, mi itt leszünk, nem szaladunk el. Már mondtam, hogy nem hajt a tatár biggrin

“Gyógyító erő a szeretet. Ki teste, ki lelke egészségét köszönheti e csodának, ki teljes emberségét.” (Tatiosz)

ErikaDátum: Csütörtök, 2016-06-16, 19:35 | Üzenet # 202
Közlegény
Csoport: Barátok
Üzenetek: 114
Kitüntetések: 5
Hírnév: 0
Idézet Smaragd ()
Jelentem, idáig csak pihentem
Nagyon helyes!

A könyvek olyanok, mint a tükör: mindenki azt látja bennük, amit a lelkében hordoz.
>Carlos Ruiz Zafón

SmaragdDátum: Csütörtök, 2016-06-23, 19:37 | Üzenet # 203
Őtábornoksága
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 2557
Kitüntetések: 6
A hétvégére igyekszem összehozni a 6. fejezetet, remélem sikerül.

„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.”
Ciryl Vernon Conolly

evelynDátum: Csütörtök, 2016-06-23, 20:38 | Üzenet # 204
Vezér-ezredes
Hm nem a 8-ik fejezetre gondoltál? smile Egyébként nem történik tragédia, ha nem jön össze, majd jön az új fejezet ha elkészültél vele biggrin

“Gyógyító erő a szeretet. Ki teste, ki lelke egészségét köszönheti e csodának, ki teljes emberségét.” (Tatiosz)

SmaragdDátum: Péntek, 2016-06-24, 08:35 | Üzenet # 205
Őtábornoksága
Ja, igen. Látszik, hogy mennyire képben vagyok smile

„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.”
Ciryl Vernon Conolly

evelynDátum: Péntek, 2016-06-24, 12:32 | Üzenet # 206
Vezér-ezredes
Sebaj, én figyelek helyetted is biggrin

SmaragdDátum: Péntek, 2016-06-24, 13:09 | Üzenet # 207
Őtábornoksága
Oké, akkor hogy legyen valami jó hír is mára: kész a fejezet 85%-a, így már tuti, hogy este lesz mit olvasni biggrin

Ciryl Vernon Conolly

evelynDátum: Péntek, 2016-06-24, 14:30 | Üzenet # 208
Vezér-ezredes
Ez tényleg jó hír smile Főleg ebben a hőségben. Már leolvadt rólam a bőröm is  wacko

SmaragdDátum: Péntek, 2016-06-24, 17:07 | Üzenet # 209
Őtábornoksága
Ja, elég meleg van. Kész a fejezet, de még át kell olvasni egy párszor. Érdekes, hogy nem hosszú, de elég "nehéz" a szövegezése, sokkal többnek tűnk, miközben fordítottam. Kétszer ilyen hosszú fejezettel vagyok meg ennyi idő alatt. Nemhiába Angst a műfaja. Én is szorongtam, miközben fordítottam. smile

Ciryl Vernon Conolly

evelynDátum: Péntek, 2016-06-24, 18:20 | Üzenet # 210
Vezér-ezredes
Hm ez sok mindent sejtet előre smile Nos azt hiszem, hogy ezért nehéz az angol, mert van amit nem könnyű fordítani és több időbe telik, mint egy könnyebb szövegezésű de sokkal hosszabb történet. Pont ezért csodállak, hogy képes vagy erre úgy, hogy magadtól tanultad az angolt smile Már én is próbálkozom, raktam a táblagépemre angol nyelvoktató programokat, meg szókártyákat meg mindent amit találtam és úgy gondoltam, hogy hasznos lehet. Aztán majd kiderül, hogy mennyire veszem hasznát biggrin

SmaragdDátum: Péntek, 2016-06-24, 19:45 | Üzenet # 211
Őtábornoksága
A szövegértésemmel sosem volt gond, mindig is szerettem magam pepecselni, mint az orosszal is anno smile Tanultam angolt, de csak alapfokot, mint tudjuk az elég kevés a motiváció többet számít, és az itt megvan biggrin

Fent a nyolcadik fejezet, jó olvasást hozzá.

Szándékomban áll még az első csak barátoknak szólót történet első fejezetét is feltenni ma, szóval lesz mit olvasgatni a hétvégén biggrin Rendszeres frisst csak a befejezett fordítás után ígérek belőle, de így legalább majd tudjátok, hogy mire számíthattok
tongue

Ciryl Vernon Conolly

evelynDátum: Péntek, 2016-06-24, 20:32 | Üzenet # 212
Vezér-ezredes
Ez fantasztikus hír smile Mindjárt neki is esek a nyolcadik fejezetnek csak előbb még megyek vacsizni, hogy aztán nyugodtan olvashassak smile A barátoknak szóló töri első fejezetét egészen biztos, hogy én még ma elolvasom ha fel teszed, mert nem fogom tudni kivárni holnapig  tongue

Heh én utáltam anno oroszul tanulni, aztán a suliban később olaszul tanultam, az is jó lett volna, szép nyelv és nem olyan nehéz csak folytatni kellett volna dry Most viszont úgy vagyok vele, hogy több történet van angolul mint olaszul, de már nem fog úgy az agyam, azért próbálkozom smile

SmaragdDátum: Péntek, 2016-06-24, 21:55 | Üzenet # 213
Őtábornoksága
Fent a barátoknak szóló történet első fejezete is, de annyira szorosan összefügg a második fejezettel, hogy azon gondolkodom, hogy még azt is feldobom hozza smile A frissítésről hír nem fog kikerülni a főoldalra.

Ciryl Vernon Conolly

evelynDátum: Péntek, 2016-06-24, 22:10 | Üzenet # 214
Vezér-ezredes
Nos a mindenki által láthatott törihez már meg is írtam a kritimet smile

Az nem baj, hiszen nem mindenkinek van engedélyezve az olvasása, így természetes, hogy nem lesz kint a főoldalon a frissítésről hír. Engem semmi nem tántorít el, majd bekukkantok időnként a zárolt részlegbe és megnézem, hogy van-e új rész smile Nos ha ennyire összefügg a két fejezet akkor én nem tiltakozom az ellen, hogy azt is feldobd smile Én máris nekiesek az első fejezetnek biggrin

SmaragdDátum: Péntek, 2016-06-24, 22:54 | Üzenet # 215
Őtábornoksága
Ezért sem teszem ki, mert úgy sem tudja mindenki elolvasni.
Egye fene, rábeszéltél, feltettem a második fejezetet is, csak, hogy te se tudj aludni
biggrin

Ciryl Vernon Conolly

evelynDátum: Szombat, 2016-06-25, 00:02 | Üzenet # 216
Vezér-ezredes
Hehe, köszi smile Már olvastam is és hagytam kritit, bár most eltöprengtem, hogy a kritikát sem tudja olvasni az aki nem jut hozzá a történethez, ugye? Mert tök természetesen jött, hogy ott a kis üres doboz, szóval firkálok bele némi véleményt és csak most jutott eszembe, hogy ha mások látják és tudják olvasni a kritikámat akkor bizony az furán fog kijönni smile

Eh ebben a hőségben lehetetlenség aludni.

SmaragdDátum: Szombat, 2016-06-25, 00:21 | Üzenet # 217
Őtábornoksága
Nos, a kritikát láthatják míg a főoldalon van, de az mégsem ugyanaz, mintha olvasnák a fejezetet. Így ezt a történetet, tényleg csak azok olvashatják, aki hozzá is szolnak a felkerült fejezetekhez, nem csak sutyiban járnak ide olvasgatni.
Nemsokára elmászok zuhanyozni, aztán elteszem magam holnapra.
Egy kis érdekesség: A kép a szerző saját munkája, ezt sikerült megtalálnom a neten, így gondoltam, ha már megvan ki is teszem hozzá.

Ciryl Vernon Conolly

evelynDátum: Szombat, 2016-06-25, 00:30 | Üzenet # 218
Vezér-ezredes
Ah akkor ha valaki olyan olvassa a kritikát aki amúgy sunnyog és felkelti az érdeklődését a kritikák alapján az most nagyon fog koppanni biggrin
Szép kép tetszik, illik a történethez.
Azt hiszem én is megyek zuhanyozni aztán én is elteszem magam holnapra. Bár nem tudom mennyit sikerül aludni ebben a hőségben.

SmaragdDátum: Szombat, 2016-06-25, 00:36 | Üzenet # 219
Őtábornoksága
Nos, én nem akadályozok meg senkit abban, hogy aktív legyen az oldalon, írjon a fórumba "hallassa a hangját". Ha valaki így tesz egy idő után átkerülhet a barátok csoportba, mint ahogy ki is eshet belőle, ha eltűnik.

Ciryl Vernon Conolly

evelynDátum: Szombat, 2016-06-25, 00:41 | Üzenet # 220
Vezér-ezredes
Nagyon helyes. Ha valaki olvasni akar akkor vegye a fáradságot és legalább két mondatot írjon, hogy tetszett-e neki és tudassa, hogy jár ide. Ha nem hallatja a hangját valaki akkor az olyan mintha nem is lenne jelen. Ideje volt egy kicsit bekeményíteni, nem tudom felfogni, hogy miért nem képesek két mondatot írni egy- egy történethez, hogy legalább tudd kinek tetszik amit csinálsz, hiszen pontosan tudom, hogy mennyit dolgozol ezekkel a ficcekkel.

Keresés:
Új válasz
Név:
Üzenet:
Biztonsági kód:

Smaragd © 2012 - 2024