Pénteki hangulatom volt ma, mivel már ma elkezdődött nekem a hétvége A zsepit tedd el a következő fejezetre is, még kellhet. Ma egy kicsit megreformáltam a sorozatokat is, évadokra is elosztottam, hogy áttekinthetőbb legyen. A TF-el viszont rendesen szenvedek, mert valamiért mindig leszakadok a szerverről ftp-n. Még a jelenlévő sablont sem tudtam lementeni, nem hogy frisselni.
„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.” Ciryl Vernon Conolly
Oh oké, akkor zsepi bekészítve a következő fejezethez is. Mázlista vagy, hogy már ma elkezdődött a hétvégéd, de megérdemled, hogy pihenj Igen láttam, mert mikor elkezdtem a Gyilkos számokat nézni, még egyben voltak, de menet közben észre vettem, hogy csak a második évad van ott ahol én járok Szerintem a Tf-et tedd egy kicsit félre. Ha nem megy akkor most ne kínlódj vele. Ahogy mondani szokták ami nem megy az ne erőltessük Ha rápihentél akkor lehet, gyorsabban tudod megoldani a dolgot. Én is mindig ezt teszem
“Gyógyító erő a szeretet. Ki teste, ki lelke egészségét köszönheti e csodának, ki teljes emberségét.” (Tatiosz)
Félre is tettem, de ettől még rém idegesít, hogy nem tudok vele dolgozni Erre a hétvégére tervezem még a 10. fejezetet, remélem összejön és nem kiabáltam el semmit, mert tulajdonképpen még hozzá sem kezdtem A folyamatban lévő két történeten kívül jelenleg még vagy hat másik is a fejemben van, amit hirtelenjében le akarok/akarnék fordítani. Észrevettem, hogy, amit HL-ben túl hosszúnak találtam anno, és nem mertem belevágni, itt már abban is tervezek (pl.: a Névtelen vagy a Titkok).
„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.” Ciryl Vernon Conolly
Azt elhiszem, hogy idegesít, de ha nem megy ne erőltesd. Majd csak eljön az ideje, hogy gyorsabban fogod tudni megoldani a problémát, mint eddig. Nos akkor én most nagyon szorítok ám, mert iszonyat boldog lennék ha ilyen hamar olvashatnám a friss fejit, persze ha nem sikerül akkor sincs semmi gond Tudod milyen vagyok, mindent akarok azonnal, de nem jön össze és valaki emiatt akarna bántani annak azonnal neki ugrok Szerintem ez azért van, mert már elég sok törit fordítottál és van némi gyakorlatod, így a hosszabb történetek sem riasztanak vissza, mint az elején Én pedig őszintén támogatom az ötleted, hogy minél többet és hosszabb törit fordíts le.
“Gyógyító erő a szeretet. Ki teste, ki lelke egészségét köszönheti e csodának, ki teljes emberségét.” (Tatiosz)
Jah, gyakorlat teszi a... - nem éppen a mestert, de hát ez van. Én már csak azt sajnálom, hogy az én gyatra fordításomban kell ezt olvasnod, mennyivel jobb lenne ez egy profitól. Kéne még pár ilyen elvetemült, mint mi, már is több olvasnivaló lenne a témában
Kis túlzással mondhatom, hogy már kész a 10. fejezet fele, így tuti lesz rá esély.
Ne degradáld le a tudásod, nagyon jó a fordítás, azokat a kis hibákat pedig majd úgy is megkapod tőlem javításra Bár azzal egyetértek, hogy jó lenne ha több olyan elvetemült lenne mint mi Több elvetemült több fordítást és esetleg saját történetet is jelentene De igazából én már attól halál boldog vagyok, hogy a Te fordításodban ennyi szuper történetet olvashatok
Akkor tovább szorítok, hogy ilyen szépen haladj és hamarabb olvashatom a folytatást A zsepi úgyis ide van készítve a gép mellé
Ezt még kérdezni kell? Ha rám bízod akkor Maaaaaaaaaaa
Na jó nem vagyok telhetetlen, ja de igen.............. Jó lesz holnap is vagy vasárnap, de jobb lenne még ma Oké telhetetlen vagyok, de annyira jó ez a történet és annyira szeretem, hogy most ez a top ficcem