Smaragdvilág
Csütörtök, 2026-01-01, 22:12
Belépési neved: Mugli | Csoport "Muglik" | RSS
Főoldal | Fórum | Profilom | Kilépés

[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
Smaragd agymenései
SmaragdDátum: Hétfő, 2016-06-27, 15:24 | Üzenet # 241
Őtábornoksága
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 2654
Kitüntetések: 6
Hírnév: 1
Állapot: Offline
Jó, gyorsan felmegy az Utolsó menedék összes fejezete, azán jöhet a Befejezetlen, így Erikát sem zavarom majd össze.

„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.”
Ciryl Vernon Conolly

evelynDátum: Hétfő, 2016-06-27, 16:55 | Üzenet # 242
Vezér-ezredes
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 218
Kitüntetések: 7
Rendben, nekem így is jó biggrin Így tudom, hogy az utolsó menedék után is van mit olvasni, amit ráadásul nem is mindenki látha... hehehe tongue

“Gyógyító erő a szeretet. Ki teste, ki lelke egészségét köszönheti e csodának, ki teljes emberségét.” (Tatiosz)

ErikaDátum: Hétfő, 2016-06-27, 17:31 | Üzenet # 243
Közlegény
Csoport: Barátok
Üzenetek: 114
Kitüntetések: 5
Hírnév: 0
Erika már csak ilyen összezavarodós típus! biggrin

A könyvek olyanok, mint a tükör: mindenki azt látja bennük, amit a lelkében hordoz.
>Carlos Ruiz Zafón

SmaragdDátum: Szerda, 2016-06-29, 22:37 | Üzenet # 244
Őtábornoksága
Nem tudom, hogy valaki hiányolta, vagy sem, de elkezdtem feltenni a Gyilkos számok második évadját.

„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.”
Ciryl Vernon Conolly

SmaragdDátum: Csütörtök, 2016-06-30, 10:56 | Üzenet # 245
Őtábornoksága
Miért nem szóltál? Én meg azért nem igyekeztem, mert gondoltam, még nem nézted meg őket.

Ciryl Vernon Conolly

evelynDátum: Csütörtök, 2016-06-30, 11:41 | Üzenet # 246
Vezér-ezredes
Oh dehogynem néztem biggrin Viszont annyira sok dolgod van, nem akartalak még ezzel zargatni. Gondoltam úgyis felkerül majd ahogy lesz időd feltöltögetni smile

“Gyógyító erő a szeretet. Ki teste, ki lelke egészségét köszönheti e csodának, ki teljes emberségét.” (Tatiosz)

SmaragdDátum: Csütörtök, 2016-06-30, 12:09 | Üzenet # 247
Őtábornoksága
Most én is megint a második évadnál tartok, most nézem/hallgatom a 23. részt.

Ciryl Vernon Conolly

SmaragdDátum: Csütörtök, 2016-06-30, 19:23 | Üzenet # 248
Őtábornoksága
Zsepit előkészíteni, olvasható a 9. fejezet.

Ciryl Vernon Conolly

evelynDátum: Csütörtök, 2016-06-30, 20:42 | Üzenet # 249
Vezér-ezredes
Oh kell hozzá zsepi? Ez rosszul hangzik. No majd meglátjuk, megyek olvasni smile

No hát elolvastam. Tényleg elkél hozzá a zsepi, de én biztos vagyok benne, hogy minden rendben lesz a végén biggrin
A kritim a helyén smile Megleptél a mai frissel biggrin

Az üzenetet módosította: evelyn - Csütörtök, 2016-06-30, 21:23

SmaragdDátum: Csütörtök, 2016-06-30, 21:46 | Üzenet # 250
Őtábornoksága
Pénteki hangulatom volt ma, mivel már ma elkezdődött nekem a hétvége smile
A zsepit tedd el a következő fejezetre is, még kellhet. 
Ma egy kicsit megreformáltam a sorozatokat is, évadokra is elosztottam, hogy áttekinthetőbb legyen. A TF-el viszont rendesen szenvedek, mert valamiért mindig leszakadok a szerverről ftp-n. Még a jelenlévő sablont sem tudtam lementeni, nem hogy frisselni.

Ciryl Vernon Conolly

evelynDátum: Csütörtök, 2016-06-30, 22:00 | Üzenet # 251
Vezér-ezredes
Oh oké, akkor zsepi bekészítve a következő fejezethez is.
Mázlista vagy, hogy már ma elkezdődött a hétvégéd, de megérdemled, hogy pihenj smile
Igen láttam, mert mikor elkezdtem a Gyilkos számokat nézni, még egyben voltak, de menet közben észre vettem, hogy csak a második évad van ott ahol én járok biggrin
Szerintem a Tf-et tedd egy kicsit félre. Ha nem megy akkor most ne kínlódj vele. Ahogy mondani szokták ami nem megy az ne erőltessük smile Ha rápihentél akkor lehet, gyorsabban tudod megoldani a dolgot. Én is mindig ezt teszem smile

SmaragdDátum: Péntek, 2016-07-01, 08:49 | Üzenet # 252
Őtábornoksága
Félre is tettem, de ettől még rém idegesít, hogy nem tudok vele dolgozni sad
Erre a hétvégére tervezem még a 10. fejezetet, remélem összejön és nem kiabáltam el semmit, mert tulajdonképpen még hozzá sem kezdtem smile
A folyamatban lévő két történeten kívül jelenleg még vagy hat másik is a fejemben van, amit hirtelenjében le akarok/akarnék fordítani. Észrevettem, hogy, amit HL-ben túl hosszúnak találtam anno, és nem mertem belevágni, itt már abban is tervezek (pl.: a Névtelen vagy a Titkok).

Ciryl Vernon Conolly

evelynDátum: Péntek, 2016-07-01, 09:53 | Üzenet # 253
Vezér-ezredes
Azt elhiszem, hogy idegesít, de ha nem megy ne erőltesd. Majd csak eljön az ideje, hogy gyorsabban fogod tudni megoldani a problémát, mint eddig.
Nos akkor én most nagyon szorítok ám, mert iszonyat boldog lennék ha ilyen hamar olvashatnám a friss fejit, persze ha nem sikerül akkor sincs semmi gond biggrin Tudod milyen vagyok, mindent akarok azonnal, de nem jön össze és valaki emiatt akarna bántani annak azonnal neki ugrok tongue  
Szerintem ez azért van, mert már elég sok törit fordítottál és van némi gyakorlatod, így a hosszabb történetek sem riasztanak vissza, mint az elején smile Én pedig őszintén támogatom az ötleted, hogy minél többet és hosszabb törit fordíts le. biggrin

SmaragdDátum: Péntek, 2016-07-01, 10:51 | Üzenet # 254
Őtábornoksága
Jah, gyakorlat teszi a... - nem éppen a mestert, de hát ez van. Én már csak azt sajnálom, hogy az én gyatra fordításomban kell ezt olvasnod, mennyivel jobb lenne ez egy profitól. Kéne még pár ilyen elvetemült, mint mi, már is több olvasnivaló lenne a témában biggrin

Kis túlzással mondhatom, hogy már kész a 10. fejezet fele, így tuti lesz rá esély.

Ciryl Vernon Conolly

evelynDátum: Péntek, 2016-07-01, 12:06 | Üzenet # 255
Vezér-ezredes
Ne degradáld le a tudásod, nagyon jó a fordítás, azokat a kis hibákat pedig majd úgy is megkapod tőlem javításra smile Bár azzal egyetértek, hogy jó lenne ha több olyan elvetemült lenne mint mi smile Több elvetemült több fordítást és esetleg saját történetet is jelentene tongue De igazából én már attól halál boldog vagyok, hogy a Te fordításodban ennyi szuper történetet olvashatok biggrin

Akkor tovább szorítok, hogy ilyen szépen haladj és hamarabb olvashatom a folytatást smile A zsepi úgyis ide van készítve a gép mellé tongue

SmaragdDátum: Péntek, 2016-07-01, 12:50 | Üzenet # 256
Őtábornoksága
Kész a fejezet, már csak azt kell eldönteni, hogy melyik nap akarod olvasni tongue

Ciryl Vernon Conolly

evelynDátum: Péntek, 2016-07-01, 13:56 | Üzenet # 257
Vezér-ezredes
Ezt még kérdezni kell? Ha rám bízod akkor Maaaaaaaaaaa tongue

Na jó nem vagyok telhetetlen, ja de igen.............. biggrin Jó lesz holnap is vagy vasárnap, de jobb lenne még ma smile Oké telhetetlen vagyok, de annyira jó ez a történet és annyira szeretem, hogy most ez a top ficcem biggrin

ErikaDátum: Péntek, 2016-07-01, 14:58 | Üzenet # 258
Közlegény
Csoport: Barátok
Üzenetek: 114
Kitüntetések: 5
Hírnév: 0
Olvastam.

A könyvek olyanok, mint a tükör: mindenki azt látja bennük, amit a lelkében hordoz.
>Carlos Ruiz Zafón

SmaragdDátum: Péntek, 2016-07-01, 18:30 | Üzenet # 259
Őtábornoksága
Akkor már nincs akadálya a mai frissítésnek smile

Ciryl Vernon Conolly

evelynDátum: Péntek, 2016-07-01, 18:49 | Üzenet # 260
Vezér-ezredes
Ennél jobb hírt most nem is kaphattam volna  biggrin
Imádlak, mondtam már? smile

Keresés:
Új válasz
Név:
Üzenet:
Biztonsági kód:

Smaragd © 2012 - 2026