Smaragdvilág
Csütörtök, 2024-11-28, 07:39
Belépési neved: Mugli | Csoport "Muglik" | RSS
Főoldal | Fórum | Profilom | Kilépés

[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
Smaragd agymenései
SmaragdDátum: Vasárnap, 2016-08-14, 17:33 | Üzenet # 421
Őtábornoksága
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 2557
Kitüntetések: 6
Hírnév: 1
Állapot: Offline
Nem is értem, hogy miért ez ment fel, holott lekicsinyítettem. Javítottam, a régi helyén megtalálod. smile

„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.”
Ciryl Vernon Conolly

evelynDátum: Vasárnap, 2016-08-14, 17:53 | Üzenet # 422
Vezér-ezredes
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 218
Kitüntetések: 7
Oké, máris kicserélem biggrin

“Gyógyító erő a szeretet. Ki teste, ki lelke egészségét köszönheti e csodának, ki teljes emberségét.” (Tatiosz)

evelynDátum: Vasárnap, 2016-08-14, 17:58 | Üzenet # 423
Vezér-ezredes
Hm cseréltem, de szerintem még mindig hosszú. Lehet cserélen kéne az avatar képet egy kicsit hosszúkásra mint amilyen a tiéd, nem?  tongue
Na jó az avatarral még elszerencsétlenkedek, hogy jó legyen, nagyjából mint a tied, hogy ne tolja ki ennyire a bennerem  biggrin

Oké feladom, nem tudom összébb húzni, ha kicsi az avatarom akkor is ilyen marad csak a kép lesz alig látható, szóval marad ez egyenlőre tongue Ha van ötleted, hogy mit tudnék még vele kezdeni akkor légyszi szólj smile

“Gyógyító erő a szeretet. Ki teste, ki lelke egészségét köszönheti e csodának, ki teljes emberségét.” (Tatiosz)

Az üzenetet módosította: evelyn - Vasárnap, 2016-08-14, 18:53

SmaragdDátum: Hétfő, 2016-08-15, 17:24 | Üzenet # 424
Őtábornoksága
Nem tudom, hogy neked mi a hosszú, én normálisnak látom. Sőt a te bannered még rövidebb is egy kicsivel, mint az enyém.

„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.”
Ciryl Vernon Conolly

evelynDátum: Hétfő, 2016-08-15, 19:43 | Üzenet # 425
Vezér-ezredes
Hm tényleg? Akkor jó, így marad biggrin Egyébként rájöttem miért látom az enyémet hosszabbnak, mert a te avatarodnál a kis kockád keskenyebb, mint az enyém. Nem tudom ez így érthető-e tongue Viszont megnyugodtam, hogy nem hosszabb és így nem húzza szét a fórumot biggrin

SmaragdDátum: Hétfő, 2016-08-15, 19:52 | Üzenet # 426
Őtábornoksága
Nem tudom, hogy mi az a kis kocka, de biztos smile

Ciryl Vernon Conolly

evelynDátum: Hétfő, 2016-08-15, 21:59 | Üzenet # 427
Vezér-ezredes
Tudod, ahol az avatar képed is van, meg a rangod, meg, hogy melyik csoportba tartozol, az üzenetek száma és a többi info... tongue Azért megnyugodtam, hogy még mindig tudok értelmesen magyarázni, amit csak én értek meg. Ügyes vagyok blink hands

SmaragdDátum: Kedd, 2016-08-16, 07:23 | Üzenet # 428
Őtábornoksága
Valahogy sejtettem, hogy erről lehet szó, de nem mertem erre gondolni smile

Ciryl Vernon Conolly

SmaragdDátum: Vasárnap, 2016-08-21, 01:12 | Üzenet # 429
Őtábornoksága
Elkészült a Nixie 16. fejezete. Frissiben feltéve, és javítva smile Ezzel túlvagyunk a történet leghosszabb fejezetén.

Ciryl Vernon Conolly

SmaragdDátum: Péntek, 2016-08-26, 20:53 | Üzenet # 430
Őtábornoksága
Fent a Nixie 17. fejezete. Közben lelkesen nekivágtam a 18-nak smile Már csak 2 fejezet és vége... Egy kicsit sajnálom is, meg nem is.

(Már most azon töröm, a fejem, hogy melyik legyen a következő kiszemelt. Esetleg egy HL?
Vagy egy másik Gysz a sok kiszemelt közül?
Vagy a következő a szavazásból?
Vagy csak jöjjön a Névtelen?
Ah, nehéz a döntés... és közben még be sem fejeztem a Nixie-t.) - Pillanatkép a jelenlegi lelkiállapotomról.
biggrin

Ciryl Vernon Conolly

evelynDátum: Péntek, 2016-08-26, 22:29 | Üzenet # 431
Vezér-ezredes
Olvastam, komiztam és küldtem a listát is biggrin

Te szegény akkor most káosz lehet benned, elnézve mennyire tanácstalan vagy smile
Tényleg nehéz kérdés, mert a Gysz-at imádom, a Névtelenre borzasztóan kíváncsi vagyok, hogy mikor fog végre kiderülni, hogy Cook ügynök tényleg Don, viszont a HL-t is imádom biggrin Oké nem hiszem, hogy megkönnyítettem volna a dolgot, főleg mert tudom, hogy mennyi sok remek történetet szemeltél ki biggrin

SmaragdDátum: Szombat, 2016-08-27, 08:39 | Üzenet # 432
Őtábornoksága
Ki vagyok veled segítve... biggrin
Új ötletem támadt, nem fejezem be a Nixie-t, így nem kell azon törni a fejem, hogy mit csináljak utána
tongue

Ciryl Vernon Conolly

evelynDátum: Szombat, 2016-08-27, 10:32 | Üzenet # 433
Vezér-ezredes
Nana ilyet nem szabad tenni. Mi lesz akkor velem? smile
Oké, küldj nekem egy listát, hogy mik vannak a repertoárodban és igyekszem kiválasztani neked közülük, hogy melyiket hozd a Nixie után biggrin

SmaragdDátum: Szombat, 2016-08-27, 16:16 | Üzenet # 434
Őtábornoksága
A lista fejemben van, azt meg nem adhatom, mert még szükségem van rá. És ha csak egy maradhat, az én leszek biggrin

Ciryl Vernon Conolly

evelynDátum: Szombat, 2016-08-27, 16:55 | Üzenet # 435
Vezér-ezredes
Ah értem, a fejed maradjon csak szépen a helyén biggrin Uh nem is tudtam, hogy te is beszálltál a játékba biggrin

SmaragdDátum: Szombat, 2016-08-27, 17:26 | Üzenet # 436
Őtábornoksága
Éppen az egyik HL fordításomat javítom smile

Ciryl Vernon Conolly

evelynDátum: Szombat, 2016-08-27, 19:07 | Üzenet # 437
Vezér-ezredes
Aha így már értem biggrin

SmaragdDátum: Szombat, 2016-08-27, 19:42 | Üzenet # 438
Őtábornoksága
Már a másodikat javítom, és közben a fürdőben megvilágosodtam smile Lassú vagy gyors frisst akarsz? Számításba véve a jelenleg folyó Névtelent is, ami alapból egy lassabb kör...

Kb. egy hetem van kitalálni, mert addigra ki akarom végezni a hátralévő három Nixie fejezetet.

Gysz-ben esélyes egy francia iromány (15 fejezet), az a bizonyos slash történet (tutira újabb zárt) (18. fejezet), 3rdgal egy újabb műve (1x fejezet), a történet, amit nem engedélyeztek (szintén zárt) (7. fejezet), és a nálam jelenleg legesélyesebb történet a maga 11. fejezetével. És akkor még nem is említem Serialgal műveit, amik átlag 30 fejezetesek, és megvan az összesre az engedély, szóval azokat nem kell "dugdosni"
biggrin

Meg persze a folyamatban lévő HL történeteket...

Ciryl Vernon Conolly

evelynDátum: Szombat, 2016-08-27, 21:09 | Üzenet # 439
Vezér-ezredes
Hm a lassú vagy gyors friss? ezt most tényleg meg kellett kérdezni? biggrin Alapvetően szeretem a gyors frisseket, de igazából ezt úgyis mindig rád bízom smile
Hm azt hiszem ha már így rákérdeztél akkor első körben jöhetne egy jó kis zárt slash töri  tongue Utána pedig jöhet a nálad legesélyesebb és aztán 3rdgal újabb műve, aztán a francia majd az újabb zárt és végül Serialgal művei biggrin
Ja és persze közben a Névtelen is frissülhet biggrin

Meg persze a HL törik biggrin
Oké egy kicsit sem vagyok telhetetlen tongue

SmaragdDátum: Szombat, 2016-08-27, 21:14 | Üzenet # 440
Őtábornoksága
Igen, azt látom. Gondoltam, hogy a slash töri nálad is esélyes smile De lehet, hogy annak még nem ugrok neki, hisz gyúrnom kell a 13. fejezetére, hogy hitelesen vissza tudjam adni az ott leírtakat. Mellesleg ez a történet sem a rövidke fejezeteiről híres (én daraboltam fel), talán meg kéne hagyni a Névtelen utánra.

Ciryl Vernon Conolly

Keresés:
Új válasz
Név:
Üzenet:
Biztonsági kód:

Smaragd © 2012 - 2024