Hm cseréltem, de szerintem még mindig hosszú. Lehet cserélen kéne az avatar képet egy kicsit hosszúkásra mint amilyen a tiéd, nem? Na jó az avatarral még elszerencsétlenkedek, hogy jó legyen, nagyjából mint a tied, hogy ne tolja ki ennyire a bennerem
Oké feladom, nem tudom összébb húzni, ha kicsi az avatarom akkor is ilyen marad csak a kép lesz alig látható, szóval marad ez egyenlőre Ha van ötleted, hogy mit tudnék még vele kezdeni akkor légyszi szólj
“Gyógyító erő a szeretet. Ki teste, ki lelke egészségét köszönheti e csodának, ki teljes emberségét.” (Tatiosz)
Az üzenetet módosította: evelyn - Vasárnap, 2016-08-14, 18:53
Hm tényleg? Akkor jó, így marad Egyébként rájöttem miért látom az enyémet hosszabbnak, mert a te avatarodnál a kis kockád keskenyebb, mint az enyém. Nem tudom ez így érthető-e Viszont megnyugodtam, hogy nem hosszabb és így nem húzza szét a fórumot
“Gyógyító erő a szeretet. Ki teste, ki lelke egészségét köszönheti e csodának, ki teljes emberségét.” (Tatiosz)
Tudod, ahol az avatar képed is van, meg a rangod, meg, hogy melyik csoportba tartozol, az üzenetek száma és a többi info... Azért megnyugodtam, hogy még mindig tudok értelmesen magyarázni, amit csak én értek meg. Ügyes vagyok
Fent a Nixie 17. fejezete. Közben lelkesen nekivágtam a 18-nak Már csak 2 fejezet és vége... Egy kicsit sajnálom is, meg nem is.
(Már most azon töröm, a fejem, hogy melyik legyen a következő kiszemelt. Esetleg egy HL? Vagy egy másik Gysz a sok kiszemelt közül? Vagy a következő a szavazásból? Vagy csak jöjjön a Névtelen? Ah, nehéz a döntés... és közben még be sem fejeztem a Nixie-t.) - Pillanatkép a jelenlegi lelkiállapotomról.
„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.” Ciryl Vernon Conolly
Te szegény akkor most káosz lehet benned, elnézve mennyire tanácstalan vagy Tényleg nehéz kérdés, mert a Gysz-at imádom, a Névtelenre borzasztóan kíváncsi vagyok, hogy mikor fog végre kiderülni, hogy Cook ügynök tényleg Don, viszont a HL-t is imádom Oké nem hiszem, hogy megkönnyítettem volna a dolgot, főleg mert tudom, hogy mennyi sok remek történetet szemeltél ki
Nana ilyet nem szabad tenni. Mi lesz akkor velem? Oké, küldj nekem egy listát, hogy mik vannak a repertoárodban és igyekszem kiválasztani neked közülük, hogy melyiket hozd a Nixie után
Már a másodikat javítom, és közben a fürdőben megvilágosodtam Lassú vagy gyors frisst akarsz? Számításba véve a jelenleg folyó Névtelent is, ami alapból egy lassabb kör...
Kb. egy hetem van kitalálni, mert addigra ki akarom végezni a hátralévő három Nixie fejezetet.
Gysz-ben esélyes egy francia iromány (15 fejezet), az a bizonyos slash történet (tutira újabb zárt) (18. fejezet), 3rdgal egy újabb műve (1x fejezet), a történet, amit nem engedélyeztek (szintén zárt) (7. fejezet), és a nálam jelenleg legesélyesebb történet a maga 11. fejezetével. És akkor még nem is említem Serialgal műveit, amik átlag 30 fejezetesek, és megvan az összesre az engedély, szóval azokat nem kell "dugdosni"
Meg persze a folyamatban lévő HL történeteket...
„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.” Ciryl Vernon Conolly
Hm a lassú vagy gyors friss? ezt most tényleg meg kellett kérdezni? Alapvetően szeretem a gyors frisseket, de igazából ezt úgyis mindig rád bízom Hm azt hiszem ha már így rákérdeztél akkor első körben jöhetne egy jó kis zárt slash töri Utána pedig jöhet a nálad legesélyesebb és aztán 3rdgal újabb műve, aztán a francia majd az újabb zárt és végül Serialgal művei Ja és persze közben a Névtelen is frissülhet
Meg persze a HL törik Oké egy kicsit sem vagyok telhetetlen
Igen, azt látom. Gondoltam, hogy a slash töri nálad is esélyes De lehet, hogy annak még nem ugrok neki, hisz gyúrnom kell a 13. fejezetére, hogy hitelesen vissza tudjam adni az ott leírtakat. Mellesleg ez a történet sem a rövidke fejezeteiről híres (én daraboltam fel), talán meg kéne hagyni a Névtelen utánra.