Oh te szegény, nyugodtan frissíthettél volna később is, ha ennyire fájt a fejed. ez a hülye idő mindenkit megvisel, nem haragudtunk volna érte. A listát elküldtem, nem volt benne sok hiba, de majd meglátod Véleményt is hagytam a válasz ráér, pihend ki magad nyugodtan. Remélem holnapra rendben leszel.
“Gyógyító erő a szeretet. Ki teste, ki lelke egészségét köszönheti e csodának, ki teljes emberségét.” (Tatiosz)
Még mindig fáj a fejem, de már nem annyira, mint tegnap. Remélem nem kiabáltam el... Már napok óta tiszta őszi hangulatom van. Egyre hidegebb lesz, és már potyog a fák levele. Csak én érzem úgy, hogy ez a nyár rövid volt?
„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.” Ciryl Vernon Conolly
Nem édes, nem csak te érzed így. Sajnos ez a nyár tényleg rövid volt. Azért remélem a fejfájásod nem erősödik fel és hamarosan rendben leszel. Ez az időjárás nem tesz jót az ember szervezetének.
“Gyógyító erő a szeretet. Ki teste, ki lelke egészségét köszönheti e csodának, ki teljes emberségét.” (Tatiosz)
A fejfájás visszajött, de kaptam valami csodabogyót, mert mostanra csak egy tompa kis sajgást érzek Igazándiból hétfő óta fáj, hol jobban hol kevésbé, de igyekszem nem tudomást venni róla - persze mikor a szemem keresztbe áll, nehéz.
„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.” Ciryl Vernon Conolly
Az nem jó. Nekem is szokott ilyen tartós fejfájásom lenni, de engem inkább a migrén visel meg, mert azon aztán semmi csodabogyó nem segít. Viszont ha sima tartós fejfájásom van, akkor bizony naponta kétszer legalább veszek be valami bogyót, az sem mulasztja el teljesen, de legalább elviselhető szinten tartja. Nem lehet, hogy rossz a szemed? Nekem is az, de nálam már nem emiatt van a gyakori fejfájás. Azért vigyázz magadra.
Nem, a szemem olyan, mint sasé Kivégeztem ma a 20. fejezetet a melóban, egy kis kikapcsolódásként, így most már semmi nem akadályozhatja meg a tervezett szombati frissítést Most már csak azt kell eldöntenem, hogy a jövő héten egy Névtelen, vagy egy új fejezet jöjjön az új történetből. De az is lehet, hogy ez meglepi marad
Oh te mázlista Én is szeretném ha a szemem olyan lenne mint a sasé. De jó hír, bár egy kicsit minden hosszabb történet után fáj a szívem, hogy vége, de örülök is, persze ha happy and a vége Hm oké, én imádom a meglepiket
Nos, az új történetet már elkezdtem fordítani, és a Névtelenből is készen van kb. a fél fejezet. Majd meglátom, hogy melyikhez lesz kedvem - csak hogy Erika továbbra is zavarban maradjon az egyszerre két futó történet miatt
Köszi! Erika szokja meg, hogy több töri fut egyszerre. A könyvek olyanok, mint a tükör: mindenki azt látja bennük, amit a lelkében hordoz. >Carlos Ruiz Zafón
Háát, már az első fejezetben meghalnak benne (van aki felrobban, és van akit lelőnek) Nekem mondjuk nem tűnik annyira "keménynek", sőt elsőre 16-osra tettem, de jobb a békesség, simán lehet 18-as is. Max. a későbbiekben bevezetem a 21-es korhatárt, mert olvastam igazán "durva" történetet is.
Ja, és még egy kérdés: Melyik a jobb? A szigorúan heti egy friss, mindig ugyanabban az időpontban, vagy az aránylag rendszeres (kb. a mostani), de előfordulhat olyan hét vagy hetek is, mikor nem lesz olvasnivaló.
Nohát így elsőre tényleg durva, de ha kint van a 18-as korhatár akkor egyenlőre maradhat nyitott, majd később eldől, hogy mi lesz a sorsa
Nekem bármelyik jó, de talán ha hetente egy friss van, akkor te is előrébb jutsz a fordításban és ha elhavazódnál akkor is lenne friss. Max. lehetne időnként egy-egy meglepi friss közbeiktatva
Felkerült az új történet első fejezete. Nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy hogyan fogadjátok
A címe: Vadászat. Megtűzdelve sok akcióval, aggodalommal (Alan részéről), és az elmaradhatatlan testvérekkel. Ez a történet egy kicsit más, mint az eddigiek, itt Dont az ügynök oldaláról ismerhetjük meg, de H3l3n3 szeret hangsúlyt fektetni a családi kapcsolatokra is. Remélem, tetszeni fog nektek.