Smaragdvilág
Szombat, 2024-11-30, 13:47
Belépési neved: Mugli | Csoport "Muglik" | RSS
Főoldal | Fórum | Profilom | Kilépés

[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
Smaragd agymenései
SmaragdDátum: Vasárnap, 2016-06-05, 13:59 | Üzenet # 181
Őtábornoksága
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 2557
Kitüntetések: 6
Hírnév: 1
Állapot: Offline
Idézet Erika ()
Ha kell, viheted, majd keresek másikat!

Nem, nem, ez a tied smile

Idézet evelyn ()
Hehe egyetértek Smaragd-al, nekem is jobban tetszik ez Pedig én sem vagyok oda túlságosan egyik Weasleyért sem, bár igazából bajom sincs velük Hp-ból nekem egyértelműen Piton a kedvencem, a Hegylakóból Methos és Duncan, míg a Gyilkos számokból egyértelműen az Eppes fivérek

Utánzós tongue

„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.”
Ciryl Vernon Conolly

evelynDátum: Vasárnap, 2016-06-05, 16:08 | Üzenet # 182
Vezér-ezredes
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 218
Kitüntetések: 7
Idézet Smaragd ()
Utánzós

Nem is  tongue Tehetek én arról, hogy tök egyforma az ízlésünk? biggrin

“Gyógyító erő a szeretet. Ki teste, ki lelke egészségét köszönheti e csodának, ki teljes emberségét.” (Tatiosz)

SmaragdDátum: Vasárnap, 2016-06-05, 17:02 | Üzenet # 183
Őtábornoksága
Főleg, ha én vagyok a vírusgazda biggrin

A hetedik fejezet félig kész, de már nem hiszem, hogy sikerül ma befejeznem.

„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.”
Ciryl Vernon Conolly

SmaragdDátum: Vasárnap, 2016-06-05, 23:41 | Üzenet # 184
Őtábornoksága
Befejeztem, és már nem is "ma" van. Már csak pénteken lesz olvasható, mert még van vele dolog.

Ciryl Vernon Conolly

evelynDátum: Vasárnap, 2016-06-05, 23:46 | Üzenet # 185
Vezér-ezredes
Idézet Smaragd ()
Befejeztem, és már nem is "ma" van. Már csak pénteken lesz olvasható, mert még van vele dolog.

Nem baj az, a lényeg, hogy pénteken fent lesz smile Így is szépen tudtad tartani a heti frisst, mások jó ha havonta egyszer frissítenek, ha frissítenek.

“Gyógyító erő a szeretet. Ki teste, ki lelke egészségét köszönheti e csodának, ki teljes emberségét.” (Tatiosz)

SmaragdDátum: Kedd, 2016-06-07, 17:09 | Üzenet # 186
Őtábornoksága
Igen, pénteken fent lesz. Azóta elkezdtem a 8. fejezetet is, és közben még egy másik Gyilkos számok történetet első fejezetét is. Az egyiket itthon, a másikat melóban pihenésképpen smile

Ciryl Vernon Conolly

SmaragdDátum: Szerda, 2016-06-08, 11:10 | Üzenet # 187
Őtábornoksága
Ja-ja, az új történetből már 1 és 1/2 fejezet van készen smile 12 fejezet + epilógus kb. 44000 szó, így el fog tartani egy darabig.

Ciryl Vernon Conolly

evelynDátum: Szerda, 2016-06-08, 14:43 | Üzenet # 188
Vezér-ezredes
De jó, még egy hosszabb töri smile ez azt jelenti, hogy nekünk lesz mit olvasni egy darabig biggrin Ügyes vagy, hogy már 1 és 1/2 fejezet meg van belőle, és a mostani sincs még befejezve, szóval tényleg örömmámorban úszom, mert egy jó darabig lesz mit olvasnom biggrin

SmaragdDátum: Csütörtök, 2016-06-09, 21:16 | Üzenet # 189
Őtábornoksága
Igen, kész is a titkos történet második fejezete smile Vicces, így sokkal jobban is haladok.

Ciryl Vernon Conolly

evelynDátum: Csütörtök, 2016-06-09, 23:40 | Üzenet # 190
Vezér-ezredes
Nos, ebből is tanultunk valamit a későbbiekre nézve smile Ezentúl így kell fordítani, ha így jobban haladsz vele biggrin Én nagyon szorítok, hogy minden ilyen klasszul alakuljon továbbra is smile

SmaragdDátum: Péntek, 2016-06-10, 08:46 | Üzenet # 191
Őtábornoksága
Jó, ha eltűnnék, akkor olyan nagy titokban fordítok, hogy még én sem tudok róla tongue

Ciryl Vernon Conolly

evelynDátum: Péntek, 2016-06-10, 10:13 | Üzenet # 192
Vezér-ezredes
Nem baj, mert ha előkerülsz akkor majd tudatom veled, hogy nem tudtál róla, de valójában titokban fordítottál  biggrin Ha pedig nem lesz meg a lefordított fejezet akkor eltöprenghetünk rajta, hogy esetleg ufók jártak nálad és vitték el magukkal, mert titokban őket is érdeklik ezek a történetek tongue

SmaragdDátum: Péntek, 2016-06-10, 10:21 | Üzenet # 193
Őtábornoksága
Nem fogod elhinni, de éppen a fórumsztorit olvasgatom, és jókat vidulok rajta - hiába, akkor még tudtam írni :)

Ciryl Vernon Conolly

evelynDátum: Péntek, 2016-06-10, 11:10 | Üzenet # 194
Vezér-ezredes
A fórum sztorit én is gyakran olvasgatom. Szerintem nagyon jól sikerült kis sztori lett belőle smile Szerintem ha nagyon akarnál akkor még mindig tudnál ugyan olyan jól írni, csak éppen időd nincs rá és a fordítás is könnyebb mert egy már megírt sztorit kell csak fordítani smile Ez akkor is könnyebb ha épp kevés szabadidőd van, mert elég ha naponta egy mondatot fordítasz akkor is haladni tudsz vele, míg egy saját törit megírni, ahhoz ihlet is kell, de ettől még ugyan olyan jól tudsz írni biggrin Én csak azt sajnálom, hogy a másik két fórumsztori félbe maradt.

Az üzenetet módosította: evelyn - Péntek, 2016-06-10, 11:11

SmaragdDátum: Péntek, 2016-06-10, 17:29 | Üzenet # 195
Őtábornoksága
Feltettem a hetedik fejezetet, mielőtt bealszom, és elmarad a beígért olvasnivaló.

Ciryl Vernon Conolly

evelynDátum: Péntek, 2016-06-10, 19:21 | Üzenet # 196
Vezér-ezredes
Már kommenteltem is biggrin Te pedig pihenj, megérdemled. Ügyes vagy és nagyon keveset alszol, legalább most pótold egy kicsit smile Egyébként ha elaludtál volna frissítés előtt, akkor sem lett történt volna tragédia, legfeljebb annyi, hogy péntek helyett szombaton olvastuk volna a friss fejit smile

Az üzenetet módosította: evelyn - Péntek, 2016-06-10, 19:23

SmaragdDátum: Péntek, 2016-06-10, 22:20 | Üzenet # 197
Őtábornoksága
Végül nem volt semmilyen bepótlás, na majd a hétvégén, és a jövő héten. Most van két félig kész fejezetem. smile

Ciryl Vernon Conolly

evelynDátum: Szombat, 2016-06-11, 00:51 | Üzenet # 198
Vezér-ezredes
Ügyes vagy, szépen haladsz smile Viszont nagyon keveset alszol, ez nem jó. Kérlek időnként pihenj is, rendben?

ErikaDátum: Hétfő, 2016-06-13, 17:53 | Üzenet # 199
Közlegény
Csoport: Barátok
Üzenetek: 114
Kitüntetések: 5
Hírnév: 0
Tessék szépen pihenni, ez olvasói utasítás! Megvárnak a történetek, és mi is!

A könyvek olyanok, mint a tükör: mindenki azt látja bennük, amit a lelkében hordoz.
>Carlos Ruiz Zafón

SmaragdDátum: Csütörtök, 2016-06-16, 17:53 | Üzenet # 200
Őtábornoksága
Jelentem, idáig csak pihentem (+ rengeteget olvastam). Frisst nem ígérek holnapra.

Ciryl Vernon Conolly

Keresés:
Új válasz
Név:
Üzenet:
Biztonsági kód:

Smaragd © 2012 - 2024