Pont tegnap gondolkoztam azon, hogy mikor jön a befejező része, mondjuk én olyan hét közepére tippeltem, de örülök, hogy már ma olvashatom Most van egy kis dolgom, de utána azonnal rohanok, hogy el tudjam olvasni Hm a következő történetet is egészen biztosan annyira fogjuk imádni, mint az eddigieket Egyszerűen remek történeteket szemelsz ki, szóval nincs kétségem afelől, hogy az összes töri amit majd lefordítasz az imádni való lesz
Más, tegnap néztem a Gysz sorozat 5-ik évad 21-ik részét és azt vettem észre, hogy nagyon akad, elindul megakad és mindig visszamegy egy kicsit, így borzasztó zavaró, ráadásul az elején nekem nem is akart tovább menni, mindig visszatért oda, hogy elindul a kocsi és kinyílik a furgon ajtaja Gondoltam szólok, hátha nem az én készülékemben van a hiba
“Gyógyító erő a szeretet. Ki teste, ki lelke egészségét köszönheti e csodának, ki teljes emberségét.” (Tatiosz)
Befejező rész olvasva, véleményezve és lista elküldve
Hm akkor fogalmam sincs, hogy nálam miért akad Azt hiszem majd végig nézem, hogy mindegyik akad-e vagy csak ez, bár úgy rémlik, hogy egyszer-kétszer már néztem őket és akkor jó volt, legalábbis az első három évad tuti jó volt, szerintem a négy is, de majd utána járok, mert a hibát ki kell küszöbölni, nem fog ki rajtam
“Gyógyító erő a szeretet. Ki teste, ki lelke egészségét köszönheti e csodának, ki teljes emberségét.” (Tatiosz)
Lehet az akadás a net hibája, vagy a géped lassítja valami. A tapasztalatom az, hogy általában a gép a hibás.
Igen nekem is az a véleményem, hogy a gépemmel van valami gond. Úgy is ideje már elvinni kipucoltatni, de azért át fogom nézni, hogy nincs-e valami rajta ami miatt akadozik. Már elkezdtem kitakarítani róla a fölösleges dolgokat, az is lehet, hogy ez a gond forrása, de majd kiderül ha végzek vele
Bizony, bizony ez így van Mondjuk az is igaz, hogy már túlzsúfolt volt szegény és eléggé belassult, szóval kénytelen voltam tisztogatást végezni, de még messze vagyok a tökéletestől Az inspiráció az mindig jó, mindenkinek kell inspirálódni
Most csak úgy bekukkantottam, és egy befejezést találtam. Hiányozni fog a történet. A könyvek olyanok, mint a tükör: mindenki azt látja bennük, amit a lelkében hordoz. >Carlos Ruiz Zafón
Bizony, szerethető történet volt, és szinte túl hamar vége lett. Felmehettek volna lassabban is a fejezetek, mert akkor biztosan hosszabbnak is tűnt volna a történet, de nem akartam húzni, mint a rétestésztát Vigasztaljon az a tudat, hogy még rengeteg jó történet vár rád
„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.” Ciryl Vernon Conolly
Ezer éve nem jártam a Merin, ma eltévedtem a fórumra, és megtaláltam a régi blogomat Már el is felejtettem, hogy ide feltettem a kedvenc gifemet, az aláírásképem meg valamikor az idők folyamán eltűnt az éterben...
„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.” Ciryl Vernon Conolly
Juj most, hogy mondod, valami dereng arról, hogy van a merin ficcblogod Hm mintha az is rémlene, hogy írtam neked oda is, de hm hány éve is volt az már? El kéne oda néznem, hogy tudjam Juj nem bírtam ki, megnéztem és ledöbbentem, hogy 2-án volt pont négy éve, hogy ott jártam, na meg te is ha a mait nem számítjuk Juj de ciki, megállapítottam, hogy most már ott is tudlak nyaggatni aztán ennyi, mondjuk itt megteszem elég sokszor, igaz nem HP-ben nyomjuk, de azért, na.... lényegesen aktívabbak vagyunk itt, mint ott Az ottani gifed nagyon tuti, azt hiszem nekem volt egy hasonló, de nem rohanó farkas volt hanem ha jól emlékszem akkor egy vonyító a háttérben a gyönyörű telihold ami sárga volt, de lehet keverem annyi gifem volt és gőzöm sincs, hogy hova lettek
Igen, időközben nekem is eltűnt valahová ez a farkas, így nagyon örültem, mikor ott megláttam Nem ciki, én sem nagyon jártam arra, ezért is csodálkoztam, hogy több, mint 800 megnyitás volt , arra a kb. 5 bejegyzésre Legalább jót nosztalgiáztunk
Azt hiszem ezek a gifek szeretnek eltűnni, de valahol valamelyik külső kütyümön biztos megvan csak azt nem tudom, hogy melyiken. Elhiszem, hogy örültél amikor megláttad a gifedet, ez a rohanó farkas nekem is tetszik Igen jót nosztalgiáztunk Hm 800 megnyitás volt és senki nem írt a blogba? Ne, de ilyet....
Ez van, uncsi vagyok + én nem írogattam, hogy ez meg az a fejezet fent van
Nem is igaz, nem vagy uncsi, vagy én is az lennék, így már érthető lenne, ketten együtt lennénk uncsik ami már nekem sem tűnne fel Oké, hogy nem írogattad, de nem is kérdezgettek