|
Smaragd agymenései
|
|
| evelyn | Dátum: Vasárnap, 2016-07-03, 19:49 | Üzenet # 281 |
 Vezér-ezredes
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 218
Kitüntetések: 7
Hírnév: 1
Állapot: Offline
| Nálunk lehűlt, de eső az nem nagyon van. Viszont sikeresen megfáztam  A plusz szabadnapok mindig jól jönnek
“Gyógyító erő a szeretet. Ki teste, ki lelke egészségét köszönheti e csodának, ki teljes emberségét.” (Tatiosz)
Az üzenetet módosította: evelyn - Vasárnap, 2016-07-03, 19:49 |
| |
| |
| Smaragd | Dátum: Hétfő, 2016-07-04, 16:37 | Üzenet # 282 |
 Őtábornoksága
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 2654
Kitüntetések: 6
| Az nem jó. Hogy sikerült összehoznod?
„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.” Ciryl Vernon Conolly
|
| |
| |
| evelyn | Dátum: Hétfő, 2016-07-04, 17:11 | Üzenet # 283 |
 Vezér-ezredes
| Látod ez egy nagyon jó kérdés. Még én magam sem jöttem rá, csak arra tudok gondolni, hogy a légkondi van rám rossz hatással. Tavaly is három hétig szenvedtem a megfázással negyven fokos hőségben
“Gyógyító erő a szeretet. Ki teste, ki lelke egészségét köszönheti e csodának, ki teljes emberségét.” (Tatiosz)
|
| |
| |
| Smaragd | Dátum: Kedd, 2016-07-05, 00:12 | Üzenet # 284 |
 Őtábornoksága
| Ezért is utálom a légkondit, jó kis bacikat lehet kapni tőle.
„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.” Ciryl Vernon Conolly
|
| |
| |
| evelyn | Dátum: Kedd, 2016-07-05, 10:24 | Üzenet # 285 |
 Vezér-ezredes
| Bizony, de azért jó az amikor meg lehet pusztulni a hőségtől Egyébként rendszeresen tisztítja a szakember, de talán negyven fokban nem 25 fokosra kéne hűteni a szobámat Mondjuk most már inkább a ventilátor működik, de a kocsiban és az üzletekben légkondi van, ráadásul az üzletekben olyan hideg tud lenni, mintha tél lenne. Szerencsére már múlóban van a náthám, talán jól jött ez a kis lehűlés, mert nem kellett sem légkondi, sem ventilátort bekapcsolni
|
| |
| |
| Erika | Dátum: Kedd, 2016-07-05, 12:41 | Üzenet # 286 |
 Közlegény
Csoport: Barátok
Üzenetek: 114
Kitüntetések: 5
Hírnév: 0
| Jobbuljál evelyn!
A könyvek olyanok, mint a tükör: mindenki azt látja bennük, amit a lelkében hordoz. >Carlos Ruiz Zafón
|
| |
| |
| evelyn | Dátum: Kedd, 2016-07-05, 12:55 | Üzenet # 287 |
 Vezér-ezredes
| Köszönöm Erika, igyekszem
|
| |
| |
| Smaragd | Dátum: Kedd, 2016-07-05, 19:20 | Üzenet # 288 |
 Őtábornoksága
| Gyógyulgass, és legközelebb csínján a légkondival.
Fent a Nixie 2. fejezete. Jó olvasást!
|
| |
| |
| evelyn | Dátum: Kedd, 2016-07-05, 22:16 | Üzenet # 289 |
 Vezér-ezredes
| Oké gyógyulgatok és nem használom a légkondit  Köszönet a friss fejezetért, olvastam és hagytam nyomot. Imádtam mint mindig
|
| |
| |
| Smaragd | Dátum: Kedd, 2016-07-05, 22:55 | Üzenet # 290 |
 Őtábornoksága
| Nagyon helyes, vigyázz magadra. Ki fogja kritikázni a fejezeteket, ha megbetegíted itt magad nekem?
|
| |
| |
| evelyn | Dátum: Kedd, 2016-07-05, 23:13 | Üzenet # 291 |
 Vezér-ezredes
| Ne aggódj emiatt, ezek a frissek gyógyító hatással vannak rám Egyébként meg ott a táblagépem, szóval ágyból is tudok kritikát írni Viszont utálok beteg lenni, úgyhogy inkább igyekszem elkerülni a bajt, szóval a légkondi félre lett állítva
|
| |
| |
| Smaragd | Dátum: Szerda, 2016-07-06, 07:49 | Üzenet # 292 |
 Őtábornoksága
| Közben én is itthon ragadtam, így remélem tovább haladok a fordításokkal 
Megvan az első elutasításom, egy GySz történet lefordításával kapcsolatban. Mindegy, ha még is úgy döntök, hogy fordítom, majd a zárt csopiba kerül. A minap barangoltam egy német oldalon és több kedvencemmel is találkoztam fent (pl.: 3rdgal írásával).
|
| |
| |
| evelyn | Dátum: Szerda, 2016-07-06, 09:34 | Üzenet # 293 |
 Vezér-ezredes
| Hogy hogy otthon ragadtál? Csak nem lettél te is beteg? No de ha már sikerült itthon ragadnod, akkor azért a fordítások haladása mellett pihenj is, jó? 
Na ezt soha nem tudtam megérteni, hogy valaki miért utasítja el a fordításra kért engedélyt. Nem az a legnagyobb elismerés egy írónak, ha a történetét más országokban is szeretnék közzé tenni? Nekem ez megfoghatatlan No nem baj, ha tényleg rászánod magad akkor majd a zártnál is zártabbá tesszük 
Hm csak az oldal német vagy németre fordították a ficceit? 3rdgal írásai tényleg jók, nekem is kedvencem, kár, hogy még nem tudom őket magamtól olvasni, de biztos vagyok benne, hogy tőle még sok sok ficcet fogsz nekünk fordítani
|
| |
| |
| Smaragd | Dátum: Szerda, 2016-07-06, 10:16 | Üzenet # 294 |
 Őtábornoksága
| Idézet evelyn (  ) Hm csak az oldal német vagy németre fordították a ficceit Német oldal német írásokkal, persze, hogy németre fordították 
A dolgot én sem nagyon értem, de ez van. Talán csak attól fél, hogy félbehagyom, a történetét 
Ja, intéztem magamnak egy kis betegszabit, feltöltődni és regenerálódni.
|
| |
| |
| evelyn | Dátum: Szerda, 2016-07-06, 10:39 | Üzenet # 295 |
 Vezér-ezredes
| Hm, lehet német oktató programokat is kéne a gépemre tenni  Nem hiszem, hogy ez lenne a háttérben, miért ne adnának engedélyt csak mert attól félnek, hogy félbe lesz hagyva a fordítás. Ezt nem tudhatja előre, de nem baj az ilyen történeteket majd duplán titkosítjuk és csak azok olvashatják akik tényleg megérdemlik, mondjuk jelszóval lesz védve még a zárt részlegben is 
Helyes akkor használd ki azt a betegszabit és pihenj
|
| |
| |
| Smaragd | Dátum: Csütörtök, 2016-07-07, 19:16 | Üzenet # 296 |
 Őtábornoksága
| Olvasható a Nixie 3. fejezete. Hogy legyen egy kis inspirációm
|
| |
| |
| evelyn | Dátum: Csütörtök, 2016-07-07, 23:46 | Üzenet # 297 |
 Vezér-ezredes
| Mihez kell az inspiráció? Egyébként olvasva, kritizve és imádva mint mindig
|
| |
| |
| Smaragd | Dátum: Péntek, 2016-07-08, 10:24 | Üzenet # 298 |
 Őtábornoksága
| Elakadtam a 10. fejezet végénél... Örülök, hogy tetszik
|
| |
| |
| evelyn | Dátum: Péntek, 2016-07-08, 10:36 | Üzenet # 299 |
 Vezér-ezredes
| Aha így már értem Olvastam és véleményeztem a 11. fejezetet Imádtam mint mindig
Az üzenetet módosította: evelyn - Péntek, 2016-07-08, 20:06 |
| |
| |
| Smaragd | Dátum: Hétfő, 2016-07-11, 20:23 | Üzenet # 300 |
 Őtábornoksága
| Evelyn, mivel elárasztottál javítani valókkal kapsz egy kis olvasni valót Jó tanács: A zsepit készenlétbe helyezni!
|
| |
| |