Smaragdvilág
Csütörtök, 2024-11-28, 12:05
Belépési neved: Mugli | Csoport "Muglik" | RSS
Főoldal | Fórum | Profilom | Kilépés

[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
Smaragd agymenései
evelynDátum: Péntek, 2016-08-05, 09:19 | Üzenet # 401
Vezér-ezredes
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 218
Kitüntetések: 7
Hírnév: 1
Állapot: Offline
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ és én nem láttam, mert nem volt netem cry Most meg rohanok, mert dolgom van, de utána első dolgom az lesz, hogy olvassam és kritikázzam biggrin

Oké, volt annyi időm, hogy elolvassam és véleményezzem mielőtt mennem kell, szóval nem bírtam ki, hogy ne olvassam el amíg itthon vagyok biggrin Küldtem a listát is, meg írtam, hogy a főoldalon a fejezetre kattintva nem a töri jön be, hanem a zene, ami egyébként illik a fejezethez smile

“Gyógyító erő a szeretet. Ki teste, ki lelke egészségét köszönheti e csodának, ki teljes emberségét.” (Tatiosz)

Az üzenetet módosította: evelyn - Péntek, 2016-08-05, 10:40

SmaragdDátum: Péntek, 2016-08-05, 11:11 | Üzenet # 402
Őtábornoksága
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 2557
Kitüntetések: 6
Hupsz, ezt nem is tudom, hogy hogyan csináltam smile Rengeteget szenvedtem a zenével, mert nem akarja betenni lejátszóba, ha meg igen, akkor szétbarmolta a szöveget, így meghagytam csak linknek. Persze mondanom sem kell, hogy hozzászólásban meg engedné.) Igen, ez a szám szép, ezért is van fent az oldalon biggrin

„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.”
Ciryl Vernon Conolly

evelynDátum: Péntek, 2016-08-05, 13:36 | Üzenet # 403
Vezér-ezredes
Van az úgy, hogy az oldal nem együttműködő tongue De nem baj, mert rámentem a 14-re és onnan navigáltam el magam a 15-höz biggrin Ezt a zenét pedig majd valahogy megszerzem, valahonnan letöltöm, mert nagyon szép smile

“Gyógyító erő a szeretet. Ki teste, ki lelke egészségét köszönheti e csodának, ki teljes emberségét.” (Tatiosz)

SmaragdDátum: Szerda, 2016-08-10, 08:28 | Üzenet # 404
Őtábornoksága
Ez így elég bonyolult. Én a fordításokból szoktam a kategóriákba menni (nekem így az egyszerűbb).

„Inkább írj Önmagadnak közönség nélkül, minthogy a közönségnek írj, és elveszítsd magad.”
Ciryl Vernon Conolly

evelynDátum: Szerda, 2016-08-10, 09:39 | Üzenet # 405
Vezér-ezredes
Normális esetben nekem is így az egyszerűbb, de ha főoldalon látom, hogy van új rész akkor ott kattintok, legörgetek az aljára és máris olvashatom smile Most viszont a zene jött be, ezért vettem észre biggrin Ha befejezett lesz akkor már én is a fordítások menü alól a kategóriákba fogok menni, de addig is marad ez a rendszer biggrin

SmaragdDátum: Péntek, 2016-08-12, 18:23 | Üzenet # 406
Őtábornoksága
Megvan az én kis drágassszágom! biggrin

http://www.computerimperium.hu/images/ASUS_G551.jpg

Holnaptól már azon fogok ügyködni, de ma még Gerié a terep.

Ciryl Vernon Conolly

SmaragdDátum: Péntek, 2016-08-12, 19:57 | Üzenet # 407
Őtábornoksága
Fent a Névtelen 4. fejezete.

Ciryl Vernon Conolly

evelynDátum: Péntek, 2016-08-12, 22:42 | Üzenet # 408
Vezér-ezredes
Idézet Smaragd ()
Megvan az én kis drágassszágom! :D
Akkor a másiknak nem volt billentyűzetén világítás biggrin Szép gép, remélem ebben is annyi örömöd leled mint Geriben biggrin

Idézet Smaragd ()
Fent a Névtelen 4. fejezete.
Olvasva, véleményezve, Imádva és lista elküldve smile

SmaragdDátum: Szombat, 2016-08-13, 07:57 | Üzenet # 409
Őtábornoksága
Idézet evelyn ()
Szép gép, remélem ebben is annyi örömöd leled mint Geriben
Hááát, azért hozzá kell majd szoknom az új billentyűzethez és a kicsit keskenyebb (1 cm), de szélesebb képernyőhöz. És ahogy elnézem hiába HDMI Geri képernyőjének szebbek a rálátási szögei.
Ma még azt hiszem a régi gépemmel leszek egy darabig, mert az okosok nem mondták az üzletben, hogy a Win 10-re van a gép fejlesztve, így az összes kiegészítő progi ahhoz van a lemezen. (Ennyit arról, hogy én meg a heteset akartam rá feltenni. Felmegy még rá a 8.1 is de azt inkább hagyjuk.)

Idézet evelyn ()
Olvasva, véleményezve, Imádva és lista elküldve
Köszi, amint reggeliztem meg is nézem smile

Ciryl Vernon Conolly

evelynDátum: Szombat, 2016-08-13, 09:32 | Üzenet # 410
Vezér-ezredes
Idézet Smaragd ()
Hááát, azért hozzá kell majd szoknom az új billentyűzethez és a kicsit keskenyebb (1 cm), de szélesebb képernyőhöz. És ahogy elnézem hiába HDMI Geri képernyőjének szebbek a rálátási szögei.Ma még azt hiszem a régi gépemmel leszek egy darabig, mert az okosok nem mondták az üzletben, hogy a Win 10-re van a gép fejlesztve, így az összes kiegészítő progi ahhoz van a lemezen. (Ennyit arról, hogy én meg a heteset akartam rá feltenni. Felmegy még rá a 8.1 is de azt inkább hagyjuk.)
Ah látod ezt el is felejtettem megkérdezni, hogy win 10 van-e rajta. Apum mondjuk azt állítja, hogy azzal nincs semmi baj és minden működik alatta, ettől én nem akartam 10-re frissíteni a gépem. Hm szokatlan is lesz Geri után az új gép smile Nekem is az volt, de gyorsan meg fogod szokni, csak előbb pakold fel a win 8.1-et és az összes progidat, aztán próbálgasd, használd őt, de azért legyen a közelben Geri is, így nem lesz olyan frusztráló biggrin Nekem nem volt itt a régi gépem, mert szegény meghalta magát, szóval kénytelen voltam gyorsan alkalmazkodni, de imádom ezt a gépet smile

SmaragdDátum: Szombat, 2016-08-13, 14:42 | Üzenet # 411
Őtábornoksága
A benti gépeken win7 van, onnan már nem olyan nagy eltérés a win 10. Igaz sokan szidják, hogy sok minden nem megy alatta. Nekem ilyen gondom nincs, mert a gép összes drivere lemezen 10 alá van kitalálva. Felment rá a 7 is, de még az egér sem működött alatta smile
Geri kell, hisz még szép lassan át is kell még róla pakolni mindent, szerencsére nincs rajta sok minden, mert már rég terveztem a gépcserét. (Ezért sem volt fent rajta csak a használt progik fele, az újon már ott figyel a Phosto shop is.)
A következő fejezetek már róla fognak megszületni
smile

Ciryl Vernon Conolly

evelynDátum: Szombat, 2016-08-13, 15:48 | Üzenet # 412
Vezér-ezredes
Kíváncsi vagyok, hogy hogyan fog szuperálni biggrin No ha sikerült beüzemelned és már a Photoshop is fent van rajta akkor majd készíthetsz nekem egy szép bannert az aláírásomhoz, oké? biggrin
Én a win 7-et nem láttam, xp után azonnal a 8.1-re álltam át, de nem volt vele semmi gondom smile a 10-et tényleg sokan szidják, apumnak viszont nincs baja vele, minden progija jól műkszik alatta.

SmaragdDátum: Szombat, 2016-08-13, 17:44 | Üzenet # 413
Őtábornoksága
Minden pöccre indul smile Most is rajta pötyögök. A felbontást, és a klaviaturát viszont szokni kell.

Ciryl Vernon Conolly

evelynDátum: Szombat, 2016-08-13, 17:46 | Üzenet # 414
Vezér-ezredes
Örülök, hogy jól működik smile A felbontást és a klaviatúrát minden gép után szokni kell, de gyorsan rá fogsz hangolódni smile

SmaragdDátum: Vasárnap, 2016-08-14, 09:52 | Üzenet # 415
Őtábornoksága
Már alakul a helyzet smile Pár billentyű ugyan máshol van, mint megszoktam (pl.: a del).

Ciryl Vernon Conolly

evelynDátum: Vasárnap, 2016-08-14, 11:20 | Üzenet # 416
Vezér-ezredes
Hamar megszokod biggrin Én is gyorsan megszoktam. Bár azt én sem értettem, hogy miért kell minden gépen máshova pakolni ezeket az alap billentyűket  cool

Az üzenetet módosította: evelyn - Vasárnap, 2016-08-14, 11:20

SmaragdDátum: Vasárnap, 2016-08-14, 12:23 | Üzenet # 417
Őtábornoksága
Alkotgattam egy kicsit. Azt már nem is mondom, hogy mennyit szenvedtem vele smile

Ha mondasz képeket igyekszem abból összeállítani, ha ez nem jó.
Csatolmányok: 0741801.jpg (40.5 Kb)

Ciryl Vernon Conolly

evelynDátum: Vasárnap, 2016-08-14, 12:47 | Üzenet # 418
Vezér-ezredes
Oh ez nagyon is jó smile Nagyon szépen köszönöm biggrin Azért ha találok még képet akkor jelzem, de ezen pont azok a képek vannak amik a kedvenceim biggrin

SmaragdDátum: Vasárnap, 2016-08-14, 14:38 | Üzenet # 419
Őtábornoksága
Akkor jó, de ahogy elnézem a méretén még dolgoznom kell, mert széthúzza a fórumot smile

Ciryl Vernon Conolly

evelynDátum: Vasárnap, 2016-08-14, 15:44 | Üzenet # 420
Vezér-ezredes
Na ezt nem vettem észre, de ha megvagy vele akkor cserélem biggrin

Keresés:
Új válasz
Név:
Üzenet:
Biztonsági kód:

Smaragd © 2012 - 2024